devlet acilinde bu kadar kucuk haftalarda hicbisey yapmiolar kanamalar olabilor diyip yolluyorlar malesef agrin falan varsa bide bi serum yiyon uzerine okadar.kendimden biliyorun gecmis olsun
Günaydın Kızlar.
Folik asitim bitmişti Cumartesi akşamı.
Yenisini Pazartesi günü aldık sadece 1 gün içmedim. O bir günde bile bulantım azaldı hiç çıkarmadım. Bunu ilk gebeliğimde de farketmiştim. Bazı ilaçlar bulantıyı tetikliyor sanırım
Günaydın Kızlar.
Folik asitim bitmişti Cumartesi akşamı.
Yenisini Pazartesi günü aldık sadece 1 gün içmedim. O bir günde bile bulantım azaldı hiç çıkarmadım. Bunu ilk gebeliğimde de farketmiştim. Bazı ilaçlar bulantıyı tetikliyor sanırım
kızlar bu aksam yemeğinde tarhana çorbası yaptım biraz da kimyon attım bi kaşıkta tereyağı birde patates püresi yaptım çok iyi geldi mideme . Doktorun bana dedi bir bardak suyu bile böle böle içeceksin. Yavas yavas ve sıksık yiyin daha azalır sıkayetler hepimize Allah yardım etsin :) Bana da ara ara sancı vuruyor yahu sen 5 haftalıksın sanki 8. aya gelmişte cıkmek istiyor bebişe bak :)
Allah yardımcın olsun. İnşallah geçecek bu zor zamanlarda diyerek teselli bulalım.
Valla 3. Hamilelik sprille oldu. Bunda önce iğne ile koruduk 2 sene adet görmedim kilo aldım. Hapa geçtim hapta migreni tetikledi. Kondom ile korunuyorduk 2 senedir. Şimdi de yine süpriz bir hamilelik. Evet 4
Allah allah ya varya istesen olmaz işte neyse allahın işine karışılmaz vardır bir hayır ama senin iyi önlemler alman lazım 5.ye dikkat edin üzülme hakkında hayırlısı ama zor olacak tabi.
ya bende de 1 gün hiç olmadı ama dün akşam kendimi biraz yordum galiba belim ağrımaya başladı hatta kalçama vurdu ağrı ve kasıklarım daha dolu dolu oldu ya yemek yedim ondan şişkinlik yaptı artık bilmiyorum ama arada çokk hafif kasıkta böyle sızlama oluyor ilk zamanlar gibi asla değil ama