2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar ya bu kusmaya nasıl çözüm bulucaz 12. haftada falan bitiyormuş benim daha 6 haftam mı var acaba
İlk gebeliğimde 7. aya kadar kustum hastanede yattım 1 hafta falan çok zordu şuan da başladı yine ama atamıyorum sadece midem bulanıyo ama çok fena

Hayırlısı inşallah Allah gönlümüze göre versin hayırlısını.
Ya gönlüm kız istiyor ama erkek olacak gibi geliyor istemek şuanda bencillik gibi geliyor ama insanın gönlü bi yere daha yakın oluyor sağlıklı olsun yeter benim için

O zaman Allah gönlüne göre sana hayırlı bir kız evlat versin. Biz Rabbim den istiyoruz bence sakıncası yok. İnşallah hakkımızda hayırlı evlatlar verir. Bende hayırlısı ile oğlum olsun istiyorum bşr tarafım evet oğlun olacak derken içimden daha derinden bir ses hayır bu da kız diyor. Ama kızım olursa onu da çok seveceğim oda benim parçam. Sadece 3kızım olduğu için oğlum olmasını istemem bence yadırganacak birşey değil.
Merhaba arkadaşlar. Sizleri de listemizde görmek isteriz. Bilgilerinizi gönderdiğiniz gibi ekleyeceğim.

İnşallah burası birbirimize hep güzel haberler verdiğimiz bir yer olur.

Bursa. 1990 doğumluyum.son adet 17.11.2019 4. Gebelik. Valla içinden ne geçiyor erkek ama diğer bir ses kız diyor bilmiyorum 75 kilo ile başladım.
Allah allah ya varya istesen olmaz işte neyse allahın işine karışılmaz vardır bir hayır ama senin iyi önlemler alman lazım 5.ye dikkat edin üzülme hakkında hayırlısı ama zor olacak tabi.
Valla ne yapacağımı bende şaşırdım artık. Komple bağlayan yaştan dolayı eş izni istiyorlar eşimde ona karşı. Daha da dikkat edeceğiz. İnşallah Rabbim utandırmasın verdiği bu evlatları layıkıyla yetiştirmek nasip olsun. Ahirette davacı değil de şahit olsunlar

Ben dedim ya canım duyulmaz kalp atışı karından oğlumda 7 8 haftalıkken duymuştum ama sen duymuşsun ya önemli olan o gözün aydın
Ben 5+1 de acile gittim hamileliği teğit etmek için inşallah yanlıştır test diyerek. Değerim 764 idi bu değerde gözükmez dedi ama bakalım dedi. Kese 2 mm gördüler hemen. Valla daha da gitmedim. Biraz zaman geçsin sürekli hastaneye gidemem. Zaten devlette bugğn gitsen ultrason sırası yarına gelir anca. Şu ilk 3ayı hayırlısı ile atlatalım inşallah.

Bekleyebiliyosanız bekleyin tabi ben bekleyemiyorum normalde bugün falan gitmem gerekirdi eşim bekleyelim pazartesi gidelim dedi beklemedeyiz bakalım 1 hafta gecikmeli gitcez

İlk gebeliğimde 7. aya kadar kustum hastanede yattım 1 hafta falan çok zordu şuan da başladı yine ama atamıyorum sadece midem bulanıyo ama çok fena
Canım tuzlu cubuk kraker patates haşla ye pirinç lapası ye bunlar mideni oturtacaktır. Gerçekten beslenmeye dikkat edince zor olmuyor aslnda.

Canım tuzlu cubuk kraker patates haşla ye pirinç lapası ye bunlar mideni oturtacaktır. Gerçekten beslenmeye dikkat edince zor olmuyor aslnda.
Patatesle pirinci hiç denemedim ama kraker tuzlu kurabiye falan tüketiyorum ama pek fayda etmiyor malesef canım

Patatesle pirinci hiç denemedim ama kraker tuzlu kurabiye falan tüketiyorum ama pek fayda etmiyor malesef canım
Patatezi haşla hafif tereyağı ile püre yap ye mideni cok rahatlatır pirinç lapasıda öyle . Ben 3 kere endoskopi oldum bulantı kusmadan gebe kaldıktan sonrada boyle beslenıyorum cok sukur iyiyim .

Aslında gorunmesı lazımdı evet ama belkı cıhazdan kaynaklıdır dr ne dedı?
Bana şimdi 2700 olmuştur degeirn gözükmez dedi cuma gel kesin görünür kese değerinde 5 bin den fazla olur dedi ben ç.tesi gidicem hani şimdi karından gözükmez dedi alttan bakmadı haftasonu gidicem iste

Merhaba arkadaşlar. Sizleri de listemizde görmek isteriz. Bilgilerinizi gönderdiğiniz gibi ekleyeceğim.

İnşallah burası birbirimize hep güzel haberler verdiğimiz bir yer olur.
Gaziantep 01.07.1992
2 bebegimolacak
Sat 21 kasım
Kilom65
Başka bilgi ne gerek bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…