- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 33
Banada ole olcuyu kendısı soledı kuzum cok kucuk dedıbenim bebegin olcusunu vermedi ya icime dert oldu
Vajınalda duydum kuzum ben:)))Ben dedim ya canım duyulmaz kalp atışı karından oğlumda 7 8 haftalıkken duymuştum ama sen duymuşsun ya önemli olan o gözün aydın
İlk gebeliğimde 7. aya kadar kustum hastanede yattım 1 hafta falan çok zordu şuan da başladı yine ama atamıyorum sadece midem bulanıyo ama çok fenaKızlar ya bu kusmaya nasıl çözüm bulucaz 12. haftada falan bitiyormuş benim daha 6 haftam mı var acaba
Evet canım biliyorum gözün aydın olsun ❤Vajınalda duydum kuzum ben:)))
Hayırlısı inşallah Allah gönlümüze göre versin hayırlısını.ay benimde
Ya gönlüm kız istiyor ama erkek olacak gibi geliyoristemek şuanda bencillik gibi geliyor ama insanın gönlü bi yere daha yakın oluyor sağlıklı olsun yeter benim için
Merhaba arkadaşlar. Sizleri de listemizde görmek isteriz. Bilgilerinizi gönderdiğiniz gibi ekleyeceğim.
İnşallah burası birbirimize hep güzel haberler verdiğimiz bir yer olur.
Valla ne yapacağımı bende şaşırdım artık. Komple bağlayan yaştan dolayı eş izni istiyorlar eşimde ona karşı. Daha da dikkat edeceğiz. İnşallah Rabbim utandırmasın verdiği bu evlatları layıkıyla yetiştirmek nasip olsun. Ahirette davacı değil de şahit olsunlarAllah allah ya varya istesen olmaz işte neyse allahın işine karışılmaz vardır bir hayır ama senin iyi önlemler alman lazım 5.ye dikkat edin üzülme hakkında hayırlısı ama zor olacak tabi.
Ben 5+1 de acile gittim hamileliği teğit etmek için inşallah yanlıştır test diyerek. Değerim 764 idi bu değerde gözükmez dedi ama bakalım dedi. Kese 2 mm gördüler hemen. Valla daha da gitmedim. Biraz zaman geçsin sürekli hastaneye gidemem. Zaten devlette bugğn gitsen ultrason sırası yarına gelir anca. Şu ilk 3ayı hayırlısı ile atlatalım inşallah.Ben dedim ya canım duyulmaz kalp atışı karından oğlumda 7 8 haftalıkken duymuştum ama sen duymuşsun ya önemli olan o gözün aydın
Canımm cok tesekkur edeeımEvet canım biliyorum gözün aydın olsun ❤
Canımm cok tesekkur edeeımEvet canım biliyorum gözün aydın olsun ❤
Bekleyebiliyosanız bekleyin tabiBen 5+1 de acile gittim hamileliği teğit etmek için inşallah yanlıştır test diyerek. Değerim 764 idi bu değerde gözükmez dedi ama bakalım dedi. Kese 2 mm gördüler hemen. Valla daha da gitmedim. Biraz zaman geçsin sürekli hastaneye gidemem. Zaten devlette bugğn gitsen ultrason sırası yarına gelir anca. Şu ilk 3ayı hayırlısı ile atlatalım inşallah.
Bulantıların başladı mı senin de canım yaCanımm cok tesekkur edeeım
Canım tuzlu cubuk kraker patates haşla ye pirinç lapası ye bunlar mideni oturtacaktır. Gerçekten beslenmeye dikkat edince zor olmuyor aslnda.İlk gebeliğimde 7. aya kadar kustum hastanede yattım 1 hafta falan çok zordu şuan da başladı yine ama atamıyorum sadece midem bulanıyo ama çok fena
Sıfır kuzum hıc yok bendeBulantıların başladı mı senin de canım ya
Patatesle pirinci hiç denemedim ama kraker tuzlu kurabiye falan tüketiyorum ama pek fayda etmiyor malesef canımCanım tuzlu cubuk kraker patates haşla ye pirinç lapası ye bunlar mideni oturtacaktır. Gerçekten beslenmeye dikkat edince zor olmuyor aslnda.
Maşallah canım inşallah hiç olmaz da 6. haftada başlıyo genelde deSıfır kuzum hıc yok bende
Inşallah insalah biter en kısa zamandaAynen benim de öyle canım benim psikolojim çökmüş durumda umarım 9 ay sürmez yoksa napıcaz
Patatezi haşla hafif tereyağı ile püre yap ye mideni cok rahatlatır pirinç lapasıda öyle . Ben 3 kere endoskopi oldum bulantı kusmadan gebe kaldıktan sonrada boyle beslenıyorum cok sukur iyiyim .Patatesle pirinci hiç denemedim ama kraker tuzlu kurabiye falan tüketiyorum ama pek fayda etmiyor malesef canım
Bana şimdi 2700 olmuştur degeirn gözükmez dedi cuma gel kesin görünür kese değerinde 5 bin den fazla olur dedi ben ç.tesi gidicem hani şimdi karından gözükmez dedi alttan bakmadı haftasonu gidicem isteAslında gorunmesı lazımdı evet ama belkı cıhazdan kaynaklıdır dr ne dedı?
Ay ınsalhhh haftasonunu iple çekiyoruz böyle belirsizlik zorHiiiic sıkıntı yapma arkadaşım görürsün allahin izniyle ins
Gaziantep 01.07.1992Merhaba arkadaşlar. Sizleri de listemizde görmek isteriz. Bilgilerinizi gönderdiğiniz gibi ekleyeceğim.
İnşallah burası birbirimize hep güzel haberler verdiğimiz bir yer olur.
Gozun aydin canim :)Kızlar gıttım doktora karından kalp atısını duyamadık vajınal baktı duyduk bebegıde gorduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?