2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ben de geçen ay 8 kasimda kimyasal düşük yaşadım.yani sat 8 Kasım beklenen adet günümün ertesi günü kanda 63 çıktı değerim .yumurtlama gününden bir gün sonra en son ilişki oldu.yani sonradan yumurtlama durumu da yok.yarin test yapılacak bu ayda düşük yapacağım sanırım çok üzgünüm 9yil aradan sonra ilk denemelerimde iki ay üst üste bunları yaşıyorum .

Beklenen adet günümün ertesi günü 63 çok mu düşük Dr döllenme daha ileriki günlerde olmuş olabilir dedi sperm 3 gün canlı kalıyor dedi.umarim öyle bir durumdur.hayirlisi artık yarını heyecanla bekliuorum

Canım bilemeyiz bir kere daha test yaptırsan artışa göre doktorun yorum yapacaktır. Kötü düşünme

iilay canım bir daha kan vermedin sanırım değil mi? Direk 2 hafta sonra mı gel demişti doktorun? Değerimiz hemen hemen aynıydı aynı gün içinde, o yüzden sorayım dedim.

Beta kaçtı canım senin bende daha göremedik bebişi

Beta kaçtı canım senin bende daha göremedik bebişi
Kan vermeye gerek kalmadı kese göründüğü için, son adet tarihinden hesapla, ben 35. Günde (5+0) gördüm şükür. Yani normalde 5. 6. Haftalarda kese görünür, 6-7-8 civarı da kalp atışı duyulur.. geç döllenme olduysa 1-2 hafta sarkıyor genelde telaşlanmaya gerek yok diyor drlar..

Benim de bugün değerler çıktı cuma günü vermiştim kan 4+2 de 294 çıktı sizce nasıl sağlık ocağındaki doktor biraz düşük dedi ama belli değil daha dedi biraz üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…