- 12 Kasım 2008
- 862
- 682
Çok güzel canımYeni sonucum 143 iki günde iki kattan fazla artmış çok şükür
Tmm canım aramızda üç gün var o zaman ben de gitsem görürüm belki kalp atışınıKese de kalp atışı da karindan canim. Vajinal ultrason sakincali bildiğim kadarıyla
Canım bilemeyiz bir kere daha test yaptırsan artışa göre doktorun yorum yapacaktır. Kötü düşünmeBeklenen adet günümün ertesi günü 63 çok mu düşükDr döllenme daha ileriki günlerde olmuş olabilir dedi sperm 3 gün canlı kalıyor dedi.umarim öyle bir durumdur.hayirlisi artık yarını heyecanla bekliuorum
Benim de ayaklarım hiç ısınmıyor canım kaç gündür yakın sayılırız bebişlerin doğumundaBenim gibi sürekli üşüyen hatta ara ara titreyen başka biri var mı acaba
Aynen canımBenim de ayaklarım hiç ısınmıyor canım kaç gündür yakın sayılırız bebişlerin doğumunda
Beta kaçtı canım senin bende daha göremedik bebişiKızlar yazmak için sonucu bekliyordum ben de, dün kan için gittim,bakılmadı kan degerime, ultrasonla keseyi gördük şükür. 5+1 hesabıma göre.. kalp için 2 hafta sonrasına randevu verdi dr.. Allah saglıkla kucagımıza almayı nasib etsin
bugün ilk defa doktora gittim kalp atışınıda duydum .bebeğimide gördüm çok şükür.
Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallahbugün ilk defa doktora gittim kalp atışınıda duydum .bebeğimide gördüm çok şükür.
Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallahbugün ilk defa doktora gittim kalp atışınıda duydum .bebeğimide gördüm çok şükür.
teşekkür ederim cümlemizin inşallahRabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Kan vermeye gerek kalmadı kese göründüğü için, son adet tarihinden hesapla, ben 35. Günde (5+0) gördüm şükür. Yani normalde 5. 6. Haftalarda kese görünür, 6-7-8 civarı da kalp atışı duyulur.. geç döllenme olduysa 1-2 hafta sarkıyor genelde telaşlanmaya gerek yok diyor drlar..Beta kaçtı canım senin bende daha göremedik bebişi
Merhaba,son adet tarihlerimiz ayni.4+1'de 278'di beta.4+3'te 600.Umarim bir an once gorebiliriz.Beta kaçtı canım senin bende daha göremedik bebişi