- 6 Aralık 2013
- 742
- 420
Bir sebebi yok dedi doktor , bir belirtisi de olmayabiliyormus bebek sağlıklı değilse bir yerde gelişimi duruyormuş.Yaaaa cok uzuldum sebebı neymıs pekı cok gecmıs olsun canım
Teşekkür ederim
Aminn canım benim çok teşekkür ederim. Zaten yalnız olmadığını bilmek biraz güçlü tutuyor sanırım. Kürtaj çok acıtıyor mu ?rabbim en kısa sürede yeniden nasip etsin canım.benimde bir önceki gebeliğim boş gebelikti 8. haftada kürtaj olmuştum .üzülme canım allah inşallah benim gibi sanada nasip eder.
Pıhtılaşma testlerinden bahsetti doktor ama o kadar çok kafam moron oldu ki dinleyemedim araştırma hastahanelerine gitmek gerekiyormuş sanırım , çok maliyetli mi ? Bir de benim eşimden dolayi da biraz sıkıntılarımız vardi o yüzden büyük mucize dedim bir önceki doktorum muayene oldugumda hsg filmi çektiren filmden sonra dalga geçer gibi sen zaten hamile kalamazsin ki dedi aşılama tutmaz tüp bebek de çok zor olur demiştiBüyük gecmıs olsun canım Allah sana sabir versin pıhtılasma testlerini yaptır ben yaptırdım kafam rahat agustosta bende yasadım ıkı ay korundık 40 ayım da yeniden hamileyim ınsallah sende saglıklı bebeklere kavusursun
Çok teşekkür ederim evet öyle teselli buluyor insan Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.çok çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm ama vardır bi haır hep allahtan hayırlı sağlıklı evlat istiyoruz göremediğimzi bir hayır muhakkak vardır. allah yardımcın olsun
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için inşallah.Geçmiş olsun canım hayırlısıyla tekrar nasip olur inşallah
Özür dilerim gerçekten sakin moralini bozma kafana takma ben de çok kafama takan biriyim de gerçi.Kızlar cok etkılendım arkadasın yazdıgı seyden:/
Teşekkür ederim.çok geçmiş olsun canım , allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda daha sağlıklı bir gebelik geçirirsin içini ferah tut
Teşekkür ederim, siz de çok cabalamissiniz inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.Kizlar aramızda olacak malesef böyle haberler ama o arkadaslarda ins saglikla evlatlarına kavuşacaklar bu benim 7. Mesela kafaya takmak moral bozmak elime ne geçirir sadece arkadaşım için üzüldüm ama rabbim büyük elbette tekrarını nasip edecektir
3 güne alışılır falan ben on inanmıyorum canım. Kaç gün oldu bırakalı kokusu burnuma gelince hala canım istiyor. Evde de arada aklıma geliyor. Alışılmıyor bence
Canım çok dikkat et . Dinlenmeye bak. İnşallah iş konusunda izin alman sıkıntı olmayacaktır.
Canım inşallahh sağlıklı bir gebelik yaşarsın biran önce. Çok üzüldüm
Cok gecmis olsun canim cok üzüldüm
Üzüldüm hakkında hayırlısı olsun canım .
Kizlar çok sağolun desteğiniz için Allah ragzi olsun hepinizden, moralinizi bozdugum için hakkınızı helal edin.