2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
arkadaşlar merhaba. hamilelik takvimini nasıl oluşturacağım bulamadım menülerde

Kizlar aramızda olacak malesef böyle haberler ama o arkadaslarda ins saglikla evlatlarına kavuşacaklar bu benim 7. Mesela kafaya takmak moral bozmak elime ne geçirir sadece arkadaşım için üzüldüm ama rabbim büyük elbette tekrarını nasip edecektir

Kuzum bana gelın dınleyelım dedı ama:/
Canım benim yengemde hamile 6+2 bu gün doktor randevusu vardı gitmiş bebegi görmüş kalp atışıda görülmüş ultrasonda ama kalp atışı sesi duyulmamış onun biraz geç görüldügünden duyulmamış olabilirmiş . Bende yarın tam 6 olcam kontrol var bakalım ben duyabilcem mi cidden bünyeden bünyeye çok fark ediyor

Canım benim yengemde hamile 6+2 bu gün doktor randevusu vardı gitmiş bebegi görmüş kalp atışıda görülmüş ultrasonda ama kalp atışı sesi duyulmamış onun biraz geç görüldügünden duyulmamış olabilirmiş . Bende yarın tam 6 olcam kontrol var bakalım ben duyabilcem mi cidden bünyeden bünyeye çok fark ediyor
Insallah duyarsınnnn canım haberını beklıyorum

3gunsw alısıyorsun dedıler banaa
3 güne alışılır falan ben on inanmıyorum canım. Kaç gün oldu bırakalı kokusu burnuma gelince hala canım istiyor. Evde de arada aklıma geliyor. Alışılmıyor bence :KK43:
Iyiki de gitmişim doktora bebek rahim ağzına yakınmış kanamam olabilirmis ilaç verdi doktor. Bi de çalışmamam lazimmis ev isi de dahil yatip dinlenecekmisim 😐
Canım çok dikkat et . Dinlenmeye bak. İnşallah iş konusunda izin alman sıkıntı olmayacaktır.

Kaşıntı yoktu, hafif ağrılar vardı çok küçük kan pihtisi gelmişti ama baya küçük iğne ucu kadar onemsemdim...

kizlar bebeğimin kalbi durdu yarın kürtaj olacağım :'( 7+5 de kalmış gelişimi , yani kontrolden sonra ilk kalbini duyduktan 3. gün durmuş o minik kalbi :'( zaten çok büyük bir mucizeydi bizim için , sevincimiz kısa sürdü. Hayırlısı böyleymiş inşallah sizler saglikla kucağınıza alırsınız, inşallah bu sevincinizi doya doya yaşarsınız.
Canım inşallahh sağlıklı bir gebelik yaşarsın biran önce. Çok üzüldüm 😞

3 güne alışılır falan ben on inanmıyorum canım. Kaç gün oldu bırakalı kokusu burnuma gelince hala canım istiyor. Evde de arada aklıma geliyor. Alışılmıyor bence :KK43:

Canım çok dikkat et . Dinlenmeye bak. İnşallah iş konusunda izin alman sıkıntı olmayacaktır.

Sen tamamen bıraktın mı canım sıgarayı?

Mrb, kaç haftalıkken karından kese gözüktü acaba. Bazı doktorlar keseyi görebilmek için vajinal ultrasonla bakıyorlar da. Ben de daha çok yeni öğrendim 10 gün sonra gel keseye bakalım dedi inşallah karından görülebilir
Normalde sat a göre ben gittigim zaman 6+5di ama ultrasondan 4+5 çıktı keseyi karından bakıp gördü doktor

Canim calismiyorum zaten de ev işi icin de ayni şekilde

Kaşıntı yoktu, hafif ağrılar vardı çok küçük kan pihtisi gelmişti ama baya küçük iğne ucu kadar onemsemdim...

kizlar bebeğimin kalbi durdu yarın kürtaj olacağım :'( 7+5 de kalmış gelişimi , yani kontrolden sonra ilk kalbini duyduktan 3. gün durmuş o minik kalbi :'( zaten çok büyük bir mucizeydi bizim için , sevincimiz kısa sürdü. Hayırlısı böyleymiş inşallah sizler saglikla kucağınıza alırsınız, inşallah bu sevincinizi doya doya yaşarsınız.
Cok gecmis olsun canim cok üzüldüm

Üzüldüm hakkında hayırlısı olsun canım . 😔

Bende cinsiyet tahminimi şöyle yapıyorum kızlar, ben ilk çocuğumda hamile olduğumdan habersiz rüyamda çook güzel bir kız bebek gördüm sonra birkaç gün sonra hamile olduğumu öğrendim. Tabi güya rüyamda gördüm diye eminim hislerime kız olcak kız olcak diyorum. Sonuç oğlum oldu. Çok ilginçtir yine hamile olduğumu öğrenmeden bir kız bebek gördüm çook güzel yine 1 haftaya öğrendim hamileliğimi, kesin oda erkek çıkacak. Bu kız bana onu haber ediyor 🥰 bekleyip göreceğim tabi
Rüyaların hep tersi çıkarmış hamilelikte, kızımda hep erkek bebek görürdüm, kızım oldu ❤ bu bebiş için daha rüyalara başlayamadım 🙈

Rüyaların hep tersi çıkarmış hamilelikte, kızımda hep erkek bebek görürdüm, kızım oldu ❤ bu bebiş için daha rüyalara başlayamadım 🙈
Bende gecenlerde bi arkadasim hamile dogum yapmis cok tatli bi kiz bebegi olmus, onu gormeye gittim hastahaneye.. acaba ne demek bende merak ettm :)

X