2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Canım senin kesenin içinde bebek var mıydı onu görmeden kalp atışını nasıl duycan ki 5. haftada genelde sadece kese görünüyor diye biliyorum ben dün gittim mesela bebek yoktu sadece kese vardı
Evet kese vardı sadece haftaya gel kalp atısı ve bebegı gorelım dedı

Ins olmaz ama senin bir eşin vardir evde. Bende 3 erkek var buyuk 1. Sinif tam okuma oğrenme doneminde. Digeri tam yaramazlik doneminde hepsi bir olunca valla sakin kalamiyorum.
Yaaa kıyamam:))ama ıcme nolursa olsun sakın ben sadece bı ınsana 2kez aynı seyı anlatmak zorunda kalınca sınırlwmıyorum

Ben ilk gebeliğimde 6+5te heyecanla doktora gittim hem keseyi hem kalp atışını duyacağım diye ama sadece yolk sac gördük Bebek yeni oluşuyordu. Bebeği göremedim bırakın kalbini☺️
Daha sonra 7+6da denk geldi gittim. Kalp atışını öyle duymuştum.
Bunda ise şuan 5+1de gittim keseyi gördük ancak Bebeği göremedik. 7+1de kalp atışını dinlemeye gideceğim❣️

Iyiki de gitmişim doktora bebek rahim ağzına yakınmış kanamam olabilirmis ilaç verdi doktor. Bi de çalışmamam lazimmis ev isi de dahil yatip dinlenecekmisim 😐

Iyiki de gitmişim doktora bebek rahim ağzına yakınmış kanamam olabilirmis ilaç verdi doktor. Bi de çalışmamam lazimmis ev isi de dahil yatip dinlenecekmisim 😐
Bol bol dinlen cnm insallah kolay bi sekilde atlatirsin bu durumu❤️

Canım sıgara ıcmedımya dun sabah cok susamıs kalktım ıcım yanıyordu normal mı acaba?bende valla agzıma cıg badem fln atıyorum ınsallah almam ama ole abır cubur yemıyorum
canım çok çok normal ben halaöyle kalkıyorum. susuyorum kalkıyorum wc ye gidtmek içinde ayrı kalkıyorum sabahı sabah ediyoruz anlıcan :KK48:

X