2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
52yı gordugun gun hangı gundu?

Benim bir bilgim yok ama siz yinede tek doktorla kalmayin baska doktorlarda danisin.

Bu konuda hiçbir bilgim yok malesef

Keseyı 5ocak gıvı fln gorursunuz ama yerınızre olsam yıne gıderım dr a en azından ıkı kat artısın olup olmadıgını bılmek ıcın
Dediginiz gibi bende 5 i gibi giderim diyordum ama pazara denk geliyor canim ayın 3 ü gibi gitsem gorunme olasiligi ne kadar olur bilemem. O yüzden kaç haftalıkken gördünüz diye bir bilgi almak istedim. Teşekkür ederim, Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almak nasip etsin

Ama sen 2gunde 1gıdıp duzenlı artıs var mı dıe kontrol ettırmemıssın sanırım o nedenle bence artısın normal mı degıl mı dıe bence kan ver

canım sigaradan sonra akşamları çok yedim şimdi duruldum ama o klasik 5 kg aldım. drumda normal dedi bırakmama daha çok sevindi :)
Canım sıgara ıcmedımya dun sabah cok susamıs kalktım ıcım yanıyordu normal mı acaba?bende valla agzıma cıg badem fln atıyorum ınsallah almam ama ole abır cubur yemıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…