- 20 Ağustos 2019
- 428
- 477
- 32
bende yarın gidicem 5+1 olucak ona göre yazarım sizeBana doktor gel dedıde oyuzden canım
52yı gordugun gun hangı gundu?26 kasım son adet tarihimin ilk günüydü. 29-30 günde bir oluyorum. Adetime 2-3 gün kala idrar testi yaptım 2.nci çizgi silik çıktı hemen sağlık ocagindan kan tahlili verdim 42,9 cikti ertesi gunu hastaneye gittim 52,7 cikti. Yukselme var dedi doktor ama keseyi gormeden kesin birsey söyleyemeyiz, 10 gun sonra gel dedi.
Benim bir bilgim yok ama siz yinede tek doktorla kalmayin baska doktorlarda danisin.kızlar günaydın çok çelişkili bir durumun içinde kaldım. mayıs ayından beri yaklaşık 7 aydır alerji aşısı oluyorum.aşıyı veren doktorum ilk 4 ay başlangıç döneminde hamile kalmamam gerektiğini söylemişti. idame doza ulaştığımızda hamile kalabilirsin hiç bir sakıncası yok aksine bebeğe de yararı olur demişti.bende drun söylediğine göre idame doza ulaştığımızda hamile kaldım.geçen gün kadın doğum doktoruma sordum ben bunu bi araştırayım size dönüş yapacağım dedi. akşam aradı gebelikte yapılmasa daha iyi olur herhangi bir zararı olur yada olmaz diye kesin bir tanı yok dedi. kafam karıştı ben aşı olmadan bu süreci nasıl geçiririm çok zor çünkü gerçekten tıkanıyorum nefes alamıyorum ve aynı bildiğiniz nezle gibi oluyorum. benim durumumda olan yada bir tanıdığı benim gibi olan biri var mı? hamilelikte aşı tedavisine devam edilir mi? yardımcı olursanız çok sevinirim
Kızlar kimsenin bir bilgisi yokkk muuuuuuuu?????????
Haber beklıyorum:)bende yarın gidicem 5+1 olucak ona göre yazarım size
Amin .Allah gonlune gore versın canımm
2 gün önce salı günüydü canım52yı gordugun gun hangı gundu?
Bu konuda hiçbir bilgim yok malesefkızlar günaydın çok çelişkili bir durumun içinde kaldım. mayıs ayından beri yaklaşık 7 aydır alerji aşısı oluyorum.aşıyı veren doktorum ilk 4 ay başlangıç döneminde hamile kalmamam gerektiğini söylemişti. idame doza ulaştığımızda hamile kalabilirsin hiç bir sakıncası yok aksine bebeğe de yararı olur demişti.bende drun söylediğine göre idame doza ulaştığımızda hamile kaldım.geçen gün kadın doğum doktoruma sordum ben bunu bi araştırayım size dönüş yapacağım dedi. akşam aradı gebelikte yapılmasa daha iyi olur herhangi bir zararı olur yada olmaz diye kesin bir tanı yok dedi. kafam karıştı ben aşı olmadan bu süreci nasıl geçiririm çok zor çünkü gerçekten tıkanıyorum nefes alamıyorum ve aynı bildiğiniz nezle gibi oluyorum. benim durumumda olan yada bir tanıdığı benim gibi olan biri var mı? hamilelikte aşı tedavisine devam edilir mi? yardımcı olursanız çok sevinirim
Kızlar kimsenin bir bilgisi yokkk muuuuuuuu?????????
bende dün yamunadan korse siparişi verdim doğumdan hemen sonra kullanmak içinNasil sardiniz ki
bir haftada5kgyı ne kadar zamanda aldın canım
Annemde korsa gibi sargi bezi var onunla sardik.Nasil sardiniz ki
Keseyı 5ocak gıvı fln gorursunuz ama yerınızre olsam yıne gıderım dr a en azından ıkı kat artısın olup olmadıgını bılmek ıcın2 gün önce salı günüydü canım
Cok mu yıyorsun:)))bir haftada
canım sigaradan sonra akşamları çok yedim şimdi duruldum ama o klasik 5 kg aldım. drumda normal dedi bırakmama daha çok sevindi :)Cok mu yıyorsun:)))
Benimde sigara cok vuruyor ama direniyorum aklima geldikce su veya limon yiyorumcanım sigaradan sonra akşamları çok yedim şimdi duruldum ama o klasik 5 kg aldım. drumda normal dedi bırakmama daha çok sevindi :)
Dediginiz gibi bende 5 i gibi giderim diyordum ama pazara denk geliyor canim ayın 3 ü gibi gitsem gorunme olasiligi ne kadar olur bilemem. O yüzden kaç haftalıkken gördünüz diye bir bilgi almak istedim. Teşekkür ederim, Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almak nasip etsinKeseyı 5ocak gıvı fln gorursunuz ama yerınızre olsam yıne gıderım dr a en azından ıkı kat artısın olup olmadıgını bılmek ıcın
teşekkür ederim yorumunuz için bugün başka bir kadın doğumcudan randevu aldım bakalım o ne diyecekBenim bir bilgim yok ama siz yinede tek doktorla kalmayin baska doktorlarda danisin.
Ama sen 2gunde 1gıdıp duzenlı artıs var mı dıe kontrol ettırmemıssın sanırım o nedenle bence artısın normal mı degıl mı dıe bence kan verDediginiz gibi bende 5 i gibi giderim diyordum ama pazara denk geliyor canim ayın 3 ü gibi gitsem gorunme olasiligi ne kadar olur bilemem. O yüzden kaç haftalıkken gördünüz diye bir bilgi almak istedim. Teşekkür ederim, Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almak nasip etsin
Canım sıgara ıcmedımya dun sabah cok susamıs kalktım ıcım yanıyordu normal mı acaba?bende valla agzıma cıg badem fln atıyorum ınsallah almam ama ole abır cubur yemıyorumcanım sigaradan sonra akşamları çok yedim şimdi duruldum ama o klasik 5 kg aldım. drumda normal dedi bırakmama daha çok sevindi :)
Kax gun oldu bırakalı?Benimde sigara cok vuruyor ama direniyorum aklima geldikce su veya limon yiyorum
Evet haklisiniz yarın tekrardan b-hcg ye baktırmam lazım. Ilginiz ve bilginiz için çok teşekkür ederimAma sen 2gunde 1gıdıp duzenlı artıs var mı dıe kontrol ettırmemıssın sanırım o nedenle bence artısın normal mı degıl mı dıe bence kan ver