- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 33
Evet kese vardı sadece haftaya gel kalp atısı ve bebegı gorelım dedıCanım senin kesenin içinde bebek var mıydı onu görmeden kalp atışını nasıl duycan ki 5. haftada genelde sadece kese görünüyor diye biliyorum ben dün gittim mesela bebek yoktu sadece kese vardı
Öyle dediyse demek ki bebek görünmüş canım hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah duyarsın miniğin kalp atışınıBana kalp dedı kuzumm salı gunu haberlesırız gunler gecmıyor
Ins olmaz ama senin bir eşin vardir evde. Bende 3 erkek var buyuk 1. Sinif tam okuma oğrenme doneminde. Digeri tam yaramazlik doneminde hepsi bir olunca valla sakin kalamiyorum.Bende sınır yok valla canım bende dun bıraktım
Hayırlısı o zaman canım ama kalp atışını duyamazsan da üzülme sakın stres yapma olur muEvet kese vardı sadece haftaya gel kalp atısı ve bebegı gorelım dedı
Tamam kuzumm ınsallah:)Hayırlısı o zaman canım ama kalp atışını duyamazsan da üzülme sakın stres yapma olur mu
Yaaa kıyamam:))ama ıcme nolursa olsun sakın ben sadece bı ınsana 2kez aynı seyı anlatmak zorunda kalınca sınırlwmıyorumIns olmaz ama senin bir eşin vardir evde. Bende 3 erkek var buyuk 1. Sinif tam okuma oğrenme doneminde. Digeri tam yaramazlik doneminde hepsi bir olunca valla sakin kalamiyorum.
Ins. Ya icmemeya gayet ediyorum zaten suan kokusuda midemi bulandiriyor.Yaaa kıyamam:))ama ıcme nolursa olsun sakın ben sadece bı ınsana 2kez aynı seyı anlatmak zorunda kalınca sınırlwmıyorum
Evet bende öyle biliyorum 6. haftada gözükür 8. haftada duyulur oğlumda öyle oldu mesela ama bi arkadaş 5+5 te duymuş çok şaşırdımKizlar 6-7 haftadan once kalp atisi karindan anca gozukur. Belki vajinal muayenede daha erken belli olur.
5+5 zor ya acaba vajinal mi bakilmisti.Evet bende öyle biliyorum 6. haftada gözükür 8. haftada duyulur oğlumda öyle oldu mesela ama bi arkadaş 5+5 te duymuş çok şaşırdım
Ohhh barı superIns. Ya icmemeya gayet ediyorum zaten suan kokusuda midemi bulandiriyor.
Bilmiyorum ki bende çok şaşırdım5+5 zor ya acaba vajinal mi bakilmisti.
Bol bol dinlen cnm insallah kolay bi sekilde atlatirsin bu durumuIyiki de gitmişim doktora bebek rahim ağzına yakınmış kanamam olabilirmis ilaç verdi doktor. Bi de çalışmamam lazimmis ev isi de dahil yatip dinlenecekmisim
Canım cok dıkkat et kendıne neden olurmus pekı ole?Iyiki de gitmişim doktora bebek rahim ağzına yakınmış kanamam olabilirmis ilaç verdi doktor. Bi de çalışmamam lazimmis ev isi de dahil yatip dinlenecekmisim
sen iyimişsin maşallah ben bildiğin tatlıya abandım :)Benimde sigara cok vuruyor ama direniyorum aklima geldikce su veya limon yiyorum
canım çok çok normal ben halaöyle kalkıyorum. susuyorum kalkıyorum wc ye gidtmek içinde ayrı kalkıyorum sabahı sabah ediyoruz anlıcanCanım sıgara ıcmedımya dun sabah cok susamıs kalktım ıcım yanıyordu normal mı acaba?bende valla agzıma cıg badem fln atıyorum ınsallah almam ama ole abır cubur yemıyorum
Kesinlikle tatlidan uzak dur hem kan sekerin yuksek cikar hemde cok kilo alirsin. Ben tatlidan tiksindim ya nasil normalde tatli hastasiyimdir.sen iyimişsin maşallah ben bildiğin tatlıya abandım :)
Rabbim kolaylik versin.Iyiki de gitmişim doktora bebek rahim ağzına yakınmış kanamam olabilirmis ilaç verdi doktor. Bi de çalışmamam lazimmis ev isi de dahil yatip dinlenecekmisim