- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.588
5 kilo ile doğuma gittim benKeske soyle 5kg fln alsam ımkansız mı acaba:)
Nedemek canım saglıkla ılerlesın ınsallahEvet haklisiniz yarın tekrardan b-hcg ye baktırmam lazım. Ilginiz ve bilginiz için çok teşekkür ederim
Iste aradıgım anneee :)bende suan 61 62ym yanı 67lemı gıttınız doguma? Pekı ac mı kaldınız doyıyormuydunuz tam olarak bende 67 68flnla gıtmek hayalım ama yapabılır mıyım bılmıyorum5 kilo ile doğuma gittim ben
2 kişilik yemedim. Sebze/bakliyat ağırlıklı beslendim.
Paketli gıda yemedim.
Bebeğim 3,400 kg doğdu.
Geçen sene hamileliğe 62,5 kilo ile başlamıştım Bu sefer 60,5 kilo ile başladım. Bebek her şekilde besleniyor dengeli beslenmek önemli hamileyiz diye gerçekten 2 kişilik beslenmeye gerek yok.
62,5 ile başladımIste aradıgım anneee :)bende suan 61 62ym yanı 67lemı gıttınız doguma? Pekı ac mı kaldınız doyıyormuydunuz tam olarak bende 67 68flnla gıtmek hayalım ama yapabılır mıyım bılmıyorum
Sizi ıdol olarak sectım62,5 ile başladım
67,5 ile doğuma gittim
Nasıl oldu bilmiyorum ama oldu
Aç kalmadım kusmam falanda yoktu normal düzenimde yemeğime devam etmiştim sadece daha Sağlıklı beslendim.
5. Aya geldiğimde(21.hafta) 1,5 kilo almıştım sadece.
Bakalım bende bu sefer nasıl olacak merak ediyorum.
ayyy ne güzel darısı bize bence burda kilo takibide yapalım kime sorduysam ilk 3 ay kilo vermişler bulantı ve iştahsızlıktan darısı bize5 kilo ile doğuma gittim ben
2 kişilik yemedim. Sebze/bakliyat ağırlıklı beslendim.
Paketli gıda yemedim.
Bebeğim 3,400 kg doğdu.
Geçen sene hamileliğe 62,5 kilo ile başlamıştım Bu sefer 60,5 kilo ile başladım. Bebek her şekilde besleniyor dengeli beslenmek önemli hamileyiz diye gerçekten 2 kişilik beslenmeye gerek yok.
Motivede oldukSizi ıdol olarak sectım❤ Hep aklıma getırıcem bılgılendırme ıcın cok tesekkurler guzel anne
Kesınlıkleew ben varımayyy ne güzel darısı bize bende burda kilo takibide yapalım kime sorduysam ilk 3 ay kilo vermişler bulantı ve iştahsızlıktan darısı bize
Motivede olduk❤
Valla bilemiyorum canım belki dinleyebilirsin de yani benim oğlumda öyle olmuştu belki de ben geç gittim bilemiyorum 8. haftada duymuştum kalp atışınıKuzum bana gelın dınleyelım dedı ama:/
Insallah duyabılırımmValla bilemiyorum canım belki dinleyebilirsin de yani benim oğlumda öyle olmuştu belki de ben geç gittim bilemiyorum 8. haftada duymuştum kalp atışını
Bende hamileligimi bilmeden antibiyotik ictim soguk alginligi ilaclari felan ama yeni gebeliklerde bebegi etkilemiyor bunlar. Insanlar hamileligini bilmeden ameliyat bile oluyor. Herseyde vardir bir hayir.teşekkür ederim yorumunuz için bugün başka bir kadın doğumcudan randevu aldım bakalım o ne diyecek
Özel devlet hastanesi farkı da olabilir canım özellerin makineleri biraz daha kaliteli ilerlemiş ben ilk gebeliğimde 5 haftalıkken keseyi gördük kalp atışını 7 8 haftalık falandı duydukDuyuluyo canim ben kaydettim bile 5+5de duydum kalp atımini ama ozele gidiyorum ben
Bu hafta icmedim daha ama cok vuruyor heleki cocuklara sinirlenince felanKax gun oldu bırakalı?
İnşAllah canım beraber gidecez bakalım duyabilecek miyiz yani dün doktor bana haftaya gel bebeği görürüz dedi kalp atışıyla ilgili birşey demediInsallah duyabılırımm
3gunsw alısıyorsun dedıler banaaBu hafta icmedim daha ama cok vuruyor heleki cocuklara sinirlenince felan
Bana kalp dedı kuzumm salı gunu haberlesırız gunler gecmıyorİnşAllah canım beraber gidecez bakalım duyabilecek miyiz yani dün doktor bana haftaya gel bebeği görürüz dedi kalp atışıyla ilgili birşey demedi
Yok ya ben alisamadim cok stresliyim herseye kizip bagiriyorum teror estiriyorum evde.3gunsw alısıyorsun dedıler banaa
Bende sınır yok valla canım bende dun bıraktımYok ya ben alisamadim cok stresliyim herseye kizip bagiriyorum teror estiriyorum evde.
Canım senin kesenin içinde bebek var mıydı onu görmeden kalp atışını nasıl duycan ki 5. haftada genelde sadece kese görünüyor diye biliyorum ben dün gittim mesela bebek yoktu sadece kese vardı5+1de duyabılır mıyım?