2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Gecmis olsun.

Kuzum bende 66kıloyla eylulde hamıle kaldım kımyasal gebelık olsu ama hep dıyordum kılolu 10kg alaam 76kg oluyorum keske verseydım dıe sonra o ara dıyet yaptım 61e dustum suan 61 62degısıyor kılom ve kıloya cok musaıt vucudum oyuzden cok dıkkat edıyorum cok korkuyorum

Az kilo almak gercekten cok rahat oluyor. Dogumdan sonra kilo derdin kalmiyor.

Yaaa cok gecmıss olsunn canım dıkkat et kendıne..yanı 6+1de mı duycaz kalbı bana erken gelıyorda:/

Zaten hamileliğin ilk üç ayı max. 1 ya da 2
bende senin gibiyim keşke bende 61 lere düşseydim ama olmadı gerçi 3 ayı geçirip haftanın 3 günü yürüyüş yaparım dedim doktor onayı olursa

Mesela kac kg en az alabılırız:)
Ben ilk oglumda 62 kiloyla hamile kaldim ayni kiloyla doguma gittim surekli kustugum icin. 2. Oglum cok rahatti ama yinede 10 kilo aldom surekli hareketliydim yememe cok dikkat ettim ozellokle kizlar ilk 5 -6 ay kilo almamaya dikkat edin son aylarda zaten ne kadar dikkat ederseniz edin aliyorsunuz.

Zaten hamileliğin ilk üç ayı max. 1 ya da 2

bende senin gibiyim keşke bende 61 lere düşseydim ama olmadı gerçi 3 ayı geçirip haftanın 3 günü yürüyüş yaparım dedim doktor onayı olursa
Bende yapsam ıyı olur aslındw canım dıyet lıstenı benımle paylasabılır mısın?

ay inşallah öyle olur ya şöyle kırkı çıkınca göbek falan kalmasın yeter bana :)
Kesinlikle hic hamile kiyafeti giymedim ben sadece hamile pantolonu oda karnim oldugu icin ama sezeryandan sonra kilom gitti birde ben hep gobegimi sardim sikica hic kalmasi.

10kg cok ıyıı yaaaaaa

ay ne güzel ya benim mide bulantım falan başlamadı inşallahta olmaz iştah konusuna gelince normal yani şuanda benimde hedefim ilk üç ay 65 , 66 olmaz 4. 5. ve 6. ayda 1 er kilo alsam 7. 8. 9. ayda ise 2 şer kilo almak hedefim tabi herşeyden önce meleğimin sağlığı önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…