- 7 Aralık 2017
- 1.133
- 1.857
Gecmis olsun.Haftaya gel dedi canım bende salı veya çarşamba gidicem. Normalde bugün randevum vardı dün düştüm ayağım burkuldu acile gittim alçıya falan aldılar korktum bi kadın doğuma da gidiyim dedim çok şükür dün gördük ne kadarlık olduğunu dün öğrendim
Teşekkür ederim Allah razı olsun ❤Gecmis olsun.
Kuzum bende 66kıloyla eylulde hamıle kaldım kımyasal gebelık olsu ama hep dıyordum kılolu 10kg alaam 76kg oluyorum keske verseydım dıe sonra o ara dıyet yaptım 61e dustum suan 61 62degısıyor kılom ve kıloya cok musaıt vucudum oyuzden cok dıkkat edıyorum cok korkuyorumBen hamile kalmadan önce 70 kiloydum 2 ay önce diyete başladım 5 kilo verdim özellikle hamilelikte alıcam diye zayıfladım şimdi sağlıklı beslenip az kilo almaya çalışıcam aman kızılar ne olur sizde iki canlıyım diye iki kişilik yemeyin onlar hurafe bebeğe sağlıklı olacak ve bebeğe kilo aldıracak şeyler yiyin benim hedefim 9 ile 11 kilo almak
Yaaa cok gecmıss olsunn canım dıkkat et kendıne..yanı 6+1de mı duycaz kalbı bana erken gelıyorda:/Haftaya gel dedi canım bende salı veya çarşamba gidicem. Normalde bugün randevum vardı dün düştüm ayağım burkuldu acile gittim alçıya falan aldılar korktum bi kadın doğuma da gidiyim dedim çok şükür dün gördük ne kadarlık olduğunu dün öğrendim
Mesela kac kg en az alabılırız:)Az kilo almak gercekten cok rahat oluyor. Dogumdan sonra kilo derdin kalmiyor.
bende senin gibiyim keşke bende 61 lere düşseydim ama olmadı gerçi 3 ayı geçirip haftanın 3 günü yürüyüş yaparım dedim doktor onayı olursaKuzum bende 66kıloyla eylulde hamıle kaldım kımyasal gebelık olsu ama hep dıyordum kılolu 10kg alaam 76kg oluyorum keske verseydım dıe sonra o ara dıyet yaptım 61e dustum suan 61 62degısıyor kılom ve kıloya cok musaıt vucudum oyuzden cok dıkkat edıyorum cok korkuyorum
Sağol canım. Kalp atışını duyamazsın canım bebeği ve kalp atışını görebiliyorsun sadece 7 8 haftalıkken duyuluyor diye biliyorum oğlumda öyle oldu meselaYaaa cok gecmıss olsunn canım dıkkat et kendıne..yanı 6+1de mı duycaz kalbı bana erken gelıyorda:/
ay inşallah öyle olur ya şöyle kırkı çıkınca göbek falan kalmasın yeter bana :)Az kilo almak gercekten cok rahat oluyor. Dogumdan sonra kilo derdin kalmiyor.
Ben ilk oglumda 62 kiloyla hamile kaldim ayni kiloyla doguma gittim surekli kustugum icin. 2. Oglum cok rahatti ama yinede 10 kilo aldom surekli hareketliydim yememe cok dikkat ettim ozellokle kizlar ilk 5 -6 ay kilo almamaya dikkat edin son aylarda zaten ne kadar dikkat ederseniz edin aliyorsunuz.Mesela kac kg en az alabılırız:)
Bende yapsam ıyı olur aslındw canım dıyet lıstenı benımle paylasabılır mısın?Zaten hamileliğin ilk üç ayı max. 1 ya da 2
bende senin gibiyim keşke bende 61 lere düşseydim ama olmadı gerçi 3 ayı geçirip haftanın 3 günü yürüyüş yaparım dedim doktor onayı olursa
Kesinlikle hic hamile kiyafeti giymedim ben sadece hamile pantolonu oda karnim oldugu icin ama sezeryandan sonra kilom gitti birde ben hep gobegimi sardim sikica hic kalmasi.ay inşallah öyle olur ya şöyle kırkı çıkınca göbek falan kalmasın yeter bana :)
10kg cok ıyıı yaaaaaaBen ilk oglumda 62 kiloyla hamile kaldim ayni kiloyla doguma gittim surekli kustugum icin. 2. Oglum cok rahatti ama yinede 10 kilo aldom surekli hareketliydim yememe cok dikkat ettim ozellokle kizlar ilk 5 -6 ay kilo almamaya dikkat edin son aylarda zaten ne kadar dikkat ederseniz edin aliyorsunuz.
Kuzum bana gelın dınleyelım dedı ama:/Sağol canım. Kalp atışını duyamazsın canım bebeği ve kalp atışını görebiliyorsun sadece 7 8 haftalıkken duyuluyor diye biliyorum oğlumda öyle oldu mesela
Kosturmacam coktu ama büyük oglan anaokuluma gidiyordu ev isleri hareket onemli kizlar10kg cok ıyıı yaaaaaa
Keske soyle 5kg fln alsam ımkansız mı acaba:)Kosturmacam coktu ama büyük oglan anaokuluma gidiyordu ev isleri hareket onemli kizlar
ay ne güzel ya benim mide bulantım falan başlamadı inşallahta olmaz iştah konusuna gelince normal yani şuanda benimde hedefim ilk üç ay 65 , 66 olmaz 4. 5. ve 6. ayda 1 er kilo alsam 7. 8. 9. ayda ise 2 şer kilo almak hedefim tabi herşeyden önce meleğimin sağlığı önemliBen ilk oglumda 62 kiloyla hamile kaldim ayni kiloyla doguma gittim surekli kustugum icin. 2. Oglum cok rahatti ama yinede 10 kilo aldom surekli hareketliydim yememe cok dikkat ettim ozellokle kizlar ilk 5 -6 ay kilo almamaya dikkat edin son aylarda zaten ne kadar dikkat ederseniz edin aliyorsunuz.
sağlılklı beslenip doktor eşliğinde yesen bence olur :)Keske soyle 5kg fln alsam ımkansız mı acaba:)
O imkansiz canim zaten ortalama bebek 3 kilo suyun esin felan onlarda toplasan 3-4 kilo etse 7 kilo onlar olur zatenKeske soyle 5kg fln alsam ımkansız mı acaba:)
Aslında gıdebılırım dıyetısyene:)sağlılklı beslenip doktor eşliğinde yesen bence olur :)