2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Benimde kese karından bakınca görüldü . Darısı bebiş ve kalp atışına inşallah
Mrb, kaç haftalıkken karından kese gözüktü acaba. Bazı doktorlar keseyi görebilmek için vajinal ultrasonla bakıyorlar da. Ben de daha çok yeni öğrendim 10 gün sonra gel keseye bakalım dedi inşallah karından görülebilir

Bebek beslenmez diye korkmayin kizlar herkes der ye bebek kilolu olsun alakasi yok ekmek tatli makarna turlerini diyette ki gibi yiyin dogru beslenin meyveyide asiri tuketmeyin seker yuksek cikar sonra. Aciktikca az kalorili seyler yiyin.

Merhaba ben 5hafta 1gunlukken kese gorundu betanız suan kac en son ne zaman olculdu?

Bebek beslenmez diye korkmayin kizlar herkes der ye bebek kilolu olsun alakasi yok ekmek tatli makarna turlerini diyette ki gibi yiyin dogru beslenin meyveyide asiri tuketmeyin seker yuksek cikar sonra. Aciktikca az kalorili seyler yiyin.
Cok dogru dıyorsun. Sonra o kılolaru veemekle mı ugrascaz lohusalıkla mı ugrasıcaz

kızlar günaydın çok çelişkili bir durumun içinde kaldım. mayıs ayından beri yaklaşık 7 aydır alerji aşısı oluyorum.aşıyı veren doktorum ilk 4 ay başlangıç döneminde hamile kalmamam gerektiğini söylemişti. idame doza ulaştığımızda hamile kalabilirsin hiç bir sakıncası yok aksine bebeğe de yararı olur demişti.bende drun söylediğine göre idame doza ulaştığımızda hamile kaldım.geçen gün kadın doğum doktoruma sordum ben bunu bi araştırayım size dönüş yapacağım dedi. akşam aradı gebelikte yapılmasa daha iyi olur herhangi bir zararı olur yada olmaz diye kesin bir tanı yok dedi. kafam karıştı ben aşı olmadan bu süreci nasıl geçiririm çok zor çünkü gerçekten tıkanıyorum nefes alamıyorum ve aynı bildiğiniz nezle gibi oluyorum. benim durumumda olan yada bir tanıdığı benim gibi olan biri var mı? hamilelikte aşı tedavisine devam edilir mi? yardımcı olursanız çok sevinirim

Kızlar kimsenin bir bilgisi yokkk muuuuuuuu?????????

Sağol canım. Kalp atışını duyamazsın canım bebeği ve kalp atışını görebiliyorsun sadece 7 8 haftalıkken duyuluyor diye biliyorum oğlumda öyle oldu mesela
Duyuluyo canim ben kaydettim bile 5+5de duydum kalp atımini ama ozele gidiyorum ben

Merhaba ben 5hafta 1gunlukken kese gorundu betanız suan kac en son ne zaman olculdu?
26 kasım son adet tarihimin ilk günüydü. 29-30 günde bir oluyorum. Adetime 2-3 gün kala idrar testi yaptım 2.nci çizgi silik çıktı hemen sağlık ocagindan kan tahlili verdim 42,9 cikti ertesi gunu hastaneye gittim 52,7 cikti. Yukselme var dedi doktor ama keseyi gormeden kesin birsey söyleyemeyiz, 10 gun sonra gel dedi.

bende ilk gebeliğimde 30 kg aldım hepsini verdim. 60 a geldim sigarayı bırakınca 5 kg aldım bile. ama daha çok dikkat ediyorum bir daha küçük balina yavrusu gibi olmak istemiyorum

Iki oglumdada kanamam oldu surekli. Ilk oglumda deli gibi akinti vardi fitil kullandim. Ama cok sukur ikisinede birsey olmadi. Hele ilk oglumdaki kanamalarim pet yetismiyordu oyle 9 ay yattim.
İnşaallah bu bebisinizde yaşamazsınız. Şuan yok bende de kontrol ediyorum anlık biseydi galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…