2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Keske soyle 5kg fln alsam ımkansız mı acaba:)
5 kilo ile doğuma gittim ben
2 kişilik yemedim. Sebze/bakliyat ağırlıklı beslendim.
Paketli gıda yemedim.
Bebeğim 3,400 kg doğdu.
Geçen sene hamileliğe 62,5 kilo ile başlamıştım Bu sefer 60,5 kilo ile başladım. Bebek her şekilde besleniyor dengeli beslenmek önemli hamileyiz diye gerçekten 2 kişilik beslenmeye gerek yok.

Paketli gıda yemedim.
Bebeğim 3,400 kg doğdu.
Geçen sene hamileliğe 62,5 kilo ile başlamıştım Bu sefer 60,5 kilo ile başladım. Bebek her şekilde besleniyor dengeli beslenmek önemli hamileyiz diye gerçekten 2 kişilik beslenmeye gerek yok.
Iste aradıgım anneee :)bende suan 61 62ym yanı 67lemı gıttınız doguma? Pekı ac mı kaldınız doyıyormuydunuz tam olarak bende 67 68flnla gıtmek hayalım ama yapabılır mıyım bılmıyorum

Iste aradıgım anneee :)bende suan 61 62ym yanı 67lemı gıttınız doguma? Pekı ac mı kaldınız doyıyormuydunuz tam olarak bende 67 68flnla gıtmek hayalım ama yapabılır mıyım bılmıyorum
62,5 ile başladım
67,5 ile doğuma gittim
Nasıl oldu bilmiyorum ama oldu😂
Aç kalmadım kusmam falanda yoktu normal düzenimde yemeğime devam etmiştim sadece daha Sağlıklı beslendim.
5. Aya geldiğimde(21.hafta) 1,5 kilo almıştım sadece.
Bakalım bende bu sefer nasıl olacak merak ediyorum.

62,5 ile başladım
67,5 ile doğuma gittim
Nasıl oldu bilmiyorum ama oldu😂
Aç kalmadım kusmam falanda yoktu normal düzenimde yemeğime devam etmiştim sadece daha Sağlıklı beslendim.
5. Aya geldiğimde(21.hafta) 1,5 kilo almıştım sadece.
Bakalım bende bu sefer nasıl olacak merak ediyorum.
Sizi ıdol olarak sectım❤️ Hep aklıma getırıcem bılgılendırme ıcın cok tesekkurler guzel anne💋💋

Paketli gıda yemedim.
Bebeğim 3,400 kg doğdu.
ayyy ne güzel darısı bize bence burda kilo takibide yapalım kime sorduysam ilk 3 ay kilo vermişler bulantı ve iştahsızlıktan darısı bize

teşekkür ederim yorumunuz için bugün başka bir kadın doğumcudan randevu aldım bakalım o ne diyecek
Bende hamileligimi bilmeden antibiyotik ictim soguk alginligi ilaclari felan ama yeni gebeliklerde bebegi etkilemiyor bunlar. Insanlar hamileligini bilmeden ameliyat bile oluyor. Herseyde vardir bir hayir.

X