- 16 Ekim 2015
- 67
- 88
- 34
Buhu bana mı yazdınız cevapl demedıgınız ıcın goremıyorum:)Bencede ya sonucta daha bebek gorulmedi kalp atisi yok. Ben de anlamadim ki.
YaaaaaBugün gittim kontrole gördük keseyi çok şükür 5+2 günlükmüşsat a göre 1 hafta geride haftaya da bebeği görmeye gidicem inşallah
Insallah canım kese kontrolu ıcın mı gıttın?Kizlar doktora geldim sirami bekliyorum umarim hersey yolundadir dua edin
canım 12 gün oldu 3-4 güne alıştım şimdi hiç canım istmeiyorKac gunde alıstın kuzum:)
benim 6+3 ama ilk gebeliğimde bulantıdan 3 ay yattım. buda yavaş yavaş başladıBende hıc bulantı tıksınme vs hıcbısey yok:/ 5+3 um sen kacsın canım
amin canımAllah yardimcin olsun
Bende sıfır belırtı:)benim 6+3 ama ilk gebeliğimde bulantıdan 3 ay yattım. buda yavaş yavaş başladı
Yaaa darısı basıma:)canım 12 gün oldu 3-4 güne alıştım şimdi hiç canım istmeiyor
inşallah canım 3 günden sonrası kolay. ama bazen kalemi elime alıp sigara gibi içime çekiyordumYaaa darısı basıma:)
35saatı basarıyla tamamladım artık yaparım sanırım:)inşallah canım 3 günden sonrası kolay. ama bazen kalemi elime alıp sigara gibi içime çekiyordum
Canım ben agda yaptırıyorum lazerı zaten bırakmıstım epeydır en son 1hafta once agda yaptırdım cunku karnı burnunda agdaya gelen cok ınsan gordumGunaydin kizlar,
Biraz ozel bir soru olacak ama bikini bolgenizin temizligini nasil yapiyorsunuz. Agda bandi kullanmanin bir zarari olur mu?
Daha once olmusmuydu kahve akıntın??Güne sürpriz bir kahverengi akıntıyla başladık. Umarım devam etmez. Bugün devam ederse doktora gidecegim
Doktoruna danis tabii ama panikleme. Benim doktorum az miktarda kahverengi akinti olmasi normal demisti.Güne sürpriz bir kahverengi akıntıyla başladık. Umarım devam etmez. Bugün devam ederse doktora gidecegim