2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar selam :)

Eskişehir'de doktor/hastane tavsiyesi verebilecek olan var mı aranızdaa?

Iki oglumdada kanamam oldu surekli. Ilk oglumda deli gibi akinti vardi fitil kullandim. Ama cok sukur ikisinede birsey olmadi. Hele ilk oglumdaki kanamalarim pet yetismiyordu oyle 9 ay yattim.

Hayırlı. Olsun canımm darısı basımıza

Hayırlı olsun canım

Iki oglumdada kanamam oldu surekli. Ilk oglumda deli gibi akinti vardi fitil kullandim. Ama cok sukur ikisinede birsey olmadi. Hele ilk oglumdaki kanamalarim pet yetismiyordu oyle 9 ay yattim.
Çok şaşırdım . Peki neden sürekli kanama olmuş?

Kızlar keseyı gordum dun ve bugun hıc sıgara ıcmedım sanırım annelık duygusu çöktu:)
bende oğluma hamileyken bırakmıştım biraz uzun sürmüştü ama başarmıştım,tebrik ederim bence 24saati devirdiyseniz gerisi kolay gelirben yazıyordum bi kağıda yapıştırmıştım buzdolabına her canım istedimi;2saat içmedim bebeğim,1saat içmedim meleğim,5saat miniğim falan... diye
Kızlar beslenme olarak nasıl bir yol izliyorsunuz, bebeğin gelişimi için yumurta süt ürünleri ceviz vs tamam da artı olarak öneriler alsak birbirimizden süper olur
bu aylarda bizim birikimlerimizle besleniyorlar tabi ben genelde yeşil yapraklı sebzeler,et,meyve çeşitleri özellikle yeşil mercimek başta olmak üzere baklagiller yiyorum ayrıca ekmeği azalttım çünkü kiloluyum dikkat etmem lazım anında kilo alırım bu arada balık sevmediğim için omega alıyorum
Selam herkese sagliklı hamilelikler dilerim.aranıza yeni katıldım Rabbim nasip ederse ben de agustos annesi olurum inşaallah. Sağlıkla kucağımiza alıp büyütmek nasip olsun hepimize
aleykümselamhayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın inşallh
Kizlar sizlerdede regli olucak gibi kasik ve bellerde agri varmi ve sabah bulantisi valla cocuga beslenme zor hazirladim mide bulantisindan
bel ağrısı oluyor bana ve kasıklarım çok ayakta kalırsamağrıyor bu ağrılar daha çok akşam başlıyor
Gunaydin kizlar,
Biraz ozel bir soru olacak ama bikini bolgenizin temizligini nasil yapiyorsunuz. Agda bandi kullanmanin bir zarari olur mu?
bende evde kullanıyordum,diğer hamileliklerimde de kullandım ama son 1-2ay sonra zorlanmaya başlayınca doktor eldiveni kullandım onuda beklemek zor diye jilete geçmiştimbunda ne yaparım bilmiyorum ama jilet istemiyorum bu sefer
Güne sürpriz bir kahverengi akıntıyla başladık. Umarım devam etmez. Bugün devam ederse doktora gidecegim
inşallh devamı gelmez canım,kırmızıya dönüşmediği sürece sıkıntı yok demşti doktorum

Gözünüzaydın canımdarısı başımıza tüm duymayanlarınBulantı çok zor

Kızlar selam ben diyetisyen eşliğinde besleniyorum bu ara avakado , ceviz, balık, et ve süt ürünlerini eksik etme dedi. 1 Haftadır yumurta ceviz peynir avakoda tarzında kahvaltı yapıyorum öğlen salata çorba yoğurt akşam ise et balık ya da tavuk yanında bol yeşillikli salata önerdİ.

36saatı tamamladım:)

En saglıklısı bu sekılde aslında ne guzel kıloda almazsın

En saglıklısı bu sekılde aslında ne guzel kıloda almazsın
Ben hamile kalmadan önce 70 kiloydum 2 ay önce diyete başladım 5 kilo verdim özellikle hamilelikte alıcam diye zayıfladım şimdi sağlıklı beslenip az kilo almaya çalışıcam aman kızılar ne olur sizde iki canlıyım diye iki kişilik yemeyin onlar hurafe bebeğe sağlıklı olacak ve bebeğe kilo aldıracak şeyler yiyin benim hedefim 9 ile 11 kilo almak

S seymayaz senle aynıyız canım bugun 5+3um bende..salı gunu ıcın kalp atısı ıcın cagırdı benı sen hangı gun gıdıceksın?
Haftaya gel dedi canım bende salı veya çarşamba gidicem. Normalde bugün randevum vardı dün düştüm ayağım burkuldu acile gittim alçıya falan aldılar korktum bi kadın doğuma da gidiyim dedim çok şükür dün gördük ne kadarlık olduğunu dün öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…