Himm anladim benim hersey karisik bu zamana kadar hic takip etmedim yumurtlamami. Her iki ayda olabilir o zaman.
Evet ona bakiyorum birde annenin yasiyla hamile kalinan ayi toplama var ona bakiyorum. Kafam daha da karisiyor.Çin takvimi mi bakıyorsun. Ben de bakmıştım oradan biliyorum..
Bence kasımda hamile kaldın. Ama daha detaylı bilen arkadaşlarımız görünce yazacaklardır.
Baktım senin kasım ve aralık kız gözüküyorEvet ona bakiyorum birde annenin yasiyla hamile kalinan ayi toplama var ona bakiyorum. Kafam daha da karisiyor.
Evet bende oyle baktim ama iste mesela yuzuk testide kiz cikiyor.Baktım senin kasım ve aralık kız gözüküyor
Bakalım öğrenmek için sabırsızlıkla bekleyeceğiz biraz dahaEvet bende oyle baktim ama iste mesela yuzuk testide kiz cikiyor.
Baktım senin kasım ve aralık kız gözüküyor
Kesinlikle. Ben int bir bayan vardi parayla cinsiyet tahmini yapiyor orayada baktirdim orda erkek dedi. Surekli kafami karistirip duruyorum.Bakalım öğrenmek için sabırsızlıkla bekleyeceğiz biraz daha
Gercekten dogru valla heleki erkek annesi olarak soyluyorum resmen hayattan kopuyor insan yasam hevesi kalmiyor. Surekli negatiflik ustunde oluyor.Ay kızlar şuna nasıl güldüm. Benim 1 çocuklu halim spor ayakkabılı gerçekten. 2. geliyor yandık
Bende 2 oglumdada hep ruyamda erkek gordum sonuc 2 erkek.Bende cinsiyet tahminimi şöyle yapıyorum kızlar, ben ilk çocuğumda hamile olduğumdan habersiz rüyamda çook güzel bir kız bebek gördüm sonra birkaç gün sonra hamile olduğumu öğrendim. Tabi güya rüyamda gördüm diye eminim hislerime kız olcak kız olcak diyorum. Sonuç oğlum oldu. Çok ilginçtir yine hamile olduğumu öğrenmeden bir kız bebek gördüm çook güzel yine 1 haftaya öğrendim hamileliğimi, kesin oda erkek çıkacak. Bu kız bana onu haber ediyorbekleyip göreceğim tabi
Kendinden geçiyorsun bir süre sonra tabi de negatiflik onun Bi öpüşüne uçup gidiyor yaaaGercekten dogru valla heleki erkek annesi olarak soyluyorum resmen hayattan kopuyor insan yasam hevesi kalmiyor. Surekli negatiflik ustunde oluyor.
Benim rüyam beni trolledi ilkinde ikinciyi göreceğiz bakalımBende 2 oglumdada hep ruyamda erkek gordum sonuc 2 erkek.
Valla bende hic oyle olmuyor aksi cocuk oldugu icin cok yipratiyor abisinede hic rahat vermiyor. Cocuk isyanlardaKendinden geçiyorsun bir süre sonra tabi de negatiflik onun Bi öpüşüne uçup gidiyor yaaaben kızınca benimki öpüp tamam geçtiii yapıyor gelde kız
Allah yardımcın olsun canım. 2 çocukda zorlar tabii...Valla bende hic oyle olmuyor aksi cocuk oldugu icin cok yipratiyor abisinede hic rahat vermiyor. Cocuk isyanlarda
Amin.Allah yardımcın olsun canım. 2 çocukda zorlar tabii...
Bugün gittim kontrole gördük keseyi çok şükür 5+2 günlükmüşİyi tamm Allah’ın izniyle görürsün şayet hala görünmedi dese vajinal ultrsnla bakmasını söyle çoğunun öyle karından hemen göstermiyor kendini
Canım bende yumurtlama günün de 1 gün arayla oldu fakst belli degil benimde ne zaman hiçbir sekilde hesap tutmuyir ben vazgectim hesaplamadan çünkü denk gelmedi bir türlüKizlar size birsey sorucam ben duzenli regli olurim. 28 gunde bir telefonumda bir takip programim var senelerdir onu kulanirim. Simdi ben 19.11.2019 regli oldum 6 gun surdu. 2-3 aralik yumurtlamam 29 kasimda tek beraberlik korumali ? Simdi ben hangi ay hamile kaldim acaba ya. Arastirmalarima gore yumurtlama olduktan sonra hamile olunuyormus.