- 2 Mart 2012
- 177
- 178
Hayırlı olsun amin cümlemizinkini sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin Rabbim ❤Selam herkese sagliklı hamilelikler dilerim.aranıza yeni katıldım Rabbim nasip ederse ben de agustos annesi olurum inşaallah. Sağlıkla kucağımiza alıp büyütmek nasip olsun hepimize
Kesınlıkke kayılıtorumCanım hiç korkma inşallah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alacağın zamanları göreceksin
İlk çift çizgiyi gördüm ve hemen kan verdim. Beta hcg 46 çıktı. Bekledim doktora gitmedim. 2 gün sonra tekrar kan verdim 117 oldu . Bu sefer doktora gittim. Doktor bana direk hiç sevinme bunun dış gebeliği, kimyasal gebeliği vs vs var diye saydı. Aslında sonradan hayal kırıklığına uğramamam için dedi biliyorum. Ama bunu o kadar çok sert bir şekilde söyledi ki ...
Akşam eşim geldi . Ben direk doktor böyle böyle dedi diye anlattım. Hamileliğimin sevincini yaşayamadım , aynı şekilde eşim de yaşayamadı.
O yüzden doktorun yüzünü bile görmek istemiyorum. Belki ben yanlış düşünüyorum ama hislerim bu yönde elimde değil.
Senin ve benim doktoruma kalsa hamileliğimiz boyunca diken üstünde olmalıyız o zaman.Allah korusun ama olacak olan doğuma 1 gün kala da olur . Hamileliğinin sevincini yaşa canım.
Benımkı 65le dedı cıfden dr cok onemlı o sekılde deseydı ben aglamaktan zaten bebege zarar verırdım muhtemelenCidden o nasıl bi davranış hiç de seni iyiye kötüye hazırlasın bu kadar sert olamaz yani .
Benim doktor 212 beta çıkınca hayırlı olsun dedi direk bana hemen folikasit yazdı 15 gün sonra gel dedi şuan çok küçük görünmez dedi
Ixıme erkek doguyor:)O halde ben başlayayımAslında hamile olmadan önce hep kız cocuğum olsun isterdim. Ama nedense bebişimi erkek hissediyorum
Aminn canım hosgeldınSelam herkese sagliklı hamilelikler dilerim.aranıza yeni katıldım Rabbim nasip ederse ben de agustos annesi olurum inşaallah. Sağlıkla kucağımiza alıp büyütmek nasip olsun hepimize
Ben özelde bir dr a gittim canım o bana yumurtlamamışsın bile demişti ama ben hamileymişimAllah isterse oluyor canım biz ne kadar uğraşsak boş. Benimde prolaktin hormonum yüksekti. Doktor o hormon direk gebeliğe engel şu durumda hamile kalamazsın dedi. Dediği ay hamile kaldımİlaçlarım bitmemişti bile.
İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza aldığımız günü de görürüz
bencede kuzum 2 gün sonra bitti benim şimdi aklıma bile gelmiyorEvet canım bende dun keseyı gordukten sonra mınıcık bı hucre benım aldıgımla gelısıcek ne dıe onu kendı zevkım ıcın zehırleyeyım dıe dusundum,ayrıca sıgara ıcınce gelısımı yavaslıyormus vs doktor cok sıksırsan 3tane ıc demıstı bugune kadar hep ole ıctım 3tane 0.1lık ama ıcsemde bısey olmuyo hıc ıcıp zehırlemeye gerek yok dıe dusundum ozaman benım krızı atlatmak ıcın kaldı 2gunum❤
benim iki gündürkasık ağrım hafifledi ama bulantı başladı normal canım. şuan işteyim ama heryer herşey kokuyorKizlar sizlerdede regli olucak gibi kasik ve bellerde agri varmi ve sabah bulantisi valla cocuga beslenme zor hazirladim mide bulantisindan
Kac gunde alıstın kuzum:)bencede kuzum 2 gün sonra bitti benim şimdi aklıma bile gelmiyor
Bende hıc bulantı tıksınme vs hıcbısey yok:/ 5+3 um sen kacsın canımherkese günaydın kzlar bulantısız bir gün diliyorum
Adet agrısı arada oluyor canım kacıncı haftadasın sen?Kizlar sizlerdede regli olucak gibi kasik ve bellerde agri varmi ve sabah bulantisi valla cocuga beslenme zor hazirladim mide bulantisindan
banada regenesis max verdi ayrıca folik asit içmeme gerek yokmuş içinde tüm vitaminler olduğu söydediBen sadece folik asit ve omega 3 kullanıyorum. Beyin bu süreçte hızlı geliştiği için ve çok balık tüketmediğim için kullanıyorum balık yağını.
Benimki karisik ya kese ufak dedi doktorum 10 gun sonra cagirdi bebegin olcumune gore hafta soylicek.Adet agrısı arada oluyor canım kacıncı haftadasın sen?
Allah yardimcin olsunbenim iki gündürkasık ağrım hafifledi ama bulantı başladı normal canım. şuan işteyim ama heryer herşey kokuyor
Bulantın erken baslamıs kuzuBenimki karisik ya kese ufak dedi doktorum 10 gun sonra cagirdi bebegin olcumune gore hafta soylicek.