kubra5505
bilgiler eklenmedi diye tekrar güncelliyorum yazilar gecmiste kaldi cünku. 29 yaş istanbul kilo 66 2. Çocuk son adet 13 ekim tahmini doğum 25 temmuz
İyiyim canım çok teşekkür ederim sen nasılsın? Evet 6 gün önde çıktı ultrasonda ama 3 haftaya kadar ilerden gitmesi Bi sorun teşkil etmez erken doğuma neden olmazmış ultrason ölçümleri değişebiliyor 3-5 gün geriden önden gidebilir sorun yok dedi doktorum
Bende iyiyim teşekkür ederim:) o zaman ikimizin doğum tarihleri ayni. Seni takip ediyordum gizli gizli kanaman varmış ama bebek sağlıklı ya sen ona bak canım. Cinsiyet için sabırsızlıkla bekliyorum :) 2li test yapmayı düşünüyor musun?
Bende iyiyim teşekkür ederim:) o zaman ikimizin doğum tarihleri ayni. Seni takip ediyordum gizli gizli kanaman varmış ama bebek sağlıklı ya sen ona bak canım. Cinsiyet için sabırsızlıkla bekliyorum :) 2li test yapmayı düşünüyor musun?
Ya hanımlar bu arada benim kv hala bilmiyor gebeliği, hiiiiç te canım çekmiyor anlatmayı. İkincide baya laf işittim (neden biraz beklemediniz vs) şimdi herhalde patlar fln. Doğuma kadar saklayasım var. Ama bir yandan da çok beklemek istemiyorum çünkü ondan çekinip korktuğumu ya da hamile olduğumdan utandığımı fln zannetmesini istemiyorum.. Neyse eşime söyletirim bi ara.
Biliyorsun ki canım benim 4. Bebeğim ve herkese gayet net acıkladım kimden utanıp kimden çekinicem.
Çok şükür annesi belli babası belli
Kimseden bişey beklemiyoruz ne maddi ne manevi
Eee o zamann herkes kendi işe baksınn
Günaydın kızlar. Bu sabah işe gelmeme rağmen bi güzel, bi mutlu uyandım sanki.
Az mide bulantısı olduğundan olabilir, Allahın izniyle bu cuma 3. ayımı dolduracak olmamdan olabilir (inşallah). Mide bulantım dünden beri azaldı, yine çok yiyemiyorum ama ağzıma bi şeyler atabiliyorum hiç olmazsa. Su tüketimim de çok az ama ama bi kerede bi bardak su içebiliyorum 2 gündür, bulantı hissi azaldı çok şükür. Ne büyük nimetmiş bi şeyler yiyip içebilmek. Gözümün önüne minik minik yeni doğmuş bebek görüntüleri gelip duruyor ay içim içime sığmıyor resmen :)
Bence mantıklı havalarda soğuk meşgul olacak bişiler bulmak, hem de miniğine kazak, bere falan örersin ne zevkli:) ben sürekli tvde program kaydedip izliyorum, arada kitap okuyorum. Hergünüm aynı[/QUOTE
Bende örgü mörgü örmek istiyorum ama bilmiyorum örmeyi öğrenebilir miyim onuda bilmiyorum el işi konularında beceriksizim :) :)
Çok teşekkür ederim herpinize. 2 buçuk civarı kanama gibi hissettim ama normal akıntı zannettim işe daldım 1 saat sonra bakabildim. Şok oldum günlük ped neredeyse dolmuştu. 5 dk sonra fln akmaya devam etti koyu kırmızı bir şekilde. Neyse geldim dr a alttan baktı hemen bebeğimin kalp atışını duydum. Progesteron vurdu serum taktı bir de bir kapsül aldım adını unuttum. Bir gece tedbiren kalacağım kanama olursa bakacak yine. Sabah ki duruma göre de gidişata karar verecek. Allah herkesi korusun şimdiye kadar böyle bir şey olmadığı için şok oldum ne yapacağımı bilemedim. Allah hayırlı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
@inwerian şey ben senden cevap bekliyordum da 19 mayıs hastanesiyle ilgili, muayene ücretini arayıp sordum ama başka bilgi veremediklerini söylediler. Bildiğim kadarıyla bazı yerler ultrason için ayrı giriş ücreti alıyormuş. Orda da öyle mi? Yani doktorun odasında oluyormuş göstermelik ama bunda net değil büyük ultrasonda bakılmalı falan diye ayrı ücret alıyorlarmış (Kızılay'da bi tıp merkezi mesela). Bi de doktorun kim, doktordan memnun musun? Ultrason cihazları yeni mi, bunları merak ediyordum.