Kııız çok tatlı bu. Ne ağlıyon yaaa. Ne yedin acaba gizli gizlikızımın burnunda doğum lekesi var doğduğunda doktor geçer dedi ama 24 günlük olduk hala geçmedi
her gören anne gizli bişey yiyince çocukta leke olur gibi saçmasapan bişey söylüyo
kendimi kescem
psikolojimi bozdular
ağladım bugün benim yüzümden kızım ilerde bana senin yüzünden yüzüm böyle oldu derse diye krizlere girdim eşimden azarı yedim
sen herkese hergün onca laf yetiştirdin şimdi böyle batıl bişeyler söylüyolar diye ağlıyo musun diyo ama yok içim çok tuhaf oluyo kızıma her baktığımda
Bu leke değil emin ol iki yaşına gelmeden geçiyor büyük oğlumun ensesinde vardı kocamankızımın burnunda doğum lekesi var doğduğunda doktor geçer dedi ama 24 günlük olduk hala geçmedi
her gören anne gizli bişey yiyince çocukta leke olur gibi saçmasapan bişey söylüyo
kendimi kescem
psikolojimi bozdular
ağladım bugün benim yüzümden kızım ilerde bana senin yüzünden yüzüm böyle oldu derse diye krizlere girdim eşimden azarı yedim
sen herkese hergün onca laf yetiştirdin şimdi böyle batıl bişeyler söylüyolar diye ağlıyo musun diyo ama yok içim çok tuhaf oluyo kızıma her baktığımda
çok şükür canımCanım sağlıklı ya çok şükür onun çaresi var geçmezse bile boşversene sen milleti ne takıyorsun iyi olsun geçer gider öyle diyenleri beraber dövelim
Yalnız olmamak pek güzel:))Allahdan kilo vermeye devam ediyorum yoksa psikolojim bozulurdu:))BenHep bir şeyler yiyorum ve içiyorum. Tatlı şeyler de istiyor canım engel olmuyorum.
inşallahBenimkilerin de hep ensede kırmızı leke oluyor. Geçer kanaatimce.
Sağlık ocağında mı devlet hastanesinde mi yapıldı? Onlarca kadın demişsin ya demek randevulu planlı bir şey yaptılar. Bana bir şey demedi ebe.Yalnız bişey aşırı hoşuma gitti. Dışarda bekleyen onlarca kadın. Sırayla alıyorlar içeri. İçerde herkesin muayenesinde kullanılacak aletleri fırçaları paketlemisler. Üzerine de isimleri yazmışlar . Herkesin eline dagittilar. Ayrı ayrı poşetlerimizle girdik iceri.Tertemiz çok güzeldi. Devletimle gurur duydum.
ay ne bileyim ne yedim yaKııız çok tatlı bu. Ne ağlıyon yaaa. Ne yedin acaba gizli gizliöyle bişe olsa benim kızımın suratı iz dolardı herşeyi eşimden gizli yemiştim. Doğduğunda tam alnının ortasında böle bi leke vardı. Kimi Gül dedi. Gül açma zamanları çıkarmış kimi doğum lekesi dedi. 45 günde filan anca geçti sonralarında da ağladığında belirirdi. Ama kalmadı gitti kendiliğinden sıkma canını geçer bence.
Yaşın da genç hızla verirsin. Ben oğlandan sonra 52 oldum ki 54'le evlenmiştim. Şimdi 57 görsem sevineceğim. 63 lerdeyim bakalım.Yalnız olmamak pek güzel:))Allahdan kilo vermeye devam ediyorum yoksa psikolojim bozulurdu:))
Oy maşallah poğaça yanakBu da benim Aybalam teyzeleri
Her gelen kendini doğurmuşsun diyo, babası şok
Yanlıs konumlandırıyorum farkındayım ama duzeltemıyorum bir turlu uclar yara oldu zaten. Belki dogru konumlansa memede daha kolay bosaltacak nasıl yapabılırım ki bir yontem var mıİlk zamanlar kolostrumu makina ile sagmayın demislerdi kursta, elle bir miktar sagım yapılıp meme yumusadiktan sonra bebeğe verebilirsin. Ama baktın gördün sertlik azalmiyor o zaman makinayla sağım yapabilirsin. Bebege de sagdığın sütü bir bardak yardımıyla ya da enjektörle verebilirsin. Eds de iyi bir yöntem bu durumda. Muhtemelen memeyi tam cekemiyor çene kasları zamanla guclenecektir..
Sağlık ocağında. Evet günlere ayirmislar. Bugün atiyorum 150 kişi yarın ayrı 150 kişi şeklinde. Bakanlık zorunlu tutmuş.Sağlık ocağında mı devlet hastanesinde mi yapıldı? Onlarca kadın demişsin ya demek randevulu planlı bir şey yaptılar. Bana bir şey demedi ebe.1 ay aşısında sorarım olmazsa.
Sütünden sür canım. Biz kızla hergun süt banyosu yapıyoruz2 gündür yanaklar sivilceli gibi idi. Şimdi alnı, çenesi de biraz olmuş. Gün aşırı yıkıyorum. Ne zaman geçer bunlar ya?
Naptılar ki bacım okadarAmaaan o ne öyle yaa hamileyken ince uçlu aletlerle baktılar açılma var mı diye iki üç sefer elle de baktılar. Hiç biri bu kadar zor değil
Yok canım öyle bişey ya çilekten yedim gülde kokladım hurafe takılma sen herkes herşeyi çok biliyorçok şükür canım
benim derdim millet değil
ilerde kızım senin yüzünden oldu der diye üzülüyorum
Benim rahatlığım ordada konuşuyor heraldeAmaaan o ne öyle yaa hamileyken ince uçlu aletlerle baktılar açılma var mı diye iki üç sefer elle de baktılar. Hiç biri bu kadar zor değil
Ağızları küçük olduğundan bazen yara kaçınılmaz oluyor. Doküman ekliyorum bi bakarsın gerçi sen de tecrübelisin. Hatırlatma amaçlı c tutuşu u tutuşu pozisyonları filan var..Yanlıs konumlandırıyorum farkındayım ama duzeltemıyorum bir turlu uclar yara oldu zaten. Belki dogru konumlansa memede daha kolay bosaltacak nasıl yapabılırım ki bir yontem var mı
O vajinusmus tedavisinde napıyolar çok merak ediyorum TV de falan cıkıyolar 2 gün sonra yenmiş oluyorlar 5 dkkada tedavi edioz diyolar ya noluyo o 5 dkkada:)))Vajinismus tedavisi gördüm de
Kız yok onlarınki yalandan korku . Ben 3 ay seansa gittim cuvalla param gittiO vajinusmus tedavisinde napıyolar çok merak ediyorum TV de falan cıkıyolar 2 gün sonra yenmiş oluyorlar 5 dkkada tedavi edioz diyolar ya noluyo o 5 dkkada:)))
Yaa kadın güya elim hafif dedide kapkalin plastiği şey etti işte dibe kadar boru muNaptılar ki bacım okadar
Valla devlette hiç yaptırmadım canım bişey diyemem bakalım banada dicekler mi smear diyeYalnız bişey aşırı hoşuma gitti. Dışarda bekleyen onlarca kadın. Sırayla alıyorlar içeri. İçerde herkesin muayenesinde kullanılacak aletleri fırçaları paketlemisler. Üzerine de isimleri yazmışlar . Herkesin eline dagittilar. Ayrı ayrı poşetlerimizle girdik iceri.Tertemiz çok güzeldi. Devletimle gurur duydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?