2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Günaydinn bugün bebisime kavusuyorum sezeryan olucam.ogleden sonra ... burda cok sık dahil olamasamda okumaya calistim vakit buldukca yazdim duygularimizi paylastik endislerimizi sevinclerimizi paylastik ... bebekler dogdu sevindik sanci cekenler varken biz de heycanlandik .. hastaliklar oldu üzüldük . Kisacasi burda hayati paylastik ... temmuz anneleri gormeden tanistigima cok memnun oldum ... sira bana geldi dualarinizi eksik etmeyin ... dogum hikayemi paylasicam ... srvgiylr kalın

Kızlar yawruşumun gözü çapaklsnmış baya ne yapmalı çay anne sütü filan
acaba üşüttüde mi oldu Birefebirece sanki senin başına gelmişti böyle bişey
Canim cay anne sütü degil de oglumun cocuk doktpru kaynamiş ilımış suyla pamukla silin demisti bir de capagin ciktigi delik var ya oraya masaj yapin demisti pamukla . Temizlerken suna dikkat etceksin sildin hemen atiyorsun pamugu tekra su temiz pamuk at .. ve bir gozune sildigin pamugu digerine degirme cok gecmis olsun... hic ilacsiz oglumda boyl gecmisti ...

Kızlar bebeklerim sürekli kusuyorlar. Hiçbi şeyi midelerinde tutmuyolar. Bu haftanın da olayı bu mu? Geçen hafta zorla uyandırıp yediriyodum, bu hafta yemek diye ağlıyolar ama kusuyolar. Napcam?
Benimkide kusuyor hele birlaç kere ağız burun fışkırır tarzda kustu nefes alamadı çok korktum. Kilo alımı iyi önemsemedi doktor. Ben reflü yatağını iyiki almışım. Sırtüstü kesinlikle yatmıyor emziriyorum gazını çıkarmaya çalışıyorum 15 dk kucağımda bekletiyorum hala çıkmazsa yan yatırıyorum yatağına. 40 günlük olduk bugün kusmaları devam ediyor.

Kızlar yawruşumun gözü çapaklsnmış baya ne yapmalı çay anne sütü filan
acaba üşüttüde mi oldu Birefebirece sanki senin başına gelmişti böyle bişey
Doktor burnuna serım fizyolojik sık dedi gözündeki çapağı sordum onada serum fizyolojikle sil dedi bence tuzlu su gözünü yakar. Geçen sene gebe okulunda kaynamış ışık suyla içten dışa sürekli pamuk değişerek silin demişlerdi birde masaj.

en güzeli bilmemek ilkinde benimde öyleydi bunda da öyle simdi rahat hepimizin hakkında hayırlısı olsun umarım pişman olmam

Hayırlısıyla sağ salim al kucağına inşallah.

7 gün hiç yapmadı doktora sordum fitil yazdı o gün fitille yaptı 4 gün yine yapmadı ama ben günlük bir çay kaşığı zeytin yağı içirdim hep 4. Gün kendi yaptı çok şükür
Dün ben de zeytinyağı vermiştim çay kaşığı ile Göbüşü de düştü akşam da ilk kakasını yaptı ama hiç uyumadı kızım yapıcam diye

güzel haberlerle gel inşallah canım :)

Allah yardımcın olsun canım Sağlıkla kavuşun inşallah

Gazlarini aliyor musun? Çok mu yiyorlar acaba? Daha az yedirmeyi denesen,az sık sık
Alıyorum canım. Az az sık sık vermeyi de denedim. Bazen kusuyolar bazen de kusmuyolar anlamadım ben bu işi

Aynen, ben de yükselttim başlarını ve yan yatırıyorum. Kusmasınlar yaaa zaten zar zor yediriyoruz ☹ Kilo almaları lazım minicikler.

Bebişsiz son uykuma girmeden önce size bir selam çakayım dedim

I love you
Sağ Salim kavuşun bebişinize inşallah kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…