- 10 Eylül 2018
- 3.038
- 4.437
- 133
Çok okuyamıyorum inşallah sinsi sinsi doğuran yokturBüyük tuvalete çıkmak için ne yapabilirim canımlar ya şişkinliğim var geçmedi Bi türlü Nisa karnımda sanki
![]()
Bol su,kaysı hoşafı ve yürüyüş canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok okuyamıyorum inşallah sinsi sinsi doğuran yokturBüyük tuvalete çıkmak için ne yapabilirim canımlar ya şişkinliğim var geçmedi Bi türlü Nisa karnımda sanki
![]()
Bende çok açtım ya gece bile yememiştimKuzum katı seyler yemeye basladin demi ? Hastane de getiriyorlardir. Ben aynı gün yapmıştım büyük tuvaletimi. Ne getirdilerse yediydim çok açtım belki ondandır
Püre ye bol bol su iç canımÇok okuyamıyorum inşallah sinsi sinsi doğuran yokturBüyük tuvalete çıkmak için ne yapabilirim canımlar ya şişkinliğim var geçmedi Bi türlü Nisa karnımda sanki
![]()
Bende lvman yedim canım suni sancı evresinde zaten boştu çok yapmamıştım şimdide sanki bağırsaklarım dolu yapamıyorum hissi varCok erken daha ama .lavman yapılmamısmıydı valla ben suni sancı alırken 6saatlık sürede içimi dısımı bosalttımanca 5güne doldu bagırsaklarım . Kayısı suyu bisküvi işini görür canım
Su tamam kayısı hoşafı yarın yapıcak lar inşallah yürüyüşte yaptım aslında hatta doktor 1 hafta yatmam gerektiğini kalkmamam gerektiğini söyledi ona rağmen aktifim kuzumBol su,kaysı hoşafı ve yürüyüş canim
Ne püresi canımPüre ye bol bol su iç canım
Normaldir canım o. Gaz çıkarsan rahatlarsın.ben 2 gün boyunca hastanenin verdiği yemeği yedim gazimi çok kolay çıkardım,tuvalete de rahat çıktım. Katı şeyler yeme,çorbaya ağırlık ver,muhakkak yuru,agrim cok olmasina rağmen yürüdüm vallaÇok okuyamıyorum inşallah sinsi sinsi doğuran yokturBüyük tuvalete çıkmak için ne yapabilirim canımlar ya şişkinliğim var geçmedi Bi türlü Nisa karnımda sanki
![]()
Gazı bugün çıkardım taburcu olduk çok şükür kuzumNormaldir canım o. Gaz çıkarsan rahatlarsın.ben 2 gün boyunca hastanenin verdiği yemeği yedim gazimi çok kolay çıkardım,tuvalete de rahat çıktım. Katı şeyler yeme,çorbaya ağırlık ver,muhakkak yuru,agrim cok olmasina rağmen yürüdüm valla
Akışına bırak herseyi,hiç biseyi stress yapmaGazı bugün çıkardım taburcu olduk çok şükür kuzuminaşlalh bende kısa sürede kurtulurum
Kız benden rahatı gevşektir en son ameliyat hanede belden iğne yicem doktorlarla halay çekmeyi teklif falan ediyordum yavrumAkışına bırak herseyi,hiç biseyi stress yapma![]()
Tabi kuzum çok normal sabret geçiyor bak bizimki geçti gitti hatirlamiyoruz bile. Evine çıkınca biraz daha rahat edersin süt ve uyku yönüyle. Hastanede saat başı gelip tansiyon ateş ıvır zıvır derken uyku olmuyor. Eve geçince bebeğe bakarlar sen uyursun onunla sütün de gelir.Bende çok açtım ya gece bile yememiştim
Başladım ktılara ama dikkat ediyorum çay bisküvi çorba falan yedim ızgara falan hafif şeyler inşallah çıkabilirim dikiş acım var onndan da zorlanıyorum sanırım kuzu
İlk defa mi küstü, benimki günde 3-4 kez kusuyor. Bazen peynir kesiği gibi bazen su süt karışımı çıkartıyor. Doktor olur normal dedibenim kız babasının kucağındaydı biraz önce birden yere bi kustu
şeffaf su gibi
neden olmuş olabilirki
annem panikleme olur falan dedi ama bi tuhaf oldum ilk defa kustu![]()
Evdeyim kuzum da pek yatamıyorum Nisa kız işkencelerine devam ediyorTabi kuzum çok normal sabret geçiyor bak bizimki geçti gitti hatirlamiyoruz bile. Evine çıkınca biraz daha rahat edersin süt ve uyku yönüyle. Hastanede saat başı gelip tansiyon ateş ıvır zıvır derken uyku olmuyor. Eve geçince bebeğe bakarlar sen uyursun onunla sütün de gelir.
Komposto hoşaf falan tüket canım.Çok okuyamıyorum inşallah sinsi sinsi doğuran yokturBüyük tuvalete çıkmak için ne yapabilirim canımlar ya şişkinliğim var geçmedi Bi türlü Nisa karnımda sanki
![]()
Ben idrarimi yaparken çok zorlanmıştım. Agliyodum resmen. Şişkinlik iki üç güne geçer canım. Dediğim gibi kayısı hoşafı çok işe yarıyorYok canım karın şişliği ayrı şişkinlik ayrı tuvalete çıkamadım Bi baskı hissediyorum![]()
Tam mevsımı kayısı ye kurusunu yaşını suyunu bol su iç o büyük tuvaletten degil gazdan aslında gaz bir pırtla son bulmuyor ne yazık ki ilk pırt hastaneden çıkmaya yarıyor da sonrakiler senin için baya rahatlarsın .Çok okuyamıyorum inşallah sinsi sinsi doğuran yokturBüyük tuvalete çıkmak için ne yapabilirim canımlar ya şişkinliğim var geçmedi Bi türlü Nisa karnımda sanki
![]()
Canım benimkide aynı ne kol kaldı ne sırt ne bilek. Yatağa koyduğum anda ıkınmaya başlıyor, bugünde kv gelmiş ağlasın dokunma alışssım yatağa diyor. Kadın hala prematüre olup anne temasına ihtiyacı olduğunu anlamıyor şuan hala karnımda olabilirdi 1. Ayımız dolacak nerdeyse..Ya kızlar her beslenmeden sonra mışıl mışıl uyuyan bebek,yatağa koyduktan 5 dakika sonra miz mizlaniyor uyanıyor,kasılıyor kızarıyorhep emmek istiyor agzi hep meme arıyor
İnternette rastladım bu gaz damlaları bitki içeriyormuş ve doktor 1 yaşına kadar bitki içeren hiçbirşey 4 yaşına kadar rezeneyi beyin gelişimi için önermiyorum dedi. Anne içincede kötü etkisi varmı acaba?Evet rezene inanılmaz faydalı ben içmeyi unutmadigim gün bebeğim o kadar güzel uyuyor ki. Bazen unutuyorum işte onun gazi olunca aklıma geliyor kalkıp icmek
Canım gazla birlikte kusuyor benimkide, hastaneden pompa verdiler kusunca burnundaki sütleri çekiyorum hatta birgün morardı çpk korktum nefes almayınca.benim kız babasının kucağındaydı biraz önce birden yere bi kustu
şeffaf su gibi
neden olmuş olabilirki
annem panikleme olur falan dedi ama bi tuhaf oldum ilk defa kustu![]()
Normal canım gazı iyice çıkarmak lazım birde hemen yatırmamak reflü yatağı iyi geldi bize. Doktor az az sık sık emzir dediİlk defa mi küstü, benimki günde 3-4 kez kusuyor. Bazen peynir kesiği gibi bazen su süt karışımı çıkartıyor. Doktor olur normal dedi
Canım kuşburnu marmelati bulabilirsen bi su bardağının dibine koy üstüne de su koy meyve suyu gibi yapıp iç gece yatmadan... Hem gazimi rahat çıkardım ben hem de tuvalete rahat çıktım... Gaz olayı bir süre devam ediyor... Bak 17 günlük olduk hala boyuna gaz çıkarıyorum ben... Çok geçmiş olsun biran önce toparlanalim inşallahÇok okuyamıyorum inşallah sinsi sinsi doğuran yokturBüyük tuvalete çıkmak için ne yapabilirim canımlar ya şişkinliğim var geçmedi Bi türlü Nisa karnımda sanki
![]()