2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Süt indikçe oluyor diyor annem ama bilemiyorum canım ya lohusalık işte bütün vücut hassas oluyor neyse şurda 40 çıkmasına ne kaldı öyle böyle geçiricez inş benim fındık fıstığa çörek otu ve susam diyoruz biz teyzesi öyle minicik geliyorlar elimize,

Birefebirece geçmiş olsun canım pamukçuğa temas eden herşeyi karbonatlı su ile sürekli temizlemelisin emzik biberon göğüs göğüs Kalkanı vs, göğüs şişliğine lahana kapatıyorlar ben denemedim ama çok faydasını gören intten bir bak istersen, makinen varsa süt sağmadan önce ıslak havluyu mikrodalga fırına atıp iyice ısıt tüm göğsüne bol krem sür havluyu kapat masaj yap yumuşar ve rahat sağarsın

Kızlar bu ödemler ne zor ya
Doktorumla konuşacağım 38. Hafta dolunca Doğuma alsın 39. Hafta çok uzak görünüyor bana şu an 36+5. Günümdeyim.. düşününce bile ağırlık çöküyor üstüme..
herkes doğurdu gerçi :)
Doğurmayanlar el kaldırsın

Kızlar ATEŞ Basması süt indiği için oluyor.. ilk oğlumda erken Doğum yapmıştım oğlum küvezedeydi.. çok sık hastane ev arası gidip geliyordum kimse bana su iç demiyordu bende ihmal ettim göğsüme ateşler düştü sanki bi gün yoğun bakımdaki bayanlarla paylaştım zatürre oluyorum sandım güldüler :) süt iniyormuş bol bol su iç dediler su içtikçe yangını geçti sütüm gelmeye başlamıştı ihmal etmeyin lütfen..

Doğurmayalar grubunda bende varım doğuranlarin gözü aydın .. Sağlıkla büyüsün bebisler darısı bizlere inşallah sağ salim .. Bebeği olanlara kolaylıklar diliyorum ... Bakimi hic kolay değil ,ama annelik gibisi yok bu sevda bu ask bu şükür başka Allah evlatlarimizinnn ayaklarına tas degirmesin

Aile hekinine git onun bir ilacı var hemen geçiriyor hiç uğraşma karbonatla.
Çatlak demeyin banaa hamilelik boyunca karnım catlamadı diye seviniyordum doğum yaptım heryeri catladı inanılmaz itici görünüyor.doğum sonrası catlamak ne ya
Ben işin görüntüsübde değilim acı veriyor ya. Kızımda ben de doğurduktan sonra farketmiştim çatladığımı. Lazerle silinebiliyor o izler üzülme.

LaL sahi kaç günlük oldu susam ve çörek otun bayıldım ya. Bana 40 uçurma fotosu atınız efendim onların totişini yerimmmeeee biz tek çocuk iriliğibe alıştık canım ikiz küçük geliyor illa ki. Ben de hiç olmamıştı süt ateşi, büyükler diyorsa inanırım canım. İnşallah sütüm hemen gelir. Sizin çocukları düşündükçe bile göğsüm sızlıyor gerçi.

Bende acı falan yok canım çatlakların acı verdiğini hiç duymadım. Allah yardımcın olsun saglıkla kurtul canım saglıkla kavus cici kızlara insallah

Bebişim yazan oldu mu bilmem.. okuyamadım ama Mikostatin oral solüsyon al eczaneden.
Serçe parmağına müslin sar, karbonatlı suyla bebişin ağzını temizle.. sonra da solüsyonu kullan, diline iyice sür..

Atlas ilk pamukçuğu 5 aylıkken oldu, küflü peynir gibi yeşil, yara kabuğu gibi kalındı. Biz şok.. Dr müslinle bu kabuğu kaldırcak gibi sürte sürte temizle demişti. Kanarsa bebeği yan çevirip yapabilirsin, kanasın, hiiiç zararı yok. Karbonatlı suyla temizle yarasını kabuğu kaldırıp ilacı sür demişti.. 2-3 kullandık pamukçuk falan kalmadı. Dil üstünde kalın tabakaydı bizim resmen. Hiçbişi kalmadı geride. Şahane bi ilaç..

Pamukcuk sadece anne sütü ile beslenen bebeklerde olmuyor. Rezene çayı, mama vb farklı bir şey verilince oluyo

O yüzden her mamadan sonra ince temiz bir tülbentle ya da muslnle ağzında kalanları temizlemek lazım.

Pamukcuk sadece anne sütü ile beslenen bebeklerde olmuyor. Rezene çayı, mama vb farklı bir şey verilince oluyo

O yüzden her mamadan sonra ince temiz bir tülbentle ya da muslnle ağzında kalanları temizlemek lazım.
Evet evet, dr da öyle söylemişti bize. Olur bu, normal. Sana da bulaşabilir demişti.
Karbonatlı su çok uZun vadede iyileşme yapabilir beklemeye gerek yok demiş, mikostatin vermişti

Kızlar Doğumdan sonra vitamin almaya devam ediyor musunuz ne kullanıyorsunuz

Kızlarrrr
Şimdi ben anestezi için görüştüm de geneli eledim seçeneklerden

Şimdi spinal mi epidural mi o aşamadayım :))
Hayırlısıyla bi doğuraydım yaa
Ben ikisini birden kombine oldum İzmir medicalde olmustum epidural sanarken bi baktım belime bişiler takıldı ama ben heyecandan anlamadım ne oldugunu dogumdan sonra odaya cıkınca anladım

Sağol canım sana da geçmiş olsun. Baya yorgunluktan oldu bence bu. Birde bebekler memeyi daha tam boşaltamıyor onun da etkisi var sanırım. Annem yanımda sağolsun canım hafta sonu köye gidecekti kaldı ben böyle olunca
Sağol canım uykusuLuk yorgunluk direnç düştü tabii. Benim bu gün 15. Günüm ve 15 kilo verdim kuzum seninde gider inşallah Doğumdan sonra. Hamile göbeğim varken bende hiç çatlağım yok diyordum göbek deliğimin etrafı çatlamış benim de canım şimdi fark ediyorum
Ben de geceden korkuyordum. Ama oldu. Sabahı edemedik. Acilden giriş. Yukarda muayene. Evet hemen kendi dr. geldi. Usg çatal. İyiydi. Eşime demiş nerdeyse bu odada olacak. Hemen doğumhaneye aldılar..
Bende rüyalarımda ki gibi evde doğuracakmışım nerdeyse çok güzel ve hızlı oldu çok şükür benim ki de
Çatlak demeyin banaa hamilelik boyunca karnım catlamadı diye seviniyordum doğum yaptım heryeri catladı inanılmaz itici görünüyor.doğum sonrası catlamak ne ya
Bende hamilelikten sonra fark ettim göbek deliğimin etrafı çatlamış

Ben ikisini birden kombine oldum İzmir medicalde olmustum epidural sanarken bi baktım belime bişiler takıldı ama ben heyecandan anlamadım ne oldugunu dogumdan sonra odaya cıkınca anladım
Epidural spinal kombineymiş evet zaten
Yani epide de belinden giriyolar :)

Aynı yerler canım .ama yoktu hamilelikte annemler bile görünce şok oldu doğum yaptım o hafta catladım Feda olsun evlatlara ne diyelim

Peki kendime de sursem fayda eder mi ki ? Benden yine bulaşacak ona. Bı de iyice dezenfekte ettim göğsümu sağma makinesini . LaL in dediği gibi sıcak havluyla yumuşatıp sagdim bu sütü ona verebilir miyim yoksa dokeyim mi? Eşim almış mikostatini geliyor şimdi . Kaç gündür huysuzlugu ondanmis demek ki masumumun yaa nasıl içim acıdı.

Doğum yapan annişlerr
Terletmeyen emzirme yastığı kullanan var mı şu an?
Terletmemesi çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…