• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Günaydın kızlar..
Bizim meleğimiz doğdu.
Bizimle şükürler olsun..:KK200:
Gece sancı sıklaşınca yola düştük, 5 buçuk gibi kavuştuk.. :KK68:
Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş..

Hayrli olsun canım geçmiş olsun. Allah analı babalı sağlıklı afiyetli ömür versin

Gece 2de inanılmaz bi sancıyla uyandım. Nişanım ve suyum aynı anda geldi. Hastaneye geldiğimde 6 cm acilmam vardı. Ve kızlar sabah 6da normal doğumla bebeğime kavuştum ❤ Sabah planlı sezeryan beklerken olanlar böyle işte 😊 Şu an mememi koparircasina emen bir çatıyla ugrastigimdan sizleri öpüyorum ❤❤

Ayy ben şok ben bim :skandal:
Hadi hayrli olsun bakalım hosgeldi Bahar Hanım ne güzel geldi maşallah:)

Gece 2de inanılmaz bi sancıyla uyandım. Nişanım ve suyum aynı anda geldi. Hastaneye geldiğimde 6 cm acilmam vardı. Ve kızlar sabah 6da normal doğumla bebeğime kavuştum ❤ Sabah planlı sezeryan beklerken olanlar böyle işte 😊 Şu an mememi koparircasina emen bir çatıyla ugrastigimdan sizleri öpüyorum ❤❤
Süperrrrrrrrrr❤️❤️❤️Sağlıkla büyüsün meleğin

Kızlar,
Geçen perş. leke gelmişti. Nişan diye düşündüm. Gelmeye de devam etti. Cuma gecesi hastanede kaldık ancak sancı çıkmadı. Salıdan beri artan pembeli akıntılar vardı. Çarş. gecesi ve perş. günü sancı oldu. Biz bugün normal muayeneye gelecektik.
Bunların hepsi mesajlarımda var gizli değil yav:KK48:
Kim demiş gizli diye. :KK12:
Gece sancılar 7-8 dk. Sonra 5 dk. olunca çıktık. Yolda şiddeti arttı. 4 buçuk gibi acilden hastaneye girdik. Ben evde çok beklemişim. 7 cm. Nerdeyse yolda doğum olacakmış dedi ebe ve hemşireler. :rolleyes:
Dr geldi. Hemen usg sonra doğumhane.
5 buçukta kelebeğim doğdu.. Tam 38+0 bugün. Elif bebek. İsmi gibi daima doğru ve iyiden yana olsun inşallah. 3550 gr. Emmeye başladı kucak kucağa takılıyoruz, uyuyoruz şimdi..:KK68:
Bir mucize gerçekten..
Ben çok şükrediyorum Allah'a. Ne kadar sevildiğimi düşünüyorum bana layık görülenlere bakarak.. :KK200:
Darısı en kısa zamanda vakti saatini bekleyenlere olsun..:anne::anne::anne:
Çok güzel bir doğum hikayesi, darısı başımıza ins. Üçüncü doğum muydu? Daha mı erken geldi diger bebeklerine göre?

LaL LaL nasilsin ?
Bebeklerin nasıl?
Merak ettiğim bir şey var, bulantıların geçti mi doğumdan sonra ? Bana sanki bu bulantılar yapışıp kaldı gibi hissediyorum. Geçmeyecek diye korkuyorum . Acaba başka sebep mi var niye hala bu kadar şiddetli bulantim var bilmiyorum

Kızımda da böyle olmuştu geçmişti ama bu sanki geçecek gibi gelmiyo.

Amin sağolasın canım, Metehan iyi iki yaş sendromu hallerini geçen ay siddetli bir sekilde yaşadık. Sonra "bunu yapmamalısın cünkü.." seklinde açıklama yapa yapa aştık bu durumu. Bir de her ağladığında kendini yerlere attığında sakinlesmesini bekleyip tepki vermedik. Baktı gördü ise yaramıyor bu huyundan da vazgeçti. Daha ikinci azilar çıkmadı. Dis dönemi de ekstra huzursuz geciyor bizde bakalım nasıl olacak. Bizim en büyük problemimiz yeme içme. Çok zor yiyor bazen, yemek seçiyor. Nereyse günü aç tamamliyor . 1 yaşından beri kilo almadı mesela. Beni çok zorluyor yemek konusunda. Onun dışında emzirme son sürat devam. Siz de en yakın zamanda atlatirisniz ins. Geçiyor biraz daha sabır sadece
Yemekle sorun yaşamıyoruz şükür herşeyi yiyor ama 11.6 kilomuz boyda aşıda baktırdık 89 dedi sanki ama aşıya adapte olunca tam anlamadım. 2 yaş kontrolune gıtmedım kan alınacakmış kaçıyoruz şimdilik tatile gıdıp gelınce giderim 🙃Aglayınca gözü kimseyi görmüyor konusamıyorsun degişik bir ağlama sabırla gececek diye bekliyoruz işte ..
Çok hareketli agzı bir dakıka boş durmuyor ama kilomuz yok 😇

Kızlar,
Geçen perş. leke gelmişti. Nişan diye düşündüm. Gelmeye de devam etti. Cuma gecesi hastanede kaldık ancak sancı çıkmadı. Salıdan beri artan pembeli akıntılar vardı. Çarş. gecesi ve perş. günü sancı oldu. Biz bugün normal muayeneye gelecektik.
Bunların hepsi mesajlarımda var gizli değil yav:KK48:
Kim demiş gizli diye. :KK12:
Gece sancılar 7-8 dk. Sonra 5 dk. olunca çıktık. Yolda şiddeti arttı. 4 buçuk gibi acilden hastaneye girdik. Ben evde çok beklemişim. 7 cm. Nerdeyse yolda doğum olacakmış dedi ebe ve hemşireler. :rolleyes:
Dr geldi. Hemen usg sonra doğumhane.
5 buçukta kelebeğim doğdu.. Tam 38+0 bugün. Elif bebek. İsmi gibi daima doğru ve iyiden yana olsun inşallah. 3550 gr. Emmeye başladı kucak kucağa takılıyoruz, uyuyoruz şimdi..:KK68:
Bir mucize gerçekten..
Ben çok şükrediyorum Allah'a. Ne kadar sevildiğimi düşünüyorum bana layık görülenlere bakarak.. :KK200:
Darısı en kısa zamanda vakti saatini bekleyenlere olsun..:anne::anne::anne:
Ayy sende mi
Maşallahh kızlarr maşallah
Analı babalı büyüsün

kız dur daha 3 hftan var senin 🤪 benden önce doğurursan pıçaklarım seni 😝
Valla haklısın da kuzum beni en iyi sen anlarsın 😂 😂 kucağına alınca bitiyo demi hepsi 😌😌😌
Deme kız öyle yok üç haftam falan 😁 sezaryenliyim ya ben haftaya bugün randevum..Oğlum 37+0da nişan göndermiş 37+2de gelmişti...ve bugün kızım 37+0 abisindeki performansı bekliyorum ama hayırlısı bakalim...

Bugün kahveler küçük beyden..
☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕
Afiyet olsun hanımlar 🌷

Eklentiler

• 49F4DAA0-F7CD-49EC-8E8B-9D60B05E8EDE.webp
    49F4DAA0-F7CD-49EC-8E8B-9D60B05E8EDE.webp
    25 KB · Görüntüleme: 48
Yemekle sorun yaşamıyoruz şükür herşeyi yiyor ama 11.6 kilomuz boyda aşıda baktırdık 89 dedi sanki ama aşıya adapte olunca tam anlamadım. 2 yaş kontrolune gıtmedım kan alınacakmış kaçıyoruz şimdilik tatile gıdıp gelınce giderim 🙃Aglayınca gözü kimseyi görmüyor konusamıyorsun degişik bir ağlama sabırla gececek diye bekliyoruz işte ..
Çok hareketli agzı bir dakıka boş durmuyor ama kilomuz yok 😇
Maşallah İnci'ye☺️ Oh ne güzel bu sene tatil ne iyi gelir, geçen sene pek farkında değillerdi. Bu sene doya doya yaşar. Önümüzdeki ay kontrolümüz var bizim de bakalım ne durumdayız. Tatilde iyi eğlenceler diliyorum Alpim😍

Canim gozunaydin Meylene bakayim diye girdim senin dogum yaptigini gordum cok sevindim ilk doğum icin ne guzel ne kolay bi dogum yasamissin canim senin dr hic anlamiyormus 2 haftasi var demisti galiba ☺️

Maşallah İnci'ye☺ Oh ne güzel bu sene tatil ne iyi gelir, geçen sene pek farkında değillerdi. Bu sene doya doya yaşar. Önümüzdeki ay kontrolümüz var bizim de bakalım ne durumdayız. Tatilde iyi eğlenceler diliyorum Alpim😍
Sagol canım seneye senin tatil en güzeli iki çocukla onlar kardes kardes kumda oynarken sen kahveni içersin 🥰

Back
X