- 3 Kasım 2017
- 4.439
- 4.073
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #1.841
DOKTOR HESAPLADI .. BENİM 9MAYISCanım peki sen 5+0 ı son adet tarihine göre mi hesapladın yoksa doktor mu hesapladı? Benim SAT 14 Mayıs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
DOKTOR HESAPLADI .. BENİM 9MAYISCanım peki sen 5+0 ı son adet tarihine göre mi hesapladın yoksa doktor mu hesapladı? Benim SAT 14 Mayıs
Anladım canım teşekkür ederim benim devletteki doktor onu bile hesaplamadı özele randevu alıp kafamı rahatlatıcamDOKTOR HESAPLADI .. BENİM 9MAYIS
SÜPER OLDU VALLAAAAA KUTLARIM CANIM.... EEE DEDİK O KADARAaaay diye diye sonunda benim ikiz oldu bi anda
YUMURTALAMAYI FALAN DA HESAPLIYORLAR BİRŞEYLER YAPTI AMA ..RİCA EDERİM CANIM ...Anladım canım teşekkür ederim benim devletteki doktor onu bile hesaplamadı özele randevu alıp kafamı rahatlatıcam
Ay agzindan bal damliyormus megersem esimin tek hayali tek yumurta ikiziydi.SÜPER OLDU VALLAAAAA KUTLARIM CANIM.... EEE DEDİK O KADAR
1 gun arayla dogumumuz gornuyor cnm benmde son adet 7 mayisti. Yarin gidicem ilk defa doktora sende gorebildimi suan herseyiYUMURTALAMAYI FALAN DA HESAPLIYORLAR BİRŞEYLER YAPTI AMA ..RİCA EDERİM CANIM ...
Benimde perşembe inşallah güzel haberlerle dönelimoh süper darısı perşembe günü bizim başımıza. ne güzel atmıştır şimdi o minnoş kalbi :)
Maşallah maşallah cnmKızlar kalp atışını duyduk bugün çok mutluyum
Ben hamile oldugumu bilmiyorum donuyorum çorapla yatttım dedim herhalde hasta olucamMerhaba kızlar, inşallah bende şubat annesi adayıyım. Sizler de üşüyor musunuz? Yoksa üşüyen birtek ben miyim?
BENİMDE HAYALİMDİ.. KISMET ARTIK ....Ay agzindan bal damliyormus megersem esimin tek hayali tek yumurta ikiziydi.
Ayyy çok tatlıKizlaaaaar benimki tek yumurta ikizleriymissss bi taneydi bugunki kontrolde ikiz olmuslar sok olduk
Ben tam tersi resmen vucudum yaniyo gibi hele ayaklarim hep ates zonkluyor resmenBen hamile oldugumu bilmiyorum donuyorum çorapla yatttım dedim herhalde hasta olucam
DOKTORA GÖRE 13/14 ŞUBAT CANIM..KESEYİ GÖRDÜK KALP ATIŞI İÇİN HAFTAYA ÇARŞAMBA ÇAĞIRDI ...1 gun arayla dogumumuz gornuyor cnm benmde son adet 7 mayisti. Yarin gidicem ilk defa doktora sende gorebildimi suan herseyi
Hadi hayirlisi ozman cnm yarin bakalim.neler olucak.. bisey daha sorucam simdi yarin gidicem.ben herseyi unutucam.tabi heycandan doktora sormam gereken bisey varmi yada ne anlaticak.bana sanki odada karnimda bakip yollcak gibi hissediyorumDOKTORA GÖRE 13/14 ŞUBAT CANIM..KESEYİ GÖRDÜK KALP ATIŞI İÇİN HAFTAYA ÇARŞAMBA ÇAĞIRDI ...
Ayy ayni bnm gibi olmus cnm bende 3 gun sonra verdim 2246 cikti iyimi kotumu bilemedim baskada vermeme gerek yok dedi baska doktor gonderdi beniNiloya123 canim senin bat tan kacinci gun sonra kan verdin degerin kacti benim bi arkadasin 3 gun gecmis kan vermis beta 2500lerde az mi cok mu bilemedik
Hayırlı olsun canmmm bende ikinciyeMerhaba tüm anne adaylarına. Öncelikle bu güzel duyguyu yaşattığı için Allaha şükrediyorum,sonra da siz anneleri tebrik ediyorum. Bir kız bir erkek çocuğum var ve üçüncüyü sürpriz bir şekilde öğrendik. Bi nebze tecrübeli sayılırım ama şimdiden başladı telaş
Biri 3,5 biri 13 aylık benimkiler de. Büyük olan kızım ilay ortanca uraz şimdi de bakalım nasıl bir bicirigimiz olacak heyecanla bekliyoruz. Sende sağlıkla kucağına alman dileğiyleBenimkiler 4 ve 2 yaşlarındalar seninkiler kaç yaşında.
VALLA TATIM BEN SORMADAN KADIN ANLATTI HERŞEYİ...İLİŞKİ YASAK DEDİ 12.HAFTAYA KADAR SONRASI KORUNMALI İLİŞKİ OLSUN DEDİ..ENFEKSİYON VS VS LERE KARŞI...FOLİK ASİT SÖYLEDİ ZATEN BEN KULLANIYORDUM...ŞÖYLE AĞRIN OLUR BÖYLE SIZIN OLUR ONLAR NORML FALAN FİLAN KONUŞTU BAYA ....BEN SADECE ÇAYI SORDUM..İÇ AMA AÇIK DEDİHadi hayirlisi ozman cnm yarin bakalim.neler olucak.. bisey daha sorucam simdi yarin gidicem.ben herseyi unutucam.tabi heycandan doktora sormam gereken bisey varmi yada ne anlaticak.bana sanki odada karnimda bakip yollcak gibi hissediyorum
Sanki fazla cikmis gibi ondan dedim ikiz olabilir mi diye aklima geldi deAyy ayni bnm gibi olmus cnm bende 3 gun sonra verdim 2246 cikti iyimi kotumu bilemedim baskada vermeme gerek yok dedi baska doktor gonderdi beni