- 26 Temmuz 2011
- 1.071
- 1.474
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #1.801
Sağlık ocağı kaydınız mecburi diye biliyorum ben Doğum sonrası içinde. Ben de batdan önce öğrenmiştim gebeliği bayram sonu bugüne önceden aldığım bir devlet hastanesi randevusu vardı ( reglden sonra hormon testi vermek için ) o randevuya gittim hazır varken . 2 dakikada doktor keseyi gördü evet var 2 hafta sonra gel dedi sepetledi beni özelden zaten randevu alacaktım bu hazır varken gideyim dedim göründü çok şükür kese ama doktor bi tuhaftı :) ben folio diye bir folik asit kullanıyorum 400mg içinde 120 tablet var ve b12 demir de içeriyor . Ben ikinci kutuyu bitirmek üzereyim gebelik düşüncesinden önce Eylül'de bi kan testi vermiştim diyetisyen için orda folik asit ve Demir çok düşük çıkmıştı o zamandan beri kullanıyorum bakalım .
Son adet 14 Mayıs'a göre uygulamalarda 5+0 görünüyor şuan doktor da ekstra hesaplamadı haftayı . Sizce bu hafta içi tekrar doktora gitsem erken mi olur bekleyeyim mi hemen gidesim var o ayrı da bi tecrübelerinizden faydalanayım dedim
Son adet 14 Mayıs'a göre uygulamalarda 5+0 görünüyor şuan doktor da ekstra hesaplamadı haftayı . Sizce bu hafta içi tekrar doktora gitsem erken mi olur bekleyeyim mi hemen gidesim var o ayrı da bi tecrübelerinizden faydalanayım dedim