- 27 Aralık 2016
- 4.638
- 6.156
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
Kızlar iğne için özel hastaneden rapor çıkartılabiliyor mu sadece devlet hastanesinden mi oluyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım cok sağol ne güzel yazmışsın :) evet beklemekten nefret ediyorum çok tez canlıyım. gebeliği bile dayanamayıp transferin 5. günü kanda öğrendim. dayanamıyorum ama çok şükür sağlıklı ve yerinde olsun da. senin son adet tarihi neydi ? doğumumuz aynı görünüyor :)) benim 6 mayıs idi.Sizin için beklemek daha zordur tabi, ama erken gidip de hiç bi şey görememek daha kötü. Ben 4.hafta başında baktırdım hiç bi şey görünmedi rahim kalınlaşması dışında 3 gün sonra yine gittim 5mm kese gördük belli olmuyor. ama bayramdan sonra gidersen hem keseyi hem kalp atışını duyarsın inşallah. Rabbim hayırlı gebelikler nasip etsin
ikiz mi ki acaba baya yukseliyor degerlerKızlar dayanamadım içime şüphe düstü dış gebelik mi acaba diye gittim bidaha kan aldırdım..sonuçlar. 5 haziran 36.7
7haziran 132.6
10 haziran(yani bugün)678 çıktı
Dış gebelik olmaz demi?son adet tarihim 14nisanay doktora gitmedim inat yaptım bide eşime sürpriz yapayım dedim kalp atısıyla öğrenirim bide tecrübe var diye sabrederim dedim ama toplam tahlillere 150tl gitti ((soyguncular resmen bari biriniwuygun yapın demi ama
Bat 6 hazirandı 4 gün geçti :)Hayirli olsun saglicakla al kucagina ins
Bata kac gun var
Aynı sayılırız senle gözünaydın canımGittim bende 5 haftalık dedi 4 mayıs la uyumlu dedi kesen karnımdan gözüktü bayramdan sonra gel bebeğe bakalım dedi herşey duzgunmusm
Aynen canım çok şkür..resmi olarak hamileyim artıkIkiz degilmiymis gerci 10 12.haftalarda ogrenen de varmis canim ..hadi hayirli olsun en azindan birini gormussun
Valla şubatta birini ikiz doğurtacan ama kimiikiz mi ki acaba baya yukseliyor degerler
bana secimden sonra gel kalp atisi icinBenimde kese gorundu kalp atisini dinletti
Bu gruptan bi ikiz cikmaliiiiiii o kadarValla şubatta birini ikiz doğurtacan ama kimi
yaaa inşallah benimdir o :)))) çift embriyo koyuldu ama doktor tek görünüyor dedi kan değerimden. neyse 19 haziranda belli olcak tek -çift olsun bizim olsunBu gruptan bi ikiz cikmaliiiiiii o kadar
Amin canim amin amin aminyaaa inşallah benimdir o :)))) çift embriyo koyuldu ama doktor tek görünüyor dedi kan değerimden. neyse 19 haziranda belli olcak tek -çift olsun bizim olsun
Canım asil gebelikte kullanmak gerekiyormus bende bi araştırdım solante marka var gebeler için ama çok pahalı arko var bende olur galibaGüneş kremi kullanmaya devam edilir mi acaba gebelikte?
Stockholm canim isveç , aslinda saglik konusunda cok hassaslar ama bilmiyorum bu sistem neden böyleSagol tatlim Allah razi olsun...valla enteresan nerdesin ?
Teşekkür ederim. Çil olduğu için bende solante kullanıyorum bende. Ogün heyecandan sormak aklıma gelmediCanım asil gebelikte kullanmak gerekiyormus bende bi araştırdım solante marka var gebeler için ama çok pahalı arko var bende olur galiba