- 12 Mayıs 2014
- 1.231
- 1.438
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
darısı kalp atışına inş ben bayramdan sonra gidicem kalp atışı için beklemedeyimEvet canım gördüm hatta bu konuda ilk ben gördüm keseyi gecen hafta inşallah güzel olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
darısı kalp atışına inş ben bayramdan sonra gidicem kalp atışı için beklemedeyimEvet canım gördüm hatta bu konuda ilk ben gördüm keseyi gecen hafta inşallah güzel olacak
Beklemek çok zor çok sıkıcı bayramda görebiliriz dedi ama bakalım çok şükür bugünleride gördüm daha güzel olacakdarısı kalp atışına inş ben bayramdan sonra gidicem kalp atışı için beklemedeyim
Hadi gözünaydın canımKan vermeye gidecektim yakınımızda başka bir hastaneye. Kadın doğum doktoru musaitligi varmış hemen girdim kanda vermdim 4mm olmuş kese karnımdan bile gözüktü. 4 mayıs ile uyumluymus son regli tarihimm bayramdan sonra bebeği görmek için çağırdı sonra da kalp atışları için. Dış gebelik yada kimyasal gebelik sorunu falan yokmuş artık herşey düzgün rahim duvarında gayet kalınmış. İşte bizden haberler böyle içim rahatladı artık. 5 haftalık şuan da bebegim
Hem.kesenin gozukmesine hem vajinadan değil karından gözükmesin hemde beklenen dogumu öğrendim. İçim rahat artikHadi gözünaydın canım
gözün aydın canım içini ferah tut bebisin keyifle büyüsün :)Kan vermeye gidecektim yakınımızda başka bir hastaneye. Kadın doğum doktoru musaitligi varmış hemen girdim kanda vermdim 4mm olmuş kese karnımdan bile gözüktü. 4 mayıs ile uyumluymus son regli tarihimm bayramdan sonra bebeği görmek için çağırdı sonra da kalp atışları için. Dış gebelik yada kimyasal gebelik sorunu falan yokmuş artık herşey düzgün rahim duvarında gayet kalınmış. İşte bizden haberler böyle içim rahatladı artık. 5 haftalık şuan da bebegim
Hepsini dogumdan sonraya birakabiliyor muyuz hocam 37 de zorunlu ayriliyosun 16 haftayida acaba dogumdan sonraya birakilabilir miben ogretmenim. Daha doktora gitmedim ama bata göre dogum 4 şubatta görünüyor. Bir aksilik olmazsa dogum oncesi 3 haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum. Boylece dogum sonrasina 5 hafta daha eklenir. Doğum sonrası 13 hafta olur. Hesaplarıma göre Zorunlu 3 haftalik izne 15 tatilden 1 hafta önce ayrılmam gerekiyor. Sonrada 6 mayıs gibi tekrar ise başlamam lazım ama bir sekilde donemi kapatirim diye düşünüyorum. Tabi ki bunlar sadece ihtimaller
Bende o zaman soyluyecegim dayanalim canim:)ben daha keseyi görmedim dış gebelik olur mu diye suan içime kurt düstü doktorada geç gidecektim amaBenim de 3 günde 3 katına çıkmış bhcg Bizde keseyi gördük böylelikle dış gebelik düşüncesinden kurtulmuş olduk çok şükür ama kızlar Hiç beklemediğim bi gebelik olduğuğundan mıdır bilmem ben hala inanamıyorum hamile olduğuma. Kv yanındayım şu an haziran sonu da abimin düğünü var tüm bu telaşlar bitsin hatta şöyle cinsiyeti belli olmaya yakın söylemeyi planlıyorum. Sizce dayanabilir miyim o zamana kadar
Korkma canım zaten dış gebelik düşük bi ihtimal öyle düşün.senin ilk bebeğin miBende o zaman soyluyecegim dayanalim canim:)ben daha keseyi görmedim dış gebelik olur mu diye suan içime kurt düstü doktorada geç gidecektim ama
Tam gaz devam ilk gebeliğimde çok sakınıyodum kendimi bunda ama mecbur yapacagım diyorum bebekte var malum. İLk gebelik prenseslikmiş onu anladım :)Kızlar ev isleri ne alemde tam gaz devam mi yoksa bir kısmını eşinize sattınız mi
Yok canım ikinci pkoluyum kaza oldu o yüzden şüphelerim arttı ama hemen doktora gitmek istemiyorum bide uzak baya bi gideyim hem kese hem kalp atışı diye düsünmüstümKorkma canım zaten dış gebelik düşük bi ihtimal öyle düşün.senin ilk bebeğin mi
ben ilk gebeliğin tadını çıkartıyim o zamanTam gaz devam ilk gebeliğimde çok sakınıyodum kendimi bunda ama mecbur yapacagım diyorum bebekte var malum. İLk gebelik prenseslikmiş onu anladım :)
Kesinlikle cikartmalısinm bir saha gelmiyor öyle günler başa :)ben ilk gebeliğin tadını çıkartıyim o zaman
3 gün önce falan resmen gece uykumdan uyandırmisti o agri lar beni. Şimdi geçti. Geçiyor zamanlaBenim kasıklarım inanılmaz agrıyo öyle olan var mı dayanamıyorum bugün