- 4 Mayıs 2015
- 2.258
- 3.734
- 38
-
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #49.581
HaRikaaaaaaKızlar merhaba, benim de yeni öğrendiğim kocaman bi süprizim varmış meğerminiğim daha büyüyüp sütten kesemeden 17 haftalık hamile olduğumu öğrendim
10 gün falan oldu canım, pandemi stresi derken o hafif atlattığım belirtiler bebişmiş yaHaRikaaaaaa ♥ Eee yeni mi öğrendin? Cinsiyet belli mi
İlki kızdı değil mi çok sevindim bir erkek bir kız olacak10 gün falan oldu canım, pandemi stresi derken o hafif atlattığım belirtiler bebişmiş ya
cinsiyetimiz erkekmiş, her şeyiyle öğrendik pat diye.
İlk iki kızdı, 3. Olacak buİlki kızdı değil mi çok sevindim bir erkek bir kız olacak ♥♥ Sağlıkla al İnşallah kucağına. Haftalar geçip gitmiş bile♥
Canım çok sevindim zaten 3.yü istıyordun karantınada zaten bebek patlaması yasanması beklenıyorduİlk iki kızdı, 3. Olacak bu
Bu karantina öncesiymiş karantina sonrasına ancak anladıkCanım çok sevindim zaten 3.yü istıyordun karantınada zaten bebek patlaması yasanması beklenıyordusağ salim kucagına al inşallah
Sürpriz olmasa henüz cesaret edebileceğim bişi değildi, hayırlısı böyleymiş diyorum napalımŞu an saygıyla eğiliyorum ♥♥
aaaa sen 39 olmuşsun yaaa, inanamadım şu an, maşallah gelmek üzere miniğin.
Kızlar merhaba, benim de yeni öğrendiğim kocaman bi süprizim varmış meğerminiğim daha büyüyüp sütten kesemeden 17 haftalık hamile olduğumu öğrendim
Teşekkür ederimHayırlı olsun
Kızlar ben tam uyku egitımi degıl ama kendı egıtımımı verıyorum aglatmadan. Fikir olsun diye yazayım dedım 3.günümüz. Öncelikle sunu belirteyım amac memesız uyutmak yani benım amacım oydu Çunku dunyanın binbir türlü hali var hasta olsam hastanede yatsam nasıl uyutcaklar bensiz. 1 hafta dolsun sizle paylascam gelısmelerı ama sunu anladım ki memesız uyuyayan cocuk daha deliksiz uyuyor ve bu da onun gelısımı için en iyisi. Uyutmadan yarım saat önce bol bol emzırıyorum ama uyurken memesiz. Birde ben uyutmuyorum babası uyutuyor ben uyutursam meme isteyecek illaki. Hiçte aglamadı sadece besıkte oyun oynamak için direniyor ama alısacak inş başarırız
Canım benimki kucakta hem emerek aynı anda sallanarak uyuyan bir bebekti ondan suan için besikte babası sallıyor öyle uyuyor 25 dakka da uyutuyor dün 15 dakıkada uyutmustu sona dogru direnme de artar normal giderek azalması gerek benım ıcın önemli olan aglamaması va hatta babası uymaya gıdıyoruz dıyınce kucagına gıttıtebrik ederim canım sallama falanda yok değil mi beşiğe koyup ninni mi söylüyorsunuz. ? Kaçta beşiğe giriyor detayları paylaşırsan çok sevinirim:)
Canım benimki kucakta hem emerek aynı anda sallanarak uyuyan bir bebekti ondan suan için besikte babası sallıyor öyle uyuyor 25 dakka da uyutuyor dün 15 dakıkada uyutmustu sona dogru direnme de artar normal giderek azalması gerek benım ıcın önemli olan aglamaması va hatta babası uymaya gıdıyoruz dıyınce kucagına gıttısabah 9 da uyanıyorsa mesela 4 saat sonra uyuyor. Eskıden uyandıktan sonra 3 saat sonra öğlen uykusu idi ama sımdı 5 saatı bıle buluyor ama gunduz tek uyku artık 3 saat uyuyor en az. Gece de 10 dan önce uyumuyor. Valla canım 3 geceden beri gece 10 da uyuyunca gece 3 de kalktı meme için ya da su için birde sabah kalktı. Normalde 10 da emerek uyusa inan 11de kalkıp emıp gene uyurdu sonra saat bası kalkıyordu. Bakalım alışacak mı, detayları yazarım.
Canım ben Emziriyorum hala doktor emzir dedi
Canim cok sevindim hayirli saglikli gelsin insallahSürpriz olmasa henüz cesaret edebileceğim bişi değildi, hayırlısı böyleymiş diyorum napalım