GERÇEKTEN GEÇİYOR İNAN BANA.
bizimki literatüre gececek hızda 22 diş çıkardı ya, dişler bitti, uyku geldi. ilk 13 ay rezaletti, daha önce de yazdım, bitik durumumdan dolayı eşimle tartışıyordum, eşim yarım saat ilgilense 4 saat bakmış gibi davrandığından ve hiç nefes alamadığımdan büyük kavgalar oldu, 2 kez boşanma kararı aldık falan. bir aydır uyuyor şükür, dişler çıktı hepimiz rahatladık, ramazan ayı çok huzurlu geçti. tabii arada yapıyor ama haftada bir kez yapınca sorun olmuyor, sabahları en erken 8 de kalkıyor bazen 10 a kadar uyuyoruz beraber. sıkıntı dişten, eminim.. benimki çok erken çıkardı kilosu düşüktü, direnci sizinkilerin şu halinden daha düşüktü ve acı çektim resmen. günde 5 saat bile uyumadığı oldu, ona da yazık bana da yazık ama işte, tek başına olunca kimse inanmadı bana, annem bile bir bebeği uyutamadın dedi, düşünün yani. artık kimseyle konuşmuyorum, sorunum varsa buraya yazıyorum, uykusuz bebeğin anneyi ne hale getirdiğini kendilerinin yaşaması lazım ki anlasınlar. iki gün uykusuz kalmak değil bu, 1 yılı aşkın süre uykusuz kalmak.. çok zor, benimki geçti gibi, darısı sizlerin başına
[/
vaper Aynı şeyleri her gün yaşıyorum biliyor musun? Doğduğunda alerjik bi bebekti kakasında kan falan olurdu ilk 8 ay o yüzden uyumadık. Sonra bir ay falan düzelir gibi oldu. Onun dışında hep uyku sorundu bizim için. Ama bu son zamanlarda erken kalkmalar beni bitirdi. Ramazan ayı oruç emiyor hiçbir destek yok.. eşime çok bir şey diyemiyorum destek konusunda ama bende sinirlendikçe hep ona çattım bağırdım kavga ettik kaç kere boşanma konuşmaları geçti aramızda. Hatta dün annemle kavga ettim artık bittim tükendim diye. Kadın istanbuldan ne yapabilir gelemiyorda ama bir çare arıyo insan çaresizlik ne yapıcağınu şaşırtıyo.
Diş desem o da değil 10. Aydan ber tek bir diş bile çıkmadı şuan 15 aylık hala 4 dişi var. Bi sebebi olsa içim rahatlıcak sebep geçince biticek diye.
Neden ben niye benim çocuğum yapayalnızım hiç mi Allah bana acımıyor diye çok isyanlarda da bulundum.. uyuyan bir bebek annesi için uyumamak ne kadar zorlayabilir insanı diye düşünebilir ama bu bir gün iki gün değil koskoca 15 ay.. ve ben çalışıyorum bankacıyım.. yani gerçekten yaşayabildiğime şaşırıyorum. Ramazan ayında toplam 7 kg verdim.
Birde nispet yapar gibi arkadaşlarım arayıp ay bugün çocuk hiç uyumadı 7’de kalktı demez mi gelde çıldırma. Herkesi hepsini çıkardım hayatımdan. Şimdi iyice yalnızım ama hiçkimseyide düşünmüyorum tek isteğim biraz durgunlaşmak stabilleşmek ve mümkünse mobilize olmak..