- 27 Aralık 2016
- 4.638
- 6.156
-
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #48.241
Gunaydın cnm sıfır uyku bende tum gece balgamdan dolayı uyuyamadı. Oda sıcaklıgınjz kac sızın acaba kalorıferden mı oluyor bu arada senin kaynanan mı bakıyor çocuğuna memnun musun?Günaydın arkadaşlar. Nasılsınız? Ataktan çıkan var mı? Bizim atağın bitmesine 9 gün kldı geçen hafta uykuları düzelir gibi oldu ama bu hafta yine berbat gece uyanıp ağlama sık uyanmadişide çıktı diş yok şuan buda mı ataktan yine yoksa çocuğun huyu mu bu
Gunaydın cnm sıfır uyku bende tum gece balgamdan dolayı uyuyamadı. Oda sıcaklıgınjz kac sızın acaba kalorıferden mı oluyor bu arada senin kaynanan mı bakıyor çocuğuna memnun musun?
Gunaydın cnm sıfır uyku bende tum gece balgamdan dolayı uyuyamadı. Oda sıcaklıgınjz kac sızın acaba kalorıferden mı oluyor bu arada senin kaynanan mı bakıyor çocuğuna memnun musun?
[/QUOTE
bencede kalorifer etkıler su koyun diyorlar
Bizimde ayni balgamli oksuruk burun da tikali nefes de alamiyor uyuyamadi bir turlu saglik ocagina gotruduk oda borsey vermedi antibiyotik kullanmak istemiyorum zaten.. bende cozum ariyorum balgamaGunaydın cnm sıfır uyku bende tum gece balgamdan dolayı uyuyamadı. Oda sıcaklıgınjz kac sızın acaba kalorıferden mı oluyor bu arada senin kaynanan mı bakıyor çocuğuna memnun musun?
Buhar banyosu yaptırcam bugun nette oyle yazıyordu bol bol emzırıyorum zor emıyo bende hastayım esımde sanırım 1 hafta boyleyız. Antibiyotik bence gerek yok suan ıcın cıgere inmeden atlatalım ınsBizimde ayni balgamli oksuruk burun da tikali nefes de alamiyor uyuyamadi bir turlu saglik ocagina gotruduk oda borsey vermedi antibiyotik kullanmak istemiyorum zaten.. bende cozum ariyorum balgama
Yok ya ben böyle birşey görmedim. Atağa girdiğimizden beri gece uykuları felakete yakın. Sürekli dönüyor yatakta. Ağlayarak uyanıyor. 10 gün kaldı atağın bitmesine.Of bende niye 2 gündür gece ayakta bu cocuk dıyırum meğer atak haftasına girmişiz
Huni takcam az kaldı 41.5 haftada başlamış tam tutuyor
Gerçekten kalorifer yüzünden mi oluyor Böyle şimdi düşündüm de evet atak dönemi başlangıcında bu sıkıntılar oldu ama o sıralarda kaloriferde yakmaya başladık.Gunaydın cnm sıfır uyku bende tum gece balgamdan dolayı uyuyamadı. Oda sıcaklıgınjz kac sızın acaba kalorıferden mı oluyor bu arada senin kaynanan mı bakıyor çocuğuna memnun musun?
Odas sıcaklığı bizim 25 doktor en fazla 23 olsun dedi hava kuruyor tabi ıslak havlu falan ise yaramıyor atak bitiyor diye Baska bir sey baslıyor. Allahım beterinden korusun tabıkıdeGerçekten kalorifer yüzünden mi oluyor Böyle şimdi düşündüm de evet atak dönemi başlangıcında bu sıkıntılar oldu ama o sıralarda kaloriferde yakmaya başladık.
Yaa ınsallah hasta olmaz mınnak. Benimki oksuruyor balgamli kusar gibi gozlerı akıyor burnu akıyor soguk buhar makinesinden memnun musun? Markası ne? Ya benim doktor onermemısti almamıstık ama benimki de cok burun tıkanıklığı yasıyorbiz ideali 24 derece olduğu halde 25 derecede tutuyoruz evi, hatta hava çok soğuksa 26 ya da çıkarıp sonra hemen 25e indirdiğimiz oluyor. 24 de üşüyor bizimki. ama uyurken muhakkak soğuk buhar veriyoruz odasına. bizde genetik kökenli burun eti sorunu doğduğundan beri var, burun tıkanıklığı ikinci adımız yani. ev serum fizyoojik dolu. her banyodan sonra burununu açıyoruz ama o soğuk buharın suyu bazen gece bitiyor hemen uyanıyor, burnu tıkanık bebekler varsa diye yazmak istedim, benimkinind e akşamdan beri burnu akıyor, ben iyileştim inşallah o hasta olmuyordur
Denıcem bu geceArkadaşın dediği gibi arada soğanı 2ye bölüp koyuyorum kabuklu olarak. İyi geliyor. Deneyin isteseniz. Kötü kokuyor ama. Üzerine bir kaç karanfil saplarsanız daha iyi kokar.
Weewell WHC730 Soğuk Buhar Üfleyici (Programlanabilir Nem Oranı – Ionizer – Oda Sıc. Gös. – U. Kumanda)Yaa ınsallah hasta olmaz mınnak. Benimki oksuruyor balgamli kusar gibi gozlerı akıyor burnu akıyor soguk buhar makinesinden memnun musun? Markası ne? Ya benim doktor onermemısti almamıstık ama benimki de cok burun tıkanıklığı yasıyor
Aynen insallah buhar banyosuna bakiyim internetten ben de bilmiyordumBuhar banyosu yaptırcam bugun nette oyle yazıyordu bol bol emzırıyorum zor emıyo bende hastayım esımde sanırım 1 hafta boyleyız. Antibiyotik bence gerek yok suan ıcın cıgere inmeden atlatalım ıns