Selam kızlar
Bebeği yarım saatten fazla uyumayan,geceleri saat başı kalkan, o uyku döngüsünü tek başına atlamayı bi türlü başaramayan yani benim durumumda olan anneler size sesleniyorum
Bu bir tesadüf mü yoksa geçen gün paylaştığım artık daha kolay uyku döngülerini atlatacak paylaşımım cidden gerçek mi oluyor bilmiyorum ama son bir kaç gündür bir değişiklik var bizde.
Normalde 9:30 10 arası ilk uykusunu uyuyordu baya uzun süredir aynıydı düzenimiz. Yarım saatten fazla uyumasını hiç başaramamıştım ama gece uykuya geçiş saati iyice sarkmasın diye gündüz bi rutin oluşturmuştum.Neyse geleli konuya. Kuzucuk son iki haftadır sabahları uykulara direniyor. Çok zor uyutuyorumdum. Artık hiç uyutamamaya başladım o belli saatlerde. En sonunda fıttırıp uyumazsan uyuma dedim bıraktım. Uykusu 10:30 11 gibi geldiğini için mızmızlanmaya başlıyor. Ve bu saatlerde uyuduğunda kendi kendine tam1 buçuk saat uyuyor
ben şoktayım. Tesadüf mü dedim ama bugünde aynı şey oldu. Hala uyuyor kızlar. Ben sallamadan, emzirmeden... Saatlerle mi alakalı bu durum acaba? Bu saatlerde öğle uykusuna geçiş sinyalleri vs. vs. Saçmalıyor muyum bilmiyorum ama kafamda çok çılgın sorular var. O yarım saati bile zar zor uyutmayı başardığımız için siz beni anladınız eminim
sizinle paylaşmazsam çatlardım. Denerseniz mutlaka yazın.Sizin uyku saatleriniz nasıldı bu arada?