- 4 Mayıs 2015
- 2.258
- 3.734
- 38
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #47.461
.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selamünaleyküm hanımlar. Ben bişey danışmak istiyorum size. Biliyorsunuz hamileyim ve doktor 6. Ayına kadar emzirebilirsin demişti. Yaşına girdiğinde memeyi kesmem gerek oğlumdan. Memede uyuyan bir çocuk. Ne yapmalıyım sizce? Biberonla besleyip uyutmayı hiç denemedim. Bi de devam sütü mü kullanmalıyım ondan sonra. Benim için en büyük sorun bu görünüyor. Akıl verin lütfen.
Gayet normal col yakıısklı masallahGünaydın canlar ♥
bu nasıl bir yemek yemek ben çıldıracagım yaa
Gözlerini yerim senin çocuk. Aman birak çocuğu yeter ki yesin kuzucuk nasil yerse yesinGünaydın canlar ♥
Bence karnını doyur yanına uzan bir süre oyalansin sonra gözlerini ovusturunca sende uyuyor gibj kapa gözlerini ve totosuna vurarark bir kac gün dene tutarsa en kolay yöntem olur, hem sürekli yaninda olduğun için aglatmamis da olursunSelamünaleyküm hanımlar. Ben bişey danışmak istiyorum size. Biliyorsunuz hamileyim ve doktor 6. Ayına kadar emzirebilirsin demişti. Yaşına girdiğinde memeyi kesmem gerek oğlumdan. Memede uyuyan bir çocuk. Ne yapmalıyım sizce? Biberonla besleyip uyutmayı hiç denemedim. Bi de devam sütü mü kullanmalıyım ondan sonra. Benim için en büyük sorun bu görünüyor. Akıl verin lütfen.
Yok teyzesi ben ya tatlılığa çıldıracagım diye dedim yoksa yesin aman yemezse biterim asılGözlerini yerim senin çocuk. Aman birak çocuğu yeter ki yesin kuzucuk nasil yerse yesin
ohh ohh yesin yiyen bebeler mutlu anneler en sevdiğim bizde olmayanYok teyzesi ben ya tatlılığa çıldıracagım diye dedim yoksa yesin aman yemezse biterim asıl
Selamünaleyküm hanımlar. Ben bişey danışmak istiyorum size. Biliyorsunuz hamileyim ve doktor 6. Ayına kadar emzirebilirsin demişti. Yaşına girdiğinde memeyi kesmem gerek oğlumdan. Memede uyuyan bir çocuk. Ne yapmalıyım sizce? Biberonla besleyip uyutmayı hiç denemedim. Bi de devam sütü mü kullanmalıyım ondan sonra. Benim için en büyük sorun bu görünüyor. Akıl verin lütfen.
bizim dr a sordum nedir olması gereken diye... İlk 6 ay bebeği anne sütü korur. sonrasında ek gıdaya geçişle beraber 6 ay-1 yaş arası kendi bağışıklığını oluşturmaya başlar. bazen erken hasta olan bebek, büyüdükçe daha az hasta olur denir ama milyon tane virüs var kaç tanesine dayanacak bu çocuk, hangisine ne tepki verecek bilemezsin, kimi ayakta geçirir kimi aynı virüsten yoğun bakıma girer bilemezsin, en güzeli korumak dedi. ben kendi kızımı 3 yaşına kadar yüz ve elini öptürmedim dedi. En kötü 1 yaşına kadar korumaya çalışın dedi.
Canım çok çok geçmiş olsun Asyaya da, bizim ateş de inatçı bi şekilde 5 gün sürdü. çok ateş düşürücü verme duşa sok soy eklem yerlerine ıslak bez koy... bizimki ateş düşürücülerden ters tepti vücut sıcaklığı 34,5 a kadar düştü zor ısıttık hastanede. Allak korusun daha düşseydi kalp problemi olurdu dediler...
lGünaydın canlar ♥
Canım sen atak haftası dedin de şimdi baktım tam bizim de dün başlıyor 5 hafta sürecek. Ondan mı gece uyumadı acabagünaydın canlar
Bugün Allah’a şükür atak dönemi bitiyor :) Bizimki dün gece ilk defa tshirtümü çekiştire çekiştire birkaç kez ayaklarının üstüne kalktı. ♥ Çok sevdi ama sürekli denemek istedi.
birde birşey soracağım çok ikilemde kaldım yorulan bebek daha mı iyi uyur? Bizim direkt yormamızdan bahsetmiyorum hareketlendikçe kendi yorulmasından bahsediyorum. Dün bu hareketlerle yaklaşık 30 dk uğraştı sonra uyudu sabah ilk defa 7.30u gördüm de
Olabilir canım atak haftasının bir başı bir sonu kötü zaten büyük ihtimalle ondan canım yaaaCanım sen atak haftası dedin de şimdi baktım tam bizim de dün başlıyor 5 hafta sürecek. Ondan mı gece uyumadı acaba
Bana dr sambucol verdi, içtim, çok iyi geldi. Denize de dokunmadı.Ama gene de süte geçiyor dikkat et canım. kAra mürver diye bir bitki ve c vitamininden oluşuyor.kızlar üstümde bir kırıklık var ve boğaz ağrım mevcut. Parolden başka alabileceğim bir ilaç var mı acaba
Hiç bir fikrim yok canım.Kızlar bide biraz alakasız ama instagram satışı hakkında bilgisi olan var mı. Annem çocuk giyim işine başladı. Böyle ufaktan bişeyler satmak istiyor. İnstagramda da butik acmak istiyor. Böyle oluyor mu yoksa dükkan açmak şart mı. Kardeşimle yapmak istiyorlar. Vergi boyutu vs nasıl nereye başvurmak gerek acaba
Maşallah ne güzel, yorulduğu için derin uyumuş olabilir tabi.günaydın canlar
Bugün Allah’a şükür atak dönemi bitiyor :) Bizimki dün gece ilk defa tshirtümü çekiştire çekiştire birkaç kez ayaklarının üstüne kalktı. ♥ Çok sevdi ama sürekli denemek istedi.
birde birşey soracağım çok ikilemde kaldım yorulan bebek daha mı iyi uyur? Bizim direkt yormamızdan bahsetmiyorum hareketlendikçe kendi yorulmasından bahsediyorum. Dün bu hareketlerle yaklaşık 30 dk uğraştı sonra uyudu sabah ilk defa 7.30u gördüm de
günaydın canlar