- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #47.061
çok güzel saçı bence kestirmeHavalarda soğuyor hiç kestirmek istemiyorum ya ama iyice biçimsizleşti Eki Görüntüle 2548402
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok güzel saçı bence kestirmeHavalarda soğuyor hiç kestirmek istemiyorum ya ama iyice biçimsizleşti Eki Görüntüle 2548402
Bezi büyük mu alsak cnm yani üçe kaçmaması için ne yapmalıyız acabaU Umutherzaman canım o pipinin ice kacma olayi bizdede var kendiliğinden düzeliyor sonra bezden dolayı öyle oluyor
Havalarda soğuyor hiç kestirmek istemiyorum ya ama iyice biçimsizleşti Eki Görüntüle 2548402
Ayy bluzunu yesinler onun maşallah tatlışa
Önleri iki kere kısalttım biçimsizleşti ama bi süre daha böyle devam edicez herhaldeYaa çok tatlı kestirilmez ki bu da :) bizimde böyle olsaydı ilk kuzum böyleydi bunda birazı kısa birazı uzun bi değişik.
Bizim durum yüzünden hepiniz biraz telaşlandınız ama bir şey olsaydı muhakkak şimdiye kadar farkederdiniz canım merak etmegünaydın canlar
Herkes sünnetten sonraki sorunla alakalı konuşurken benimde dün dikkatimi çekti. Pipisinin üste doğru çıkan ince derisinde tüm yuvarlak hat sanki soyulmuş gibi. Ancak çekip bakınca gözüküyor. Normal mi
Canım ya onuda düşündüm ama eşime de gösterdim oda ne oldu buraya dedi. Pipisini az dışarı çıkarınca en alt taraf çember halinde soyulmuş böyle yara gibi. Doktora mı götürsem diyorum doktor herşey için getirme ama özellikle o bölge de birşey görürsen getir ne olur ne olan demiştiBizim durum yüzünden hepiniz biraz telaşlandınız ama bir şey olsaydı muhakkak şimdiye kadar farkederdiniz canım merak etme
Açıkçası ben bez bağlandığı icin öyle olduğu dusuncesindeyim. Çünkü bez açıldıktan sonra normale dönüyor. Elimdeki bezler bitince bir boy büyük alayim denerim sende dene bakalim konusuruz geneBezi büyük mu alsak cnm yani üçe kaçmaması için ne yapmalıyız acaba
canlandiramadim ozelden bir resim atsana canımgünaydın canlar
Herkes sünnetten sonraki sorunla alakalı konuşurken benimde dün dikkatimi çekti. Pipisinin üste doğru çıkan ince derisinde tüm yuvarlak hat sanki soyulmuş gibi. Ancak çekip bakınca gözüküyor. Normal mi
maşallah güzellik
Bizimki gergin duruyo ve o kısımlar beyaz beyaz gibi canım. İçinde şüphe kalmasın sürekli dönüp duracak beyninde. Götür doktora rahatla en iyisi.Canım ya onuda düşündüm ama eşime de gösterdim oda ne oldu buraya dedi. Pipisini az dışarı çıkarınca en alt taraf çember halinde soyulmuş böyle yara gibi. Doktora mı götürsem diyorum doktor herşey için getirme ama özellikle o bölge de birşey görürsen getir ne olur ne olan demişti
Canım yarın sabahtan atayım o zamancanlandiramadim ozelden bir resim atsana canım
Bence bı doktora goster canımCanım ya onuda düşündüm ama eşime de gösterdim oda ne oldu buraya dedi. Pipisini az dışarı çıkarınca en alt taraf çember halinde soyulmuş böyle yara gibi. Doktora mı götürsem diyorum doktor herşey için getirme ama özellikle o bölge de birşey görürsen getir ne olur ne olan demişti
Biz de üstte 4 altta 2 6 diş çıkardık durdu. Alt taraf kabarık arada sıkıntı yapıyor ama yeni diş henüz patlamadı. Emekleme bizde de yok. Salı günü 8. ay kontrolü vardı. Zeynep üstünyurt diye yeni bir dr a başladık. Hem pediatri dr u hem de gelişim uzmanı. Ankarada olanlara tavsiye ederim. Her çocuk emeklicek diye bir şey yok, yürümeye de 18. aya kadar vaktimiz var, ama ayak ve bel kaslarını güçlendirelim dedi birkaç alıştırma verdi, sizinle paylaşmak istedim. 1. Yere oturtup oyuncakları önüne koyuyoruz, arkasından boydan boya omurgasına yukarı aşağı masaj yapıyoruz, gerçekten çocuk dimdikleşiyor otururken. Otururken düşsün, tam düşecekken tutmayın, düşsünki düşmemek için kaslarını kullanmayı öğrensin dedi. 2. Oyuncakları arada yukarı doğru kaldırıyoruz ki yukarı bakarken sırt dikleşsin diye. 3.Yüzükoyun bol bol bırakıyoruz debeleniyor. 4.Plates topuna oturtup popoyu daire çizdiriyoruz bel kasları güçlensin diye. 5.Önünde ya sehpa ya koltuk üzerinde oyuncakları oynarken ayakta duruyor. Biz de arkasında çömelip dizlerimizin arasına alıp, tam kalça kemiklerinden dizlerimizle sıkıştırıyoruz. Oyun oynarken dimdik ayakta duruyor, bacaklar güçleniyor böylece. Bir de asla adım attırmayın, öğretmeye çalışmayın dedi. O dürtünün kendi gelmesi gerekiyormuş. Asla kucakta oturtmayın dedi.