- 19 Ekim 2017
- 2.847
- 3.211
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #47.101
Canım sen klasik mi gidiyorsun. Ben blw ama cidden zorlanıyorum genelde avakado yumurta bu arada omlet haşlama yada krep şeklinde veriyorum. Birde peynirkuzular günaydın. Ya sabah kahvaltısında ne veriyorsunuz benimki yumurtadan peynirden sıkıldı bu sabah bebe bisküvisi yiyor yaaaa. Değişik birşeyler verenler var mı?
bu arada benimki robot sesinden korkuyor ama elektrik süpürgesinden falan umursadığ yok.
Kapıdan çıktığım an peşimde yaramaz bensiz asla durmuyor kapı arkalarından alıyorum kendisiniMasallah canim bizde yeni emeklmeye basladik gozumu ayiramiyorum tv ünitesi cekmeceleri falan acmaya basladi 2. Dk mutfaga gideyim desem arkamdan cok fena isler ceviriyo her donemi ayri yorucu ayri zormus
Kizlar bebislerinizin dogum gununu kutlamayi dusunuyomusunuz daha cok erken ama ben cok hevesleniyorum ozellikle ilk dogum gününü kutlamak istiyorum birseyler yapmak istiyorum instagramda dogum gunu icin birseyler var ama cok pahali kendimiz biseyler yapabilirmiyiz simdiden bi iki biseyler alip o zamana kadar ayarlamak istiyorum yoksa bi pastayi bile zor alirim gibi ama cok hevesleniyorum varmi sizin onerileriniz bi dogum gunu bikac yakinlarimizi cagirip. Anlatamadim ama anlamissinizdir galiba umarim
Canım bende kutlamayı düşünmüyorum hatırlamaz diye. Belki aile arasında Bi pasta keseriz yeterli. Diğer doğum günlerinde istemesekde yapıcaz mecbur
Ne kadar ince bir düşünce tebrik ediyorum.Ben büyük bir kutlama yerine bir yerde ya okudum ya gördüm tam hatırlamıyorum çok istemiştim bende yapmak yardıma ihtiyacı olan bir ailenin erzak ve kış olduğu için yakacak masraflarını karşılayacağım. Bunları fotoğraflayıp albümüne koyacağım. İleride ilk yaşının bir ailenin hayatında bir ay bile olsa birşeyleri kolaylaştırdığını daha ilk adımlarıyla birilerine yardım etmeye başladığını bilmesini istiyorum :)
Tabi o kadar doğurdum ufak bir pastasını babasıyla beraber keseriz :))))
Günaydın kızlar. Uykusuz bi gece daha bitti. Bizim oğlan çıkarmayanların haklarını da arka arkaya çıkararak 8 dişe ulaştı. Her baktığımda bir tane daha patlamış oluyo. 6 tane ardı ardına geldi artık biraz ara vermesini umuyorum 9 aylık olacak hala emekleme vs. yok tek aksiyonumuz diş çıkarmak
Ah yavrum neler çekmiştir o dişlerden hakikaten takatı kalmaz emekleme vs.
Kiloları veremediğim gibi iştahımı asla kontrol edemiyorum. Hiç hayatımda bu kadar kontrolsüz olduğumu hatırlamıyorumtek tek seçince de 150ye falan geliyor set halinde hepsini bir arada almak güzel oluyor aslında. yoksa kalmadı falan denince biri bi renk biri bi renk oluyor sevmiyorum. aralık ocak gibi şubat gelmeden beğendiğimiz resimleri atarız buraya, ona göre uygun fiyatlıları ekler hepimiz alırız, bütçe dahilinde güzelce doğum günü yaparız inşallah. anlamasalar da es geçmek istemiyor insan. bi de ailelerle falan bir araya gelme fırsatı işte.
ben ondan değil de doğum kilolarımdan korkuyorum, kızım 1 yaşındayken tombik anne değil fit anne olmak istiyorum ama resmen kontrolsüzüm şu ara. diyet miyet hak getire. çoğunluk verdiniz ne güzel kiloları.
Havalarda soğuyor hiç kestirmek istemiyorum ya ama iyice biçimsizleşti Eki Görüntüle 2548402
Ya maşallah kuzucuğa saçlara bak
Bunun için destekli uykuyu bıraktırarak eğitim vermek şart maalesef ama baştan beri desteksiz uyutanların kendi kendine geçiyordur eminim. Bizimki yalnızca memede geçiyor uykuya buda gece sık uyanmasının sebebi. Eğitim denedim 3 gün daha fazla dayanamadım. Ama müthiş bir şey eğitim alan bebekler. Başarabilene helal olsun. İleride bir sıkıntı yaratır mı psikolojik olarak bilemiyorum. Yani bana ağlatarak uyutmak vicdanlarının zedeleneceğini düşündürtüyo. Yani ağlıyo yardım istiyo seni çağırıyo ama sen cevap vermiyosun bu ileride vicdanı duygularına zarar verir mi bilemiyorum bu benim görüşüm tabi.
Canım ben 2.ye tekrar başlamıştım ya çok ağlayınca bırakmak durumunda kaldım. Şimdi uyanıkken ne zaman odasına götürsem giyinmek için vs beşiğine bakıp bakıp ağlıyor ki asla ağladığında yalnız bırakmadım. O yüzden akışına bıraktım uyku olayını.
Canım ben 7 aylıkken yaptırdım 10.ay ve 25 aylık olmak üzere 3 doz alacak. Bizde hiç bir yan etkisi olmadı.Kızlar menenjit aşısı bexsero yaptiran var mi? Fiyatı ve sonrasindaki etkileri hakkinda bilgi verir misiniz?