- 4 Mayıs 2015
- 2.258
- 3.734
- 38
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #46.541
6.ayla birlikte hepimiz yerle bir olmuşuz resmen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bı gostersene belkı bı sorun vardır4 aylıktan beri dişi kaşınıyor hala çıkmadı. Hepsi ama hepsi kabarmış tık yok. Kafayı yiyeceğim az kaldı. Bu diş beni mahvetti.
Benımkıde 4 aylıktan berı salla bı gorsen 2 hafta oldu 1 dısı cıktı sımdı 2 ncı beklenıyorCanım bı gostersene belkı bı sorun vardır
bizimde oluyor arada ama kendisi düzeliyor sonra ellememe gerek kalmıyor.
M MervaTeacher cok geçmiş olsun iyi mi bebeğin simdi
Merhaba kızlar uzun zamandır giremiyorum herkes iyidir umarım. Bugün tam 7 aylık olduk. 1 aydır ek gıdayı vermekle uğraşıyorum çok kötü denk geldi ek gıdaya geçtiğimiz hafta ilk dişi çıktı geçen hafta da 2. Dişimiz çıktı. Çok iştahsız fakat sofra gördü mu saldırıyor yemeye gelince tirt resmen. Yaptığım ek gıdaları çöp için yapıyorum resmen 4-5 saat gecmeden ne ek gida ne de anne sütü almıyor, çok iştahsız bir bebek bu durum sinirlerimi çok yıpratıyor ama genede zorlamıyorum dahada soğumasın diye. Gündüz uykularımız iyidi simdi en uzun uyuduğu 30dk 2 veya 3 kez uyuyoruz. Gece uykusuna bazen kucakta pispisleyerek bazen kendisi inleyerek bazende memede uyuyor gece çok uyanıyoruz. Diş bizi mahvetti her konuda. Yerde bağımsız kaldığı 5dk gecmiyor kucak delisi oldu, en büyük zevki saçımı cekerek kucağımda gezip bağırmak. Emekleme yok zaten dönüyor popoyu kaldırıyor desteksiz oturtmaya calisiyorum 10sn sonra devriliyor. Bizden durumlarda bu sekilde
GünaydınGünaydın Kızlar
canım normal 7 ay 11 günlük daha yeni çıktı bizimkide. ilk kızım 8 aylıkken çıkarmıştı.Dişi çıkmayan var mı kızlar bebeğim bebeğim 7 ay 10 günluk desteksiz otuyruz emeklıyır bir yeri tutup kalkıyor ama diş yok sakyası da yok sorun mu bu acaba
7 ay 5 günlüğüz çıkmadı doktorda çok normal 18 aya kadar uzayabilir dedi.Dişi çıkmayan var mı kızlar bebeğim bebeğim 7 ay 10 günluk desteksiz otuyruz emeklıyır bir yeri tutup kalkıyor ama diş yok sakyası da yok sorun mu bu acaba
Bizim çok planlı değil çok açsa ek gıda vermiyorum önce mama yarım saat sonra filan ek gıda yada daha sonra çok zamana takılı değiliz çünkü maşllah bizim kız iştahlı genelde yiyor verdiklerimi hatta biz sofraya oturunca bağırmaya başlıyor onuda alıyoruz masaya uygun birşeyler vermeye çalışıyorumTamamen açken verdiğimde ağlıyor yemiyor. Mesela 3 saatte bir acıkıyorsa 2.5 saat sonunda başlıyorum hafif hafif vermeye. Doktor da bana ilk ek gıdasını alsın sonrasında isterse emzir yada manasını ver dedi
6 aylıktan beri hep şekilde yatıyor ben yan yatırıyorum sonra o yüzüstü dönüyor oşekilde rahat ediyorKizlar bebekleriniz yuzustu yatiyormu artik sabah bi baktim donmus yuzustu uyuyo cevirdim uyandi. Yuzustu uyumak istiyo ama ben cok tedirgin oluyorum. Birde yarin sunnetimiz var insallah cok korkuyorum canı cok yanarmi o agladikca bende aglarim galiba umarim cabuk iyileşir
bizimkide birkaç kere kahvaltıda masaya gelmek istedi. Kaymak ve ekmek verdim azıcık. Şapırdatarak yediBizim çok planlı değil çok açsa ek gıda vermiyorum önce mama yarım saat sonra filan ek gıda yada daha sonra çok zamana takılı değiliz çünkü maşllah bizim kız iştahlı genelde yiyor verdiklerimi hatta biz sofraya oturunca bağırmaya başlıyor onuda alıyoruz masaya uygun birşeyler vermeye çalışıyorum
Canım 10 gündür benimkide öyle yatıyor. Düzelttiğim an ağlıyor bende çok tedirgin oldum birkaç gece şimdi alıştım. Normalmiş artık bu şekilde uyuması.Kizlar bebekleriniz yuzustu yatiyormu artik sabah bi baktim donmus yuzustu uyuyo cevirdim uyandi. Yuzustu uyumak istiyo ama ben cok tedirgin oluyorum. Birde yarin sunnetimiz var insallah cok korkuyorum canı cok yanarmi o agladikca bende aglarim galiba umarim cabuk iyileşir
7+1iz ondan sanirsam aynı belirtilerbirebir aynıyız şu sıralar. bizimki de 7 ay 2 günlük oldu.
en azından bir hafta yemiş senin minnos benimki huyundan mi dişten mi pek anlamadım isallah distir ki eger disse 3. Dis geliyor bize demekkiSağol canım iyi şu an
Bizim de aynı. Yemiyor ek gıda 1 ay önce 1 hafta yedi. Sonra hasta oldu, diş çıkarmaya başladı derken yemiyor 3 haftadır. Bu hafta bir kaç günde bir 1 yemek kaşığı belki. Yine diş çıkıyormuş ondan galiba
Kizlar bebekleriniz yuzustu yatiyormu artik sabah bi baktim donmus yuzustu uyuyo cevirdim uyandi. Yuzustu uyumak istiyo ama ben cok tedirgin oluyorum. Birde yarin sunnetimiz var insallah cok korkuyorum canı cok yanarmi o agladikca bende aglarim galiba umarim cabuk iyileşir
Bizde de dìş yok ama dediklerini yapiyorDişi çıkmayan var mı kızlar bebeğim bebeğim 7 ay 10 günluk desteksiz otuyruz emeklıyır bir yeri tutup kalkıyor ama diş yok sakyası da yok sorun mu bu acaba