2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ayy hadi inşallah cnm benim de 4 yaşında bi kızım var gönül buda erkek olsun ikisindende olsun istio ama nasip tabi saglıklı olsun önceligimiz :emir_bebek:
Mide bulantıları içn benden öncesin belki haftaya benimde başlar ama hepimiz için kısa sürsün diliyorum :21::21::21:
allah gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin diyelim :) nasıl öndeyim kız 3 4 gündür yeni başladı mide bulantım seninde başlar 2 3 güne :KK8:şaka bi yana inşallah kolay geçer hepimizinki

Bende kokulardan tiksiniyorum hele kavun kokusu çok fena. Göğüslerimde hiç hassiyet kalmadı hala damarlı görüntü var. Çok çabuk yorulma ve nefes nefese kalma aynı şekilde bende de var canım
ayh ben de hemen nefes nefese kalıyorum..sanki sırtımda yük taşımış gibi..kilodan mı diye düşünüyordum ama değil demek ki..

3 markete gttim hicbirinde yoktu cnm valla benm sqbahlari bulaniyo midem ama kusmmuyorum. Gayette yemek yiyorum. Hatta meyve zarari olurmu bilmem ama karisik okark 1 kiloyu gecik meyve yiyorumdur her gun. Ne olacak bu halimiz bakalim:KK48:
çok fazla şeker alıyosun canım dikkat et..o kadar çok meyve yememelisin..

çok fazla şeker alıyosun canım dikkat et..o kadar çok meyve yememelisin..
BANA DA YASAK AMA NAPİM SABAHLARI ÇOK AÇ OLUYORUM YAA AKŞAMLARI 7 DEN SONRA GENELDE BİRŞEY YEMEMEYE ÇALIŞIYORUM..SABAH BİLDİĞİN CANAVAR GİBİ OLUYORUM..ŞU KİLOLARI VERİP HAMİLE KALMAYI DÜŞÜNÜYORDUM AMA RABBİM BÖYLE DENK GÖRDÜ DEMEK Kİ :KK66: İKİ SABAHTIR AÇMA YİYORUM AMA GÜN İÇİNDEKİ BİR DİLİM EKMEK HAKKIMI KULLANMIYORUM :KK12:

LÜTFEN HERKES FİKRİNİ SÖYLESİN BUNA İHTİYACIM VAR!!!

Ben 3 aylık evliyim, eşimi çok severek evlendim kayınvalidem ile yaşıyorum. Çok eleştiren biri herkesin çekindiği biriydi ama oğlunu sevdiğim için gözüm bir şey görmedi Evde hiçbir şey yapmıyorum içimden gelmiyor sürekli sen şöylesin böylesin diyip duruyor. Değersiz hissediyorum. En son eşimle konuştum annem benim en hassas noktam ne olursa olsun asla annemi bırakmam ondan ayrılmam dedi, sonra zaman geçti senden de dedi. Bu deveyi güdeceksin bu diyardan gitmek yok dedi. Bugün kendi anne evimdeyim olanları babam ve anneme anlattım babam arkanda ben varım çocuğuna bile bakarım kimse seni ezemez dedi ama yeni evliyim ve eşim annesine çok bağlı. Hamilelik yüzünden mi böyle hassas oldum bilmiyorum. Eşim hergün bana masaj yapar karnımı sever ama başka kardeşi de yok napıcam diyor ama annesiyle ayrı oturmayı da kabul etmiyor napayım bilmiyorum
eğer ayrılmayı düşünmüyorsanız belki evi değiştirebilirsiniz..ben sizin yerinizde olsam öyle yapardım..2 katlı bir eve taşınabilirsiniz.giriş kat kayınvalidenize ait olur..üst kat da size..bu kadar içiçe de olmazsınız hep..bir de KK der ki sustukça daha çok konuşurlar :KK48: bdv den öğrendiğim kadarıyla :KK48: kalbini kırmadan fikrinizi söylemeyi deneyin..

BANA DA YASAK AMA NAPİM SABAHLARI ÇOK AÇ OLUYORUM YAA AKŞAMLARI 7 DEN SONRA GENELDE BİRŞEY YEMEMEYE ÇALIŞIYORUM..SABAH BİLDİĞİN CANAVAR GİBİ OLUYORUM..ŞU KİLOLARI VERİP HAMİLE KALMAYI DÜŞÜNÜYORDUM AMA RABBİM BÖYLE DENK GÖRDÜ DEMEK Kİ :KK66: İKİ SABAHTIR AÇMA YİYORUM AMA GÜN İÇİNDEKİ BİR DİLİM EKMEK HAKKIMI KULLANMIYORUM :KK12:
yatmadan önce bir şey yemiyo musun?en son 7de yiyip sonrasında ara öğün yapman gerekir bence..dengeli beslenmek önemli ama sanki seninki zayıflama diyetine kaçmış azcık :KK53: bence bebişi o kadar aç bırakma..şekerin düşüyodur ondan çok aç uyanıyosundur..

yatmadan önce bir şey yemiyo musun?en son 7de yiyip sonrasında ara öğün yapman gerekir bence..dengeli beslenmek önemli ama sanki seninki zayıflama diyetine kaçmış azcık :KK53: bence bebişi o kadar aç bırakma..şekerin düşüyodur ondan çok aç uyanıyosundur..
YEMİYORUM EVET CANIM ARA ÖĞÜN YOK AKŞAM ASLINDA... ZATEN OLSADA EN GEÇ 9 DA Bİ UYKUM GELİYOR KAFAMI ZOR TAŞIYORUM :)))

BEBİŞ İL 3 AY YEDİKLERİMİZDEN BİR DAMLA BİLE ALMIYORMUŞ .... DOKTOR SÖYLEDİ 3. AYDAN SONRA PLESANTAYA GEÇİYORMUŞ BU SEFER İŞTE NE YERSEK ONU YİYORMUŞ :oops:

Bu bağımlılık bence. Artık anne başka siz başka yerde olmalısınız. Annesiyle arasına kesinlikle ve kesinlikle sinir koyabilmeli. ikinizden de vazgeçmek zorunda değil zaten ama ilk tercihi bence her zaman ailesinden yani sizden yana olmalı. Bence aile olmak bunu gerektirir. Benimde annem ve babam ayrı. Annem yapayalnız yaşıyor. Kardeşim de var evde ama ruh gibi..bir gün var baska gün yok. Öyle her gün gidip gornem. Hafta da 1 yeter diyorum bazen 2 hafta da 1. Böyle daha rahat ve daha huzurluyuz. Benim eşimde ailesine bağımlıydi anlatmıştım ya siz tartistiginizda sana. Psikologa gitmiştim yoksa baya baya boşanmayı ve ılayi da aldırmayı düşünüyordum o ara. Psikologdan sonra digru olan ve yanlış olanı daha iyi farkında olmaya başladı ve istanbulda yaşarken de mesela 3 hafta da 1 gidip görüyorduk. Babası sürekli trip atıyordu o ayrı. Annesi de ağlıyordu mesela gekmedigimizde ama berkan net bir tavrını koydu ortya ve yavaş yavaş alıştılar. Eşinin net bir şekilde çizgilerini belirlemesi lazım diye düşünüyorum. Aileler karışmış çünkü sizde
Bence gelinler gitmese bile evlatlar gidip anne babanin gonlunu almali.el kizi yada el oglu gitmek zorunda deil ama evlatlar anne babaya gitmeli

sabah 5.30 -6 civarı kalkıp bi kusuyorum,peşinden karnim çok aç oluyo,hemen kahvaltı yapıyorum,kahvaltıdan sonra da kusuyorum bi posta,öğlenleri elma çekiyo canım o iyi gelio biraz,ilk aserdigim şey elma sanirim

ben ilk hamilelğimde bi kere bile gece uyanıp bişey yemedim. gece acıkanlar olyomuş. hatta normalde yediğimden daha az yiyordum. daha sağlıklı besleniyordum. meyve sebze et balık kuruyemiş yumurta herşeyi dengeli bi şekilde yemeye çalışıyordum. 11 kilo almıştım. kızımda 37+4 de 3270 doğmuştu. doğum kilolarımın hepsini veremedim. hala 4 kilom varken tekrar hamile kaldım. bu sefer daha dikkat etmek istiyorum. gerçi emzirirken daha çok kilo almıştım. sütüm olsun diye oturup 20-30 tane hurma yiyiordum :KK70: aşırı derecede tatlı tükettim. bu sefer emzirirkende çok dikkatli olucam

sabah 5.30 -6 civarı kalkıp bi kusuyorum,peşinden karnim çok aç oluyo,hemen kahvaltı yapıyorum,kahvaltıdan sonra da kusuyorum bi posta,öğlenleri elma çekiyo canım o iyi gelio biraz,ilk aserdigim şey elma sanirim
ekşi elma mide bulantısına iyi gelirmiş canım banada ayran iyi geliyo canım çekiyo arada :) bu sabahta buz çekti canım ne tür bi manyağım bilmiyorum :KK70:

ben ilk hamilelğimde bi kere bile gece uyanıp bişey yemedim. gece acıkanlar olyomuş. hatta normalde yediğimden daha az yiyordum. daha sağlıklı besleniyordum. meyve sebze et balık kuruyemiş yumurta herşeyi dengeli bi şekilde yemeye çalışıyordum. 11 kilo almıştım. kızımda 37+4 de 3270 doğmuştu. doğum kilolarımın hepsini veremedim. hala 4 kilom varken tekrar hamile kaldım. bu sefer daha dikkat etmek istiyorum. gerçi emzirirken daha çok kilo almıştım. sütüm olsun diye oturup 20-30 tane hurma yiyiordum :KK70: aşırı derecede tatlı tükettim. bu sefer emzirirkende çok dikkatli olucam
Gece mi ben gündüz bile birşey yiyemiyorum sağlık ocağından geldim simdi kilo bile vermişim yumurta peynir zeytin yiyemiyorum reçel tarzı tatlı şeyleri normalde de sevmem mutfağa hic giremiyorum neyse ki ilk 3ay yediğimden (yiyemedigimden) etkilenmiyormuş

X