- 3 Kasım 2017
- 4.439
- 4.073
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #2.841
oy canım yaaaa ....Ben bugun duydum 7+4 deyim cok tatliydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oy canım yaaaa ....Ben bugun duydum 7+4 deyim cok tatliydi
Aynen canım rahatsız olursam doktora sorayım ben duş alayım mı ya korkuyorum bugün duş alcaktım böyle olunca bişey yapamadım :)kullan bir kaç gün yoksa sorarsın canım
ÇOK SICAK olmasın ılık bir duş olabilir bence.. tabi diğer hanımlar daha tecrübeli sormak lazımAynen canım rahatsız olursam doktora sorayım ben duş alayım mı ya korkuyorum bugün duş alcaktım böyle olunca bişey yapamadım :)
Süpermiş bakalım ne olacak?Japon takvimi bende %50 erkek %50 kız çıktı :)
Çok geçmiş olsun tüm gün giremedim görünce baya üzülmüştüm ama iyiyseniz sen ve bebiş sorun yok :)))Arkadaşlar geldim doktordan kese götündü kanama alanı yok dedi kalp atışını duymadan bişey yapamayız dinlen iğneni vurdur dedi progestan verdi @3cocuklubirana @Pozitifstyle @yzgyzg Moon1224 Fatma Ersin Elif @dogakir @ankamir @Umutherzaman ve unuttuğum arkadaşlarım varsa sağolun
İyiyiz canım çok teşekkür ederim baya korktuk ama çok şükür :))Çok geçmiş olsun tüm gün giremedim görünce baya üzülmüştüm ama iyiyseniz sen ve bebiş sorun yok :)))
Belki bi ılık duş alırım ama bilmiyorum yine de :) çok sağolun valla hepinize çok teşekkür ederim :)ÇOK SICAK olmasın ılık bir duş olabilir bence.. tabi diğer hanımlar daha tecrübeli sormak lazım
Ayyy çok sevindim... hayırlı olsunKizlar bende dr dan geliyorum bebegimin kalp atisini duydum 7+4 deymisim rutin tahlilleri istedi sali günü dr a gosterecem simdilik hersey yolunda♥
Sagol cnm darisi duymayanlara inşallah♥Ayyy çok sevindim... hayırlı olsun
Evet çok haklısınCanım benim seni çok iyi anlıyorum. 3 sene çnce bende aşılama ve tüp bebek sonrası ramazan sonrası tekrar tedaviye başlamanın verdiği stresle Allah’ımın verdiği mucize bu. İnan çok şanslıyız. Doktorum bana hemen geneliğin başında verdi kan sulandırıcı ve progestanı. Tedaviden sonra inan bunlar hiçbirşey
Ben 6+3 te duydum kalp atışınıKızlar geçen hafta gittim minik bir kese göründü. Kalp atışlarını duyanlar kaçıncı haftadasınız?
Ultrasonda daha önce kesenin çevresinde kanama alanı falan görünmemişti dimi canım? İlk kez mi oluyor? Kahvedengiyse korkmayın diyolar genelde doktorunda dinlen demiş bir şey yoktur inşallah merak etmeKizlar azcik kahverengi akinti geliyor peceteye doktora geleyim mi bisey olur mu yazdim... olabilir dinlenmen yeterli yazdi. Boyle olan varmi. Sabah biyere kadar gttim. Bikac saatlik yoruldum mu acaba. Belim cok batti.
Yok cnm bisey dememisti zatn 1 kere gttim ozmanda keseyi hemen gordu bak burda dedi oyle uzun uzun incelemedik fotosunu verdi okdr. 2 hafta sonra gel dedi. Herlde yeni diye cok bakmadi. Ben anladim ama belim metroda oturrken cok batti. Sımsıcak oldu orasi yandi. Idrarda bisey gorunmuyoda pecetede vardi. Uyudum oglenden beri. Suan gorunurde bisey yok. Ins yoktur sgl cnmUltrasonda daha önce kesenin çevresinde kanama alanı falan görünmemişti dimi canım? İlk kez mi oluyor? Kahvedengiyse korkmayın diyolar genelde doktorunda dinlen demiş bir şey yoktur inşallah merak etme
7+4 haftalik cnm rutin tahlilleri verdim sali cikacak dedi o zaman dr gosterecem doktoraAyyy öyle mi canımmm cok güzel kaç haftalık
Ay kıyamam senin işin cok zor kuzum.Allah yardımcın olsunBende aynen senin gibi düşünüyorum. zorlamak istemiyorum kendimi. Yoğurt istemiyor mesela canım. Yiyemiyorum yada kefir içemiyorum. Fena oluyorum yabi yumurta falanda yok.hamileliğimin en başından beri yumurtadan tiksinmiştim zaten entresan bir şekilde. Doktorunun söylediği rahatlattı beni acikcasi
Aaa ilk defa duyuyorum böyle yasaklar. Benim ki hiç bir şey demedi bana.
Çin takvimi yaptın mı? Kızımda da asla peynir yiyemedim merak ettim cin takvimo sonucunu
Ah kuzum ya. Uraz da öyle. Kanguruda taşıyorum zaman zaman ben urazi hala. Yere inmek ve emeklemek için cirpiniyor kucağımda. Gele uyutmaya çalışırken kucağımda baya baya tekmeler atıyor Bana da. Ama bu bebeler öyle bir korunaklı ki keselerinde, hiç bir şey olmuyor şükür ki onlara iyi düşün sende olur mu?
Aminn çokca. Teskkur ederim
Karatayin candır ya. Çok severim karatayin bende. Delidır falan ama tezleri baya doğru bence
Bence erkek. Ama kız olsa dünyalar benim olurdu gerçekten :)
Bende tatlıyı duşununce bile iykkk yaoanladsanim..Hele kakaonun kokusu bile beni mahvediyor. Sen cin takvimi yaptın mı?
Korkacak bişe yok tatlım İnan agrımıyo yapıskan bişe zatenKese göründü bugün. Gerçi benim vajinal ultrason korkum olmasa kalp atışı da duyardık bebek de görülürdü. Neyse bu korkuyu 2 hafta sonra yenmem gerekecek. Çok moral bozucu...
korkacak birşey yok canım sadece bebeğini düşün ekrana bak birşey hissetmiyceksin zatenKese göründü bugün. Gerçi benim vajinal ultrason korkum olmasa kalp atışı da duyardık bebek de görülürdü. Neyse bu korkuyu 2 hafta sonra yenmem gerekecek. Çok moral bozucu...
En son yaptırdığımda bayıldım. Fobi olmuş bende bu çünkü vajinusmustum benKorkacak bişe yok tatlım İnan agrımıyo yapıskan bişe zaten