- 16 Eylül 2017
- 1.180
- 788
- 34
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #2.081
Sürpriz mi:)))) ilk mi olacakHoşbuldum canım daha bu fikre bile alışamadım hiç beklenmedik bi andı :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sürpriz mi:)))) ilk mi olacakHoşbuldum canım daha bu fikre bile alışamadım hiç beklenmedik bi andı :))
Hoşbuldum canımm :))hoşgeldin aramıza sende :)
Evet canım ilk ve sürpriz oldu adet düzensizliği yaşıyodum en son 16nisan da oldum bidaha olmadım yaptığım testler negatif ti artık doktora gideyim söktürücü versin dedim klomen kullanacaktım çünkü bi baktık kan testi 10binlerde çıktı keseyi gördük 5 haftalık dedi hala şoktayız ne niyetle gittik hamile olduğumu öğrendim :))Sürpriz mi:)))) ilk mi olacak
Pko mu vardı cnm. Ohh ne güzel olmuş valla Rabbim nasip etmıs iyi kiEvet canım ilk ve sürpriz oldu adet düzensizliği yaşıyodum en son 16nisan da oldum bidaha olmadım yaptığım testler negatif ti artık doktora gideyim söktürücü versin dedim klomen kullanacaktım çünkü bi baktık kan testi 10binlerde çıktı keseyi gördük 5 haftalık dedi hala şoktayız ne niyetle gittik hamile olduğumu öğrendim :))
Evet canım PCO insülin direnci herşey vardı en son gittiğimde sağ yumurtalık temiz solda 12 cm kist vardı rahim filmi çekildi galiba onun çok faydası oldu Rabbim ol dedikten sonra herşey olsun fark etmiyor :))Pko mu vardı cnm. Ohh ne güzel olmuş valla Rabbim nasip etmıs iyi ki
white_chocolate_mochaYAŞ/ ŞEHİR /SON ADET TARİHİ /DOĞUM TARİHİ //KAÇINCI BEBEK BAŞLANGIÇ KİLOSU/cİNSİYET Beni etiketleyip bunların cevabını yazarsınız listeye ekleyebilirm. Ama Eksiksiz yazın bidaha bidaha dönüş yapmayalım.
Yas:31YAŞ/ ŞEHİR /SON ADET TARİHİ /DOĞUM TARİHİ //KAÇINCI BEBEK BAŞLANGIÇ KİLOSU/cİNSİYET Beni etiketleyip bunların cevabını yazarsınız listeye ekleyebilirm. Ama Eksiksiz yazın bidaha bidaha dönüş yapmayalım.
İnan cok sevindim ... Artık beraber gün sayarız :)Evet canım PCO insülin direnci herşey vardı en son gittiğimde sağ yumurtalık temiz solda 12 cm kist vardı rahim filmi çekildi galiba onun çok faydası oldu Rabbim ol dedikten sonra herşey olsun fark etmiyor :))
Aynen canım ya senin kaçıncı haftan kaçıncı bebeğin :))İnan cok sevindim ... Artık beraber gün sayarız :)
29/sivas/3 mayıs/7 şubat2018/ilk gebelik/50 kiloYAŞ/ ŞEHİR /SON ADET TARİHİ /DOĞUM TARİHİ //KAÇINCI BEBEK BAŞLANGIÇ KİLOSU/cİNSİYET Beni etiketleyip bunların cevabını yazarsınız listeye ekleyebilirm. Ama Eksiksiz yazın bidaha bidaha dönüş yapmayalım.
2. Bebeğim canım :))) 4+6 :) daha kalp atışı kese falan olaylarına giremediöAynen canım ya senin kaçıncı haftan kaçıncı bebeğin :))
Ayy ya o kadar erken öğrenmekte iyi değil bende diyorum keşke daha geç ögrenseydim direk kalp atışını duysaydım2. Bebeğim canım :))) 4+6 :) daha kalp atışı kese falan olaylarına giremediö
Ben de ankaradayım..kime gittniz orda?benim evime çok yakın ama tercih etmedim ben..Oglumu Ankara medical parkta doğurmuştum insallah o günleri Rabbim gösterirse ikinciyide orda doguracagm var mı medical parka giden
Kiloyu sormayaydın iyiydiYAŞ/ ŞEHİR /SON ADET TARİHİ /DOĞUM TARİHİ //KAÇINCI BEBEK BAŞLANGIÇ KİLOSU/cİNSİYET Beni etiketleyip bunların cevabını yazarsınız listeye ekleyebilirm. Ama Eksiksiz yazın bidaha bidaha dönüş yapmayalım.
Değerin benimle aynı canım..benim de 2 gün önce 141 çıkmıştı..merak etme bişi olmaz..kahverengi lekeden korkma hiç..Kızlar kan sonucumu aldım, bata 2 gün kala 140 çıktı çok şükür.
yaş:26YAŞ/ ŞEHİR /SON ADET TARİHİ /DOĞUM TARİHİ //KAÇINCI BEBEK BAŞLANGIÇ KİLOSU/cİNSİYET Beni etiketleyip bunların cevabını yazarsınız listeye ekleyebilirm. Ama Eksiksiz yazın bidaha bidaha dönüş yapmayalım.