- 16 Eylül 2017
- 1.180
- 788
- 34
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #2.121
Öyle mi cok güzelBence değil ben daha kolay atlattim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle mi cok güzelBence değil ben daha kolay atlattim
İzmir’in neresinden ?39 / İZMİR / 05.05.2018 / 09. 02. 2019 / 1. Bebek / 83 Kg
Canım benim de bulantım YÖK suan ... evham yapma bende çok evham yapıyorum ama kendimize zarar . Olmadı dr a git canım benim. Agrının olmaması aslında iyi rahim hazırlanmıştır tam anlamıyla zaten . Bnm hafif varkızlar benım su zamana kadar belırtım vardı mıgde bulantısı gogus acıması fılan ama sımdı mıgde bulantısından baska ağrım sızım yok korkmaya basladım ya boyle olan varmı ?
29/aksaray/14.05.2018/20.02.2019/1.bebek/57 white_chocolate_mochaYAŞ/ ŞEHİR /SON ADET TARİHİ /DOĞUM TARİHİ //KAÇINCI BEBEK BAŞLANGIÇ KİLOSU/cİNSİYET Beni etiketleyip bunların cevabını yazarsınız listeye ekleyebilirm. Ama Eksiksiz yazın bidaha bidaha dönüş yapmayalım.
Ben uyurken içiyorum . Kızlar günde kaç tane iciyorsnzuyku yapıyor mu canım ya sende de?
ben sabah akşam içiyorum ya sabah 8.30'da içiyorum 9.30'da bastırıyor uyku:)Ben uyurken içiyorum . Kızlar günde kaç tane iciyorsnz
doktora gidicem 6 gun sonra zaten bakalım ne olucak :/ birde calısıyorum acaba vicut alıştımı dıyorum çalışmaya eşimde diyor evham yapma diye bılemedım ısteCanım benim de bulantım YÖK suan ... evham yapma bende çok evham yapıyorum ama kendimize zarar . Olmadı dr a git canım benim. Agrının olmaması aslında iyi rahim hazırlanmıştır tam anlamıyla zaten . Bnm hafif var
Hemde nasilllll ben birde kütüphanede çalışıyorumm uyumamak için savaşıyorum bende birde baş dönmesi yapiyorya çok uyku yapıyor mu sende de?
İnşallah kötü birşey yoktur çok teşekkür ederimKötü bir şey olsa kanama oluyormuş ve geçmek bilmeyen kasık ağrısı olurmuş onun için olumlu düşunun
27/Diyarbakır /9.05.2018/14.02.2019/1.bebek/6529/aksaray/14.05.2018/20.02.2019/1.bebek/57 white_chocolate_mocha
uyku yapıyor mu canım ya sende de?
günde 1 tane yatmadan once vajınal kullanıyorum oyle daha cok etkısı oluyormus benım ,k.rengı akıntım vardı sımdı yok çok şükür ilacın etkisine verıyorumBen uyurken içiyorum . Kızlar günde kaç tane iciyorsnz
ben dün akşam 21.30'da uyudum canım ya hayatımda ilk :)) çok fena uyukluyorum. işi gücü zor yapıyorum işyerinde:)Hemde nasilllll ben birde kütüphanede çalışıyorumm uyumamak için savaşıyorum bende birde baş dönmesi yapiyor
ben ağız yoluyla alıyorum canımgünde 1 tane yatmadan once vajınal kullanıyorum oyle daha cok etkısı oluyormus benım ,k.rengı akıntım vardı sımdı yok çok şükür ilacın etkisine verıyorum
Canim bende bulanti bile yok. Bazen karnim belim agriyo okdr. Unutuyorum bike hamile oldugunu. Dun doktora kusmalar baslamdi baslarsa napcam dedim. Yapcak bisey yok hamilesjn fitratinda var dedi suan ilk gebelik kan testlerini vermeye geldimkızlar benım su zamana kadar belırtım vardı mıgde bulantısı gogus acıması fılan ama sımdı mıgde bulantısından baska ağrım sızım yok korkmaya basladım ya boyle olan varmı ?
Merhabalar beni de eklerseniz sevinirim :)YAŞ/ ŞEHİR /SON ADET TARİHİ /DOĞUM TARİHİ //KAÇINCI BEBEK BAŞLANGIÇ KİLOSU/cİNSİYET Beni etiketleyip bunların cevabını yazarsınız listeye ekleyebilirm. Ama Eksiksiz yazın bidaha bidaha dönüş yapmayalım.
ahhaha ay benımde oyle :))) sanırım bende 26 sında gıdınce test ıstıcek tekrar benden. oyle dusunuyorumCanim bende bulanti bile yok. Bazen karnim belim agriyo okdr. Unutuyorum bike hamile oldugunu. Dun doktora kusmalar baslamdi baslarsa napcam dedim. Yapcak bisey yok hamilesjn fitratinda var dedi suan ilk gebelik kan testlerini vermeye geldim
Ben oğlumu öğle uykusuna yatırdığımda içiyorum:)ben sabah akşam içiyorum ya sabah 8.30'da içiyorum 9.30'da bastırıyor uyku:)
İşyerim Bornova evim Bostanlı daİzmir’in neresinden ?
Cnm ben dun guttim sadece kese gordu 2 hafta sonra cagirdi kalp atisj icjnKızlar 5 haftalığız daha kontrole gitmedim kese icin . Belki kalp atışı ile beraber duymaya giderim diyorum . Oğlum da 7-8 de duymuştuk kalp atışını . Siz kaçıncı haftada kese ve kalp duydunuz ?? 28 inde gitmeyi düşünüyorum 6 haftalıkken