- 12 Mayıs 2014
- 1.231
- 1.438
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #2.041
Doğum ücretleri yaklaşık ne kadar oluyor düşünmek için erken farkındayım ama ekonomiyi ona gore dengelemem gerekiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yas:28YAŞ/ ŞEHİR /SON ADET TARİHİ /DOĞUM TARİHİ //KAÇINCI BEBEK BAŞLANGIÇ KİLOSU/cİNSİYET Beni etiketleyip bunların cevabını yazarsınız listeye ekleyebilirm. Ama Eksiksiz yazın bidaha bidaha dönüş yapmayalım.
Kilo 53.5 white_chocolate_mochaYas:28
Antalya
2. Bebek
Sat:17.05.2018
Beklenen dogum tarihi :22.02.2019
Anladm cnm cok tak ederm icim ferahladi bazi seylerde aceleci davranmak kotu oluyor oyuzden gec gitmek istiyorum hastaneye peki adet olck gibi karn agrin oldumu bnm bgun adet gnmdu normalde ve cok karin agrim vrBen yasadim hatta endise edip acile gittim al
Ben yasaim bu durumu acile gittim hemen tabi panik oldum. Alttan muayene yaptilar goremediler keseyi ozanan daha 4haftalikti radyolojiye gonderdiler ordada rahimde kan gozukuyo dis gebelik olabilir falan dedi yani baya korkuttular. Sonra ebe bi akrabama anlattim durumu keske gitmeseydin dedi heleki alttan muayene ilk zamanlarda cok zararli dedi. Evde dinlen o akintilar lekelenmeler normal dedi. Bende evde dinlendim bir hafta sonra gittim kese gayet iyi bi sorunun yok demekki asistaasistanlar bakmis anlamamislar dedi. Yani sana tavsiyem evde dinlen cok kanama olursa adet gibi tabiki git. Benim hala kahve akintim geliyo aama icim rahat
Yaş 33YAŞ/ ŞEHİR /SON ADET TARİHİ /DOĞUM TARİHİ //KAÇINCI BEBEK BAŞLANGIÇ KİLOSU/cİNSİYET Beni etiketleyip bunların cevabını yazarsınız listeye ekleyebilirm. Ama Eksiksiz yazın bidaha bidaha dönüş yapmayalım.
gozun aydin cnm bebisini gördün bu haftalarda kalp atisi duyulmuyor muymuş
Beni de eklemenizi rica ediyorumKızlar tabloya eklememi istediğiniz başka açıklama varsa söyleyin benim aklıma bu kadar geldi. Takip etmemizi istediğiniz şeyler de olabilir yada böle kalabilir.
Sgll cnm 2 hafta sonra gel dedi. Kan testleri verdi sadecegozun aydin cnm bebisini gördün bu haftalarda kalp atisi duyulmuyor muymuş
Canım benim adetime 2 gün var daha, 5 gündür düzenli test yaptım koyulaşarak pozitif çıktı, ben de Pazartesi’yi beklicektim keseyi de göreyim diye ama idrardan sonra peçeteye kahve leke gelince panik oldum ama doktor yerleşmedir dedi. Çok normalmişEn son beta hcg kaçtı.
Acaba benimki duyulur mu bu cuma günüSgll cnm 2 hafta sonra gel dedi. Kan testleri verdi sadece
Ins duyar cnm yada 1 hfra sonra gel der belkiAcaba benimki duyulur mu bu cuma günü
Sekizinci haftada duyulması lazımmış canım benide 7+4 de çağırdı kuvvetli bi şekilde duymamız lazım dediAcaba benimki duyulur mu bu cuma günü
Evet hic belli olmaz cnmIns duyar cnm yada 1 hfra sonra gel der belki
Inşallah benimkide o zamana kadar duyulur cnmSekizinci haftada duyulması lazımmış canım benide 7+4 de çağırdı kuvvetli bi şekilde duymamız lazım dedi
35 yaş Bilecik 24 nisan son adet 2 şubat 2019 doğum 2.ci hamislik 65 kg başlangiç kilosu@white_chocolate_mochaYAŞ/ ŞEHİR /SON ADET TARİHİ /DOĞUM TARİHİ //KAÇINCI BEBEK BAŞLANGIÇ KİLOSU/cİNSİYET Beni etiketleyip bunların cevabını yazarsınız listeye ekleyebilirm. Ama Eksiksiz yazın bidaha bidaha dönüş yapmayalım.
sen başladın mı canım takibe
Anladm cnm cok tak ederm icim ferahladi bazi seylerde aceleci davranmak kotu oluyor oyuzden gec gitmek istiyorum hastaneye peki adet olck gibi karn agrin oldumu bnm bgun adet gnmdu normalde ve cok karin agrim vr