2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

grupta tiroid rahatsılığı olanlar çoğunlukta. ben de haşimato var. ben pazartesi gittim beta 3324, T3 değerim 2,96 çıktı. bebek T3 kullanıyormuş en az 3 olması gerekiyor dedi dr.

Yok canım bende gitmedim. Ben kan testi bile yaptirmadim daha... Eşim cumartesi musait o gun gidelim diyoruz... kalp atisi icin daha erken. 2 hafta sonra ancak duyabiliriz sanırım

grupta tiroid rahatsılığı olanlar çoğunlukta. ben de haşimato var. ben pazartesi gittim beta 3324, T3 değerim 2,96 çıktı. bebek T3 kullanıyormuş en az 3 olması gerekiyor dedi dr.
benim dün bakıldı dr 1,76 çıktı dr iyi dedi bana
en az 3 demişsin en fazla olacak dimi canım o değer yanlış mı yazdın

Ben diyetisyene başladım :) en fazla 8 kilo alırsın dedi :) ilk gebeligimde 12 kilo almıştım ama bu kez birax fazla kilo olunca tedbiri baştan aldım :)

merhaba kızlar,
benimde bütün kontrolüm var sat 9 nisan kalp atışlarını duymak için. size duyulur mu yoksa erken mi.çok endişeliyim dualarınızı bekliyorum.
canım benim sat 11 nisan dün 5-10 sn dinledik kalp atışın ekranda göründü merak etme sende görürsün inşallah kalp atışını

Kızlar bu ara çoklu alıntıyi nasıl yapiyoruz seçiyorum ama cevapla diyince teki cikiyor
çoklu alıntıyı tıkla canım tek tek hangilerini yapacaksan
sonra sol altta cevap yazdığımız yerde en altta alıntıları ekle butonu var ordan ekleme yapıyorsun alıntılar ekleniyıor

merak ettim bende canım seni akşam bende uyuyoum devamlı

merak ettim bende canım seni akşam bende uyuyoum devamlı

Depresyonda gibiyim resmen. Oysa ne uğraştım bu günler için ben nasıl kızıyorum kendime de ama elimden bişey gelmiyor. Midem bulanmıyor ama içimde sanki bir boşluk var tüm organlarım bağımsız hareket ediyor orada
İşte böyle saçma bir haldeyim kuzumm Allah sonumuzu hayr etsin :))

sus çaktırma yanlış yazmışım öyle bir üyede varmış kusuruma bakmasın arkadaş
seni arıyordum ben :))

Kizlar muhabetiniz bol olsun masallah ben hayati felc yasiyorum dun telefonu dusurmusum ondan bir haberim allahtan siteden komsu bulmusta gece getirdiler dusunun ne haldeyim

Kizlar muhabetiniz bol olsun masallah ben hayati felc yasiyorum dun telefonu dusurmusum ondan bir haberim allahtan siteden komsu bulmusta gece getirdiler dusunun ne haldeyim

Ne yaptın ilaç falan vermedi mi dr? Zencefil iyi geliyor canım birde zencefilli bişeyler yemeyi dene çok geçmiş olsun kuzumm yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…