kubra5505 canim bende yarinn5 +4 olcm da sen 5+4 de ne görüldü sadece kesemi benimde ilk doktor kontrolüm yarında
Canim Kalp atışı için randevu tarihi verdi mievet canım sadece kese göruldu
15 gun sonra gidicem 5 hazırandaCanim Kalp atışı için randevu tarihi verdi mi
Sagol canim bu bilgiyi bizlerle paylastugin icin endise ediyodum acikcasi gaz basladi simdiden oglumda da boyle erkenden sislik olmustu karnimdaarkadaşlar bende de aynı şikayetler var dr sordum dün dr rahim en çok kanı toplayan ve büyüme yapmaya başlayan bir organ ondan bu şikayetleriniz var dedi
Kizlar bugun devletteki doktora gittim bebisi tekrar gorduk. Kalp atisini dinletmedi ama gorduk sukur. Daha iyi oldu dinletmemesi bir onceki randevum 1 hafta onceydi cunku. Yalniz cok ufak bir kanama alani gördü cok onemli bsy degil dedi tedbir amacli progestan verdi aksam 1 tane vajinal. Canim sikildi bnm cok.nerden cikti bu kanama alani( hic lekelenmem kanamam yok bnm. Olursa cok paniklicem. Coraspin den dolayi mi ddm hyr dedi doktor coraspine devam dedi. ://
Sag ol cnm. Endiselendim haliyle. Demek onumuzdeki gunlerde kanama gelebilir. Panik yapmamam lazim. Benim de saglikla ilerler ins.Canım merhaba. Kanama alanı seni korkutmasın, çoğu gebede olan bi şey. Bu arada kanama içeride olduğu gibi dışarıya kan gelmiyor. Dışarıya gelmesi bi kaç günü bulurmuş, arkadaşımın başına aynı şey geldi çünkü oradan biliyorum. Ama o şu an çok iyi 20. haftasonda. Sen de rahat ol :)
Çok sevındım hayırlı olsun darısı bızlere ıns benımde bugün 1750 olmuş pazartesı dr randevum var ıns goruruz sorunsuzEEVET CANIM GEÇ DÖLLENME İLK GTTIM KESE GÖRUNMEDI COK STRES OLDUM 1 HAFTAYI ZOR GECIRDIM GIDINCE GÖRDUK COK SUKUR
benım bı gebelıgımde cok bulanmıstı 1 ayda 5 kılo vermstım sonra kaybettım onu ama kızdı sanırım2. Hamileliği olan varmı kızlar. Bırsey sormak ıstoyorım. İlk hamileliğimde mide bulantısından 4 ay kendıme gelemedim hastanelerde yattım. Kızıma Hamileliğimi mide bulantısıyla öğrenmiştim. Şimdiki hamileliğimde hiç bulantı yok tuhafıma gidiyor bu durumu yaşıyan varmı. İki gebelikte farklı olabilirmi şaşırdım
benimde oğlumda hiç bir sıkıntım olmamıştı mide bulantısı olmadan rahat bir gebelik yaşamıştım2. Hamileliği olan varmı kızlar. Bırsey sormak ıstoyorım. İlk hamileliğimde mide bulantısından 4 ay kendıme gelemedim hastanelerde yattım. Kızıma Hamileliğimi mide bulantısıyla öğrenmiştim. Şimdiki hamileliğimde hiç bulantı yok tuhafıma gidiyor bu durumu yaşıyan varmı. İki gebelikte farklı olabilirmi şaşırdım
Sagol canim bu bilgiyi bizlerle paylastugin icin endise ediyodum acikcasi gaz basladi simdiden oglumda da boyle erkenden sislik olmustu karnimda
2. Hamileliği olan varmı kızlar. Bırsey sormak ıstoyorım. İlk hamileliğimde mide bulantısından 4 ay kendıme gelemedim hastanelerde yattım. Kızıma Hamileliğimi mide bulantısıyla öğrenmiştim. Şimdiki hamileliğimde hiç bulantı yok tuhafıma gidiyor bu durumu yaşıyan varmı. İki gebelikte farklı olabilirmi şaşırdım
Basın sagolsın canım benimde 4 aylık karnımda vefat etmıstı oda kızdı çok bulantılarım oldu çok bulanır ve bulantıyla anlıyorum genelde hamıle oldugumu oyuzden sasırdım ilk defa ıstahım arttı bulantım Yok garibime gıdıyor bir yandanda insan tedirgin oluyorbenım bı gebelıgımde cok bulanmıstı 1 ayda 5 kılo vermstım sonra kaybettım onu ama kızdı sanırım
sonrakı de erkek bebektı hiç bulantım olmadı normal yanı
Canım kaç haftalık oldunuz siz ? Allah tamamına erdirsin inşallahdün kalp atıyını duyunca nevşehirdekilere ve mersindekilere haber verdik
iş yerinede söyledim
benim oğlana söyledik canım ne derse beğenirsen erkekse doğur diyor bana
Benim midem normalde sıkıntılıdır hamileliklerimde hep hastanelerde yattım simdi tuhafıma gıdıyor olmayınca inş olmaz tabikide. Demekki farklar oluyor ıkı gebelikte hayırlısı olsun ıns hepimiz ıcın. Bende duydum onu acaba dogrumu bılmıyorum çoğunluğa bakmak gerek galibaCanim benim de 2.gebeligim... ilk gebeligimde 8-9 haftadan sonra başlamıştı bulantim. Bu aralar bende gene birsey yok. Daha erken diye düşünüyorum öncekine kiyasla.
Ancak her hamileligi cok farkli olan bayanlar var. Hatta hamileligin farkli geciyorsa cinsiyeti de farklidir falan derler. Tabii doğruluğu tartışılır...
ben daha doktora gitmedim cnm. dayanabilirsem 8. haftayı bekliyorumkubra5505 canim bende yarinn5 +4 olcm da sen 5+4 de ne görüldü sadece kesemi benimde ilk doktor kontrolüm yarında
2. Hamileliği olan varmı kızlar. Bırsey sormak ıstoyorım. İlk hamileliğimde mide bulantısından 4 ay kendıme gelemedim hastanelerde yattım. Kızıma Hamileliğimi mide bulantısıyla öğrenmiştim. Şimdiki hamileliğimde hiç bulantı yok tuhafıma gidiyor bu durumu yaşıyan varmı. İki gebelikte farklı olabilirmi şaşırdım
Akşama kadar bekleyebilirsin cnm yada yakında eczane yokmu bir kutu alsan . Kaçlık kullanıyosun kaç haftalık oldunuz bu aradaKızlar ya clexane iğne yapıyordum bugün son bi tanem kalmıştı elimden düştü iğnesi eğildi düzeltip yapsam mı yoksa bunu kullanmasam akşama kadar beklemem gerekecek eşim iş çıkışı alacak. Ne dersiniz ne yapayım ??? Hergün bu saatlerde yapıyorum bi sorun olur mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?