2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
vücud konusunda aynı durumdayız hiç kendimi begenmiyorum birde beyazlarım çoştu hafta sonu kızkardeşim geliyor kına yakacağız bakalım nasıl olacağım

Ne yaptın ilaç falan vermedi mi dr? Zencefil iyi geliyor canım birde zencefilli bişeyler yemeyi dene çok geçmiş olsun kuzumm yaa
canım zencefıl mıde bulantısına gercektem ıyı gelıyor mu ben sabahları ıstıfra edıyorum gunıcınde bulantı dan zıyade mıde karısması oluyor ama sbaah olsun ıstemiyorum resmen bulantı yuzunden hemen acıkaym baslıyo bulantı

Valla ben denemedim ama bu bulantı ilacının içinde de zencefil varmış kızların söylediğine göre. Bir araştır istersen sende canım. Bende bulantı yok ama garip bir boşluk var :))

Valla ben denemedim ama bu bulantı ilacının içinde de zencefil varmış kızların söylediğine göre. Bir araştır istersen sende canım. Bende bulantı yok ama garip bir boşluk var :))
inşallah olmaz senın yaa tam gectı dedim ucgundur yoktu bugun bır ıstıfra ettm elım ayagım bosaldı dr.uma gıttıgım ılk gun bugun öğürmelerım basladı dedıgımde ılac verdı dramamine. ama ıcmedım hıc gun ıcınde bulanmıyor dıye. acaba ıcsem mı bıtane. sabah bulantısını sordum buhafta sıddetlenmesı normal dedi 10.haftaya dek artabılırmıs sadece sabah olması ıyı dedı ıstıfra ıyı bıseymıs zaten mıde toksıtlerı atıyormus bebege yabancı madde gecmesın dıye beslenme kotu oldugunda gun ıcınde de bulantı oluyormus hazır gıdalardan bulasan toksıtlerden dolayı. sen de beslenmene dıkkat kuzum ben geçenlerde cıps yedım aptal gb ondan sonra basladı boyle Allahım hepimize yardım etsın

Benimde var beyazlarım maalesef.. Kına kapatır mı acaba? Daha parlatmasın..
koyu demli çay ve ceviz kabuğunu kaynatıp suyunu koyarsan daha koyu olup beyazları kapatıyormuş
artık nasıl olursa bembeyz olmasından iyidir diyorum eşim boyaya karşı bitkiselde olsa bende yaptırmak istemiyorum

Kızlar biz doktora gittik şimdi. İğnem bitmişti apar topar gittik aldık gitmişkende tekrar keseye baktı. Kesemiz 5+4 görünüyor ultrasondan ama normal de 5+5 iz. Kese boyutu 9.4 cm. Bebişi de gördük kese dolu Yani dedi doktor. Yolk saç mı nedir işte onu gördük çok şükür. 1-2 gün geri görünüyor ultrasondan bebiş. Oda normal dedi. Pazartesi gel kalp atışını dinleyelim dedi. 6+2 oluyoruz o zaman ama ben 7+0 da giderim muhtemelen. Bebişi gösterdi doktor kesenin içinden. Çok tuhaf bi duygu bu ya :) Allah herkese yaşatsın inşşşş

ben cok kotuyum.hic bisey fayda etmiyorrrrrr Allahim sabir ver

aynen anlattiginiz gibiyim cok zor gecmiyor ne yapsam surekli bulanti bas donmesi bi yudum.su icemiyorum arada sadece yogurt oda 3 4 kasik

Bugün tuhaf bir şekilde karnım ağrıyor gecen haftaya kadar kasik batmalarim oluyordu ama bu bildiğin karin agrisi doktorum agrin olursa progestan kullan demisti. Kullanmamak icin direniyorum suan çünkü kızımda onu o kadar cok kullandim ki transfer oncesi baslayip 12. Haftaya kadar 2*2 kullandim nefret etmiştim riske de atmak istiyorum yattigim yerde kara kara düşünüyorum usg de kanama alani vs de yoktu sadece agri icin kullanmak mantiklimi ki

Benim kızlarımda da geçen kaybımda da bulantı olmadı inşallah bunda da olmaz canım. Şu depresif halimden de bir kurtulursam her şey daha güzel olacak inşallah :)
İlacın içeriğine bak bakalım var mı zencefil.

maşallah bebişe allah sağlıkla kucağında da göstersin canım

koyu demli çay ve ceviz kabuğunu kaynatıp suyunu koyarsan daha koyu olup beyazları kapatıyormuş
artık nasıl olursa bembeyz olmasından iyidir diyorum eşim boyaya karşı bitkiselde olsa bende yaptırmak istemiyorum

Bak bunu bilmiyordum ama kızıl saça kendimi çok hazır hissetmiyorum :) Beyazlarla yaşamaya devam bir süre daha dayanabildiğim yere kadar artık

Ohh maşallah :) 6+2 de bende gidiyorum dr.a çok umudum yoktu kalp atışı için ama şimdi sen böyle söyleyince heyecan yaptım inşallah bizde duyarız :)

bende de yok kanama alanı lekelenme ama dr yinede progestran verdi kullanıyorum canım

Progestanın bir zararı yok canım bence öyle dediyse kullan riske atma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…