Zencefilli seker almis esim ama yok ise yaramiyor bir turlu toparlayamiyorum kendimiNe yaptın ilaç falan vermedi mi dr? Zencefil iyi geliyor canım birde zencefilli bişeyler yemeyi dene çok geçmiş olsun kuzumm yaa
vücud konusunda aynı durumdayız hiç kendimi begenmiyorum birde beyazlarım çoştu hafta sonu kızkardeşim geliyor kına yakacağız bakalım nasıl olacağımDepresyonda gibiyim resmen. Oysa ne uğraştım bu günler için ben nasıl kızıyorum kendime de ama elimden bişey gelmiyor. Midem bulanmıyor ama içimde sanki bir boşluk var tüm organlarım bağımsız hareket ediyor orada
İşte böyle saçma bir haldeyim kuzumm Allah sonumuzu hayr etsin :))
canım zencefıl mıde bulantısına gercektem ıyı gelıyor mu ben sabahları ıstıfra edıyorumNe yaptın ilaç falan vermedi mi dr? Zencefil iyi geliyor canım birde zencefilli bişeyler yemeyi dene çok geçmiş olsun kuzumm yaa
allah kuvvet versin çok zor ben çalkalanıyorum sadece mide olarak sersem gibiyim seninki daha ağırZencefilli seker almis esim ama yok ise yaramiyor bir turlu toparlayamiyorum kendimi
canım zencefıl mıde bulantısına gercektem ıyı gelıyor mu ben sabahları ıstıfra edıyorumgunıcınde bulantı dan zıyade mıde karısması oluyor ama sbaah olsun ıstemiyorum resmen bulantı yuzunden hemen acıkaym baslıyo bulantı
vücud konusunda aynı durumdayız hiç kendimi begenmiyorum birde beyazlarım çoştu hafta sonu kızkardeşim geliyor kına yakacağız bakalım nasıl olacağım
inşallah olmaz senın yaa tam gectı dedim ucgundur yoktu bugun bır ıstıfra ettm elım ayagım bosaldıValla ben denemedim ama bu bulantı ilacının içinde de zencefil varmış kızların söylediğine göre. Bir araştır istersen sende canım. Bende bulantı yok ama garip bir boşluk var :))
koyu demli çay ve ceviz kabuğunu kaynatıp suyunu koyarsan daha koyu olup beyazları kapatıyormuşBenimde var beyazlarım maalesef.. Kına kapatır mı acaba? Daha parlatmasın..
inşallah olmaz senın yaa tam gectı dedim ucgundur yoktu bugun bır ıstıfra ettm elım ayagım bosaldıdr.uma gıttıgım ılk gun bugun öğürmelerım basladı dedıgımde ılac verdı dramamine. ama ıcmedım hıc gun ıcınde bulanmıyor dıye. acaba ıcsem mı bıtane. sabah bulantısını sordum buhafta sıddetlenmesı normal dedi 10.haftaya dek artabılırmıs sadece sabah olması ıyı dedı ıstıfra ıyı bıseymıs zaten mıde toksıtlerı atıyormus bebege yabancı madde gecmesın dıye beslenme kotu oldugunda gun ıcınde de bulantı oluyormus hazır gıdalardan bulasan toksıtlerden dolayı. sen de beslenmene dıkkat kuzum ben geçenlerde cıps yedım aptal gb ondan sonra basladı boyle Allahım hepimize yardım etsın
Canım inşallah bir an önce gecer sana muhtaç minik bir yavrun var 2 katı zorlasıyordur herşey allah yardımcın olsun su içmeye calıs bol bol cünki her kusmanda vücudundaki su oranı düşüyor vücudun susuz kalması yorgunluk halsizliği beraberinde getiriyor dahada kötü oluyor herşey allah yardımcın olsun
inşallah olmaz senın yaa tam gectı dedim ucgundur yoktu bugun bır ıstıfra ettm elım ayagım bosaldıdr.uma gıttıgım ılk gun bugun öğürmelerım basladı dedıgımde ılac verdı dramamine. ama ıcmedım hıc gun ıcınde bulanmıyor dıye. acaba ıcsem mı bıtane. sabah bulantısını sordum buhafta sıddetlenmesı normal dedi 10.haftaya dek artabılırmıs sadece sabah olması ıyı dedı ıstıfra ıyı bıseymıs zaten mıde toksıtlerı atıyormus bebege yabancı madde gecmesın dıye beslenme kotu oldugunda gun ıcınde de bulantı oluyormus hazır gıdalardan bulasan toksıtlerden dolayı. sen de beslenmene dıkkat kuzum ben geçenlerde cıps yedım aptal gb ondan sonra basladı boyle Allahım hepimize yardım etsın
maşallah bebişe allah sağlıkla kucağında da göstersin canımKızlar biz doktora gittik şimdi. İğnem bitmişti apar topar gittik aldık gitmişkende tekrar keseye baktı. Kesemiz 5+4 görünüyor ultrasondan ama normal de 5+5 iz. Kese boyutu 9.4 cm. Bebişi de gördük kese dolu Yani dedi doktor. Yolk saç mı nedir işte onu gördük çok şükür. 1-2 gün geri görünüyor ultrasondan bebiş. Oda normal dedi. Pazartesi gel kalp atışını dinleyelim dedi. 6+2 oluyoruz o zaman ama ben 7+0 da giderim muhtemelen. Bebişi gösterdi doktor kesenin içinden. Çok tuhaf bi duygu bu ya :) Allah herkese yaşatsın inşşşş
koyu demli çay ve ceviz kabuğunu kaynatıp suyunu koyarsan daha koyu olup beyazları kapatıyormuş
artık nasıl olursa bembeyz olmasından iyidir diyorum eşim boyaya karşı bitkiselde olsa bende yaptırmak istemiyorum
gözün aydın arkadaşım allah sağlıkla kucağında göstersin beni kasık ağrısı ve mide bulantı hissi zorluyor5+1 iz şükür bulantinin b si yok 4+4ken de kesemizi gördük:) sadece beni kaşık bel ağrısı zorluyor
Kızlar biz doktora gittik şimdi. İğnem bitmişti apar topar gittik aldık gitmişkende tekrar keseye baktı. Kesemiz 5+4 görünüyor ultrasondan ama normal de 5+5 iz. Kese boyutu 9.4 cm. Bebişi de gördük kese dolu Yani dedi doktor. Yolk saç mı nedir işte onu gördük çok şükür. 1-2 gün geri görünüyor ultrasondan bebiş. Oda normal dedi. Pazartesi gel kalp atışını dinleyelim dedi. 6+2 oluyoruz o zaman ama ben 7+0 da giderim muhtemelen. Bebişi gösterdi doktor kesenin içinden. Çok tuhaf bi duygu bu ya :) Allah herkese yaşatsın inşşşş
bende de yok kanama alanı lekelenme ama dr yinede progestran verdi kullanıyorum canımBugün tuhaf bir şekilde karnım ağrıyor gecen haftaya kadar kasik batmalarim oluyordu ama bu bildiğin karin agrisi doktorum agrin olursa progestan kullan demisti. Kullanmamak icin direniyorum suan çünkü kızımda onu o kadar cok kullandim ki transfer oncesi baslayip 12. Haftaya kadar 2*2 kullandim nefret etmiştim riske de atmak istiyorum yattigim yerde kara kara düşünüyorum usg de kanama alani vs de yoktu sadece agri icin kullanmak mantiklimi ki
Bugün tuhaf bir şekilde karnım ağrıyor gecen haftaya kadar kasik batmalarim oluyordu ama bu bildiğin karin agrisi doktorum agrin olursa progestan kullan demisti. Kullanmamak icin direniyorum suan çünkü kızımda onu o kadar cok kullandim ki transfer oncesi baslayip 12. Haftaya kadar 2*2 kullandim nefret etmiştim riske de atmak istiyorum yattigim yerde kara kara düşünüyorum usg de kanama alani vs de yoktu sadece agri icin kullanmak mantiklimi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?