- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.477
- 83
- 38
0.4 mg 5+5 olduk cnm. Eşimi aradım istedim kızdı bana getiremem şimdi işteyim vs diye ama gitmiş almaya şimdi gelirse surat yapar :)Akşama kadar bekleyebilirsin cnm yada yakında eczane yokmu bir kutu alsan . Kaçlık kullanıyosun kaç haftalık oldunuz bu arada
0.4 mg 5+5 olduk cnm. Eşimi aradım istedim kızdı bana getiremem şimdi işteyim vs diye ama gitmiş almaya şimdi gelirse surat yapar :)
kullanma o iğneyi bence enfeksiyon kaparsın nolur nolmaz dıkkat etKızlar ya clexane iğne yapıyordum bugün son bi tanem kalmıştı elimden düştü iğnesi eğildi düzeltip yapsam mı yoksa bunu kullanmasam akşama kadar beklemem gerekecek eşim iş çıkışı alacak. Ne dersiniz ne yapayım ??? Hergün bu saatlerde yapıyorum bi sorun olur mu ?
aynen bende diyetteydım 78 kiloydum 68 düşmüştüm ki hamile kaldım :)çoğunluğun kilo problemi var
ben daha doktora gitmedim cnm. dayanabilirsem 8. haftayı bekliyorum
Merhaba sizi galiba efsane 2014 kasım annelerinden hatırlıyorum ve şimdi yine çok yakın tarihlerde yine hamileyiz :)Gunaydin kizlar... hepinizin yazdiklarini okuyorum... biz cumartesi dr a gitmeyi düşünüyoruz...hala kimsenin haberi yok...ay valla nasil olacak bilmiyorum...
Canım kaç haftalık oldunuz siz ? Allah tamamına erdirsin inşallah
vallahi sabrını takdir ediyorum canımçoğunluğun kilo problemi var
ben daha doktora gitmedim cnm. dayanabilirsem 8. haftayı bekliyorum
4 +5 şuan canım çarşamba doktora gidicem ilk muayeneyeamin canım cümlemizi 6+1 olduk
siz kaç haftalıksınız
vallahi sabrını takdir ediyorum canım
zaten insan 2. Hamileliğinde ilki gibi çok dıkkatte etmıyor çünkü uzanma sansın yok sureklı ılgı bekleyen minnak olunca evde. İnş mide bulantısı olmaz tabi aman aman böyle giderse çok sevınırımben oğlumda 10 haftaya kadar hiç tatlı bişey yiyememiştim. koku hassasiyetim vardı. bunda şükür bi değişiklik yok gayet iyiyim. oğlumun kakasını temizliyorum :) tatlıları löp löp götürüyorum. her hamileleik farklıdır. ne güzel işte rahat geçsin. şimdi ilgilenmemiz gereken evde bir çocuk var.
Canım hiç korkma çok ufak bir alan demiş ki benim dışa bile geldi sen içini ferah tut bişey olmazKizlar bugun devletteki doktora gittim bebisi tekrar gorduk. Kalp atisini dinletmedi ama gorduk sukur. Daha iyi oldu dinletmemesi bir onceki randevum 1 hafta onceydi cunku. Yalniz cok ufak bir kanama alani gördü cok onemli bsy degil dedi tedbir amacli progestan verdi aksam 1 tane vajinal. Canim sikildi bnm cok.nerden cikti bu kanama alani( hic lekelenmem kanamam yok bnm. Olursa cok paniklicem. Coraspin den dolayi mi ddm hyr dedi doktor coraspine devam dedi. ://
öylemiii nasipleri ile sağlıkla gelsinler inşallah hakkınızda hayırlısı olsuniçime ikiz doğuyor gidip gerçeklerle yüzleşmeye korkuyorum
neden böyle hissediyorum bilmiyorum ama biraz daha beklemek istiyorum
yazılanlara göre gercektende benzemıyormus canım anormal bırsey degılmıs onu anladım.Benim oglusta hic bulanti olmadi cok normaldim. Bunda bulanti var. Iki hamileleik birbrine benzemiyor.
beni bol bol döversiniz artıkçoğunluğun kilo problemi var diye yazmıştım size bir teklifte bulunacaktım ama işim çıktı yazamadım silmemişim de öyle göndermişim :)
hamilelikte kilo kontrolü için liste yapsak ve belirlediğimiz bir gün tartı günü olsa o gün kilo bilgimizi paylaşsak olur mu? kilo yönünden başını alıp gidene dur arkadaşım nereye deriz :) kiloyu kendisine değil bebeğine alan arkadaşları alkışlar tebrik ederiz
Eveeeet ben 2014 kasım annesiyim... çok mutlu oldum tekrar karşılaştığımıza... nasilsin? Nasil gidiyor bu hamilelik.. doktora falan gittin mi?Merhaba sizi galiba efsane 2014 kasım annelerinden hatırlıyorum ve şimdi yine çok yakın tarihlerde yine hamileyiz :)
Eveeeet ben 2014 kasım annesiyim... çok mutlu oldum tekrar karşılaştığımıza... nasilsin? Nasil gidiyor bu hamilelik.. doktora falan gittin mi?Merhaba sizi galiba efsane 2014 kasım annelerinden hatırlıyorum ve şimdi yine çok yakın tarihlerde yine hamileyiz :)
Ay ben varim... millet gaza getirir ye yavrum ye gülüm diye diye...çoğunluğun kilo problemi var diye yazmıştım size bir teklifte bulunacaktım ama işim çıktı yazamadım silmemişim de öyle göndermişim :)
hamilelikte kilo kontrolü için liste yapsak ve belirlediğimiz bir gün tartı günü olsa o gün kilo bilgimizi paylaşsak olur mu? kilo yönünden başını alıp gidene dur arkadaşım nereye deriz :) kiloyu kendisine değil bebeğine alan arkadaşları alkışlar tebrik ederiz
Ben de mutlu oldum :) dün öğrendim predictorden, gelecek hafta giderim diye düşündüm. yarın belki bi aile sağlığı merkezine giderim tiroitlerimde sorun var, sonuçlara bakılsın diye. Siz gittiniz mi? Daha görünmez kese, kalp atışı sanırım.Eveeeet ben 2014 kasım annesiyim... çok mutlu oldum tekrar karşılaştığımıza... nasilsin? Nasil gidiyor bu hamilelik.. doktora falan gittin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?