2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Akşama kadar bekleyebilirsin cnm yada yakında eczane yokmu bir kutu alsan . Kaçlık kullanıyosun kaç haftalık oldunuz bu arada
0.4 mg 5+5 olduk cnm. Eşimi aradım istedim kızdı bana getiremem şimdi işteyim vs diye ama gitmiş almaya şimdi gelirse surat yapar :)

kullanma o iğneyi bence enfeksiyon kaparsın nolur nolmaz dıkkat et

çoğunluğun kilo problemi var diye yazmıştım size bir teklifte bulunacaktım ama işim çıktı yazamadım silmemişim de öyle göndermişim :)

hamilelikte kilo kontrolü için liste yapsak ve belirlediğimiz bir gün tartı günü olsa o gün kilo bilgimizi paylaşsak olur mu? kilo yönünden başını alıp gidene dur arkadaşım nereye deriz :) kiloyu kendisine değil bebeğine alan arkadaşları alkışlar tebrik ederiz

zaten insan 2. Hamileliğinde ilki gibi çok dıkkatte etmıyor çünkü uzanma sansın yok sureklı ılgı bekleyen minnak olunca evde. İnş mide bulantısı olmaz tabi aman aman böyle giderse çok sevınırım

Canım hiç korkma çok ufak bir alan demiş ki benim dışa bile geldi sen içini ferah tut bişey olmaz

beni bol bol döversiniz artık benim pis boğaz hamilelikte artıyor ama güzel fikir neden olmasın

Merhaba sizi galiba efsane 2014 kasım annelerinden hatırlıyorum ve şimdi yine çok yakın tarihlerde yine hamileyiz :)
Eveeeet ben 2014 kasım annesiyim... çok mutlu oldum tekrar karşılaştığımıza... nasilsin? Nasil gidiyor bu hamilelik.. doktora falan gittin mi?

Merhaba sizi galiba efsane 2014 kasım annelerinden hatırlıyorum ve şimdi yine çok yakın tarihlerde yine hamileyiz :)
Eveeeet ben 2014 kasım annesiyim... çok mutlu oldum tekrar karşılaştığımıza... nasilsin? Nasil gidiyor bu hamilelik.. doktora falan gittin mi?

Ay ben varim... millet gaza getirir ye yavrum ye gülüm diye diye...

Ben de mutlu oldum :) dün öğrendim predictorden, gelecek hafta giderim diye düşündüm. yarın belki bi aile sağlığı merkezine giderim tiroitlerimde sorun var, sonuçlara bakılsın diye. Siz gittiniz mi? Daha görünmez kese, kalp atışı sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…