• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
arkadaşlar bende de aynı şikayetler var dr sordum dün dr rahim en çok kanı toplayan ve büyüme yapmaya başlayan bir organ ondan bu şikayetleriniz var dedi
Sagol canim bu bilgiyi bizlerle paylastugin icin endise ediyodum acikcasi gaz basladi simdiden oglumda da boyle erkenden sislik olmustu karnimda

Kizlar bugun devletteki doktora gittim bebisi tekrar gorduk. Kalp atisini dinletmedi ama gorduk sukur. Daha iyi oldu dinletmemesi bir onceki randevum 1 hafta onceydi cunku. Yalniz cok ufak bir kanama alani gördü cok onemli bsy degil dedi tedbir amacli progestan verdi aksam 1 tane vajinal. Canim sikildi bnm cok.nerden cikti bu kanama alani :KK43:( hic lekelenmem kanamam yok bnm. Olursa cok paniklicem. Coraspin den dolayi mi ddm hyr dedi doktor coraspine devam dedi. ://

Canım merhaba. Kanama alanı seni korkutmasın, çoğu gebede olan bi şey. Bu arada kanama içeride olduğu gibi dışarıya kan gelmiyor. Dışarıya gelmesi bi kaç günü bulurmuş, arkadaşımın başına aynı şey geldi çünkü oradan biliyorum. Ama o şu an çok iyi 20. haftasonda. Sen de rahat ol :)

Canım merhaba. Kanama alanı seni korkutmasın, çoğu gebede olan bi şey. Bu arada kanama içeride olduğu gibi dışarıya kan gelmiyor. Dışarıya gelmesi bi kaç günü bulurmuş, arkadaşımın başına aynı şey geldi çünkü oradan biliyorum. Ama o şu an çok iyi 20. haftasonda. Sen de rahat ol :)
Sag ol cnm. Endiselendim haliyle. Demek onumuzdeki gunlerde kanama gelebilir. Panik yapmamam lazim. Benim de saglikla ilerler ins.

2. Hamileliği olan varmı kızlar. Bırsey sormak ıstoyorım. İlk hamileliğimde mide bulantısından 4 ay kendıme gelemedim hastanelerde yattım. Kızıma Hamileliğimi mide bulantısıyla öğrenmiştim. Şimdiki hamileliğimde hiç bulantı yok tuhafıma gidiyor bu durumu yaşıyan varmı. İki gebelikte farklı olabilirmi şaşırdım

2. Hamileliği olan varmı kızlar. Bırsey sormak ıstoyorım. İlk hamileliğimde mide bulantısından 4 ay kendıme gelemedim hastanelerde yattım. Kızıma Hamileliğimi mide bulantısıyla öğrenmiştim. Şimdiki hamileliğimde hiç bulantı yok tuhafıma gidiyor bu durumu yaşıyan varmı. İki gebelikte farklı olabilirmi şaşırdım
benım bı gebelıgımde cok bulanmıstı 1 ayda 5 kılo vermstım sonra kaybettım onu ama kızdı sanırım
sonrakı de erkek bebektı hiç bulantım olmadı normal yanı

benimde oğlumda hiç bir sıkıntım olmamıştı mide bulantısı olmadan rahat bir gebelik yaşamıştım
bu gebeliğimde ise ne açlık ne tokluk midemin durumunu düzeltmiyor hep bulantı hissi var

Sagol canim bu bilgiyi bizlerle paylastugin icin endise ediyodum acikcasi gaz basladi simdiden oglumda da boyle erkenden sislik olmustu karnimda

benimde göbüş hemen çıktı oğlumda da öyle olmuştu kimseye hamileyim dememe gerek kalmıyordu hemen anlıyorlardı
senin miniğin doğum tarihi ne zaman olacak allah izin verirse

Canim benim de 2.gebeligim... ilk gebeligimde 8-9 haftadan sonra başlamıştı bulantim. Bu aralar bende gene birsey yok. Daha erken diye düşünüyorum öncekine kiyasla.
Ancak her hamileligi cok farkli olan bayanlar var. Hatta hamileligin farkli geciyorsa cinsiyeti de farklidir falan derler. Tabii doğruluğu tartışılır...

benım bı gebelıgımde cok bulanmıstı 1 ayda 5 kılo vermstım sonra kaybettım onu ama kızdı sanırım
sonrakı de erkek bebektı hiç bulantım olmadı normal yanı
Basın sagolsın canım benimde 4 aylık karnımda vefat etmıstı oda kızdı çok bulantılarım oldu çok bulanır ve bulantıyla anlıyorum genelde hamıle oldugumu oyuzden sasırdım ilk defa ıstahım arttı bulantım Yok garibime gıdıyor bir yandanda insan tedirgin oluyor

Kızlar ya clexane iğne yapıyordum bugün son bi tanem kalmıştı elimden düştü iğnesi eğildi düzeltip yapsam mı yoksa bunu kullanmasam akşama kadar beklemem gerekecek eşim iş çıkışı alacak. Ne dersiniz ne yapayım ??? Hergün bu saatlerde yapıyorum bi sorun olur mu ?

Canim benim de 2.gebeligim... ilk gebeligimde 8-9 haftadan sonra başlamıştı bulantim. Bu aralar bende gene birsey yok. Daha erken diye düşünüyorum öncekine kiyasla.
Ancak her hamileligi cok farkli olan bayanlar var. Hatta hamileligin farkli geciyorsa cinsiyeti de farklidir falan derler. Tabii doğruluğu tartışılır...
Benim midem normalde sıkıntılıdır hamileliklerimde hep hastanelerde yattım simdi tuhafıma gıdıyor olmayınca inş olmaz tabikide. Demekki farklar oluyor ıkı gebelikte hayırlısı olsun ıns hepimiz ıcın. Bende duydum onu acaba dogrumu bılmıyorum çoğunluğa bakmak gerek galiba

ben oğlumda 10 haftaya kadar hiç tatlı bişey yiyememiştim. koku hassasiyetim vardı. bunda şükür bi değişiklik yok gayet iyiyim. oğlumun kakasını temizliyorum :) tatlıları löp löp götürüyorum. her hamileleik farklıdır. ne güzel işte rahat geçsin. şimdi ilgilenmemiz gereken evde bir çocuk var.

Kızlar ya clexane iğne yapıyordum bugün son bi tanem kalmıştı elimden düştü iğnesi eğildi düzeltip yapsam mı yoksa bunu kullanmasam akşama kadar beklemem gerekecek eşim iş çıkışı alacak. Ne dersiniz ne yapayım ??? Hergün bu saatlerde yapıyorum bi sorun olur mu ?
Akşama kadar bekleyebilirsin cnm yada yakında eczane yokmu bir kutu alsan . Kaçlık kullanıyosun kaç haftalık oldunuz bu arada

Benim oglusta hic bulanti olmadi cok normaldim. Bunda bulanti var. Iki hamileleik birbrine benzemiyor.

Back
X