2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ayy canım valla kafayı yiyecem yaa kafam acayip karıştı çokta anladığım söylenemez sudan çıkmış balık gibiyim ahhh tecrübesizlik neyse alışıcaz artık,canım sadece son adet tarihi,tahmini doğum tarihi falan yazıyo ultrason kağıdında birde işte 16,4mm yazıyo geçen cumaydı ozaman 6+3 dü benim hesabıma göre

İnşallahh canım yaa benimki tüp bebek acaba oyüzden mi böyle bilmiyorum ki inşallah bi sıkıntı olmaz pazartesi herşey belli olur
Simdi senin olayini çözüyorum canim benim kizimda tüp bebekti sen bana transger tarihini ve kaçıncı gun embriyosu oldugunu yaz ben sana tam haftani soyleyim tüp bebekte sat baz alinmazki sapmalar oluyor ozellikle dondurulmus embriyolarda hatta brn kızımda gecici menopoz sonrasi hic adet olmadan transfer surecine hazirlanmistim sat hic yoktu ama brn hesapmayip tarihimi kullanmistim

Simdi senin olayini çözüyorum canim benim kizimda tüp bebekti sen bana transger tarihini ve kaçıncı gun embriyosu oldugunu yaz ben sana tam haftani soyleyim tüp bebekte sat baz alinmazki sapmalar oluyor ozellikle dondurulmus embriyolarda hatta brn kızımda gecici menopoz sonrasi hic adet olmadan transfer surecine hazirlanmistim sat hic yoktu ama brn hesapmayip tarihimi kullanmistim
Canım transfer tarihim 12 nisan,taze 5.gün embriyosuydu,, hadi beni aydınlat canım:KK200::KK73::KK68:

Canım kendi işin mi? Bugün resmi tatil değil mi neden işe gittin?

Kızlar benimde boğazım ağrıyor. Tek taraflı. Nane limon, limonlu çay, zencefilli çay,meyve filan geçirmeye çalışıyorum. Tavsiyeleriniz var mı kızlar?
Ihlamur icebilirsin. Sirkeyle gargara yaomak da iyi geliyor diye biliyorum. Bi dene istersen

Bugün 6+4 doktora gittim yine. 5+2’de görünmüştü kese karından. Dr. 15 gün sonra gel demişti ama ben dayanamadım dün başka bi doktora gittim karından baktı kalp atışı göremedi. Bugün keseyi gören doktora gittim daha erken niye geldin dedi karından duymadı vajinal istedim duyduk çok şükür.:KK54: Bi yandan da vicdan azabı çekiyorum hem sık ultrasona maruz bıraktığım için hem bu kadar küçükken kalbini dinleyip yorduğum için. Bi de doktor ultrasona göre 6+2 dedi. Gelişimi geride mi? Ne zaman bir oh çekip rahatlarım acaba? o_O
6+4 te iyi bir cihazla karindan bakilinca kalp atisi duyulabilir. Gonlunu ferah tut birkac gun geriden gelebilir bebek keseyi ölçme acisiyla da alakali olabilir. Ilerleyen aylarda 3 haftaya kadar da geriden gelen bebekleri normal kabul edecez. Hayirli olsun. Bi de bildigim kadariyla ultrasona cok girmek zarar vermiyor bebege

Hayırlı Ramazanlar herkese Allah bu mübarek gunler hürmetine dualarimizi kabul etsin sağlıkla anne olmayı isteyen herkese nasip etsin .
Çok garip geldi buraya yazmak daha bir iki hafta önce asilama başlığina yazıyordum tek tupum tikali cikti pko var polip olabilir dediler kısacası çatlama iğnesi olmuş asilama beklerken başka bir doktora danıştım hiç aşılamaya vakit kaybetme dedi histeroskopi yapalım sonra tup bebek dedi ve ben son gün asilamadan vazgeçtim gitmedim ama malum günleri değerlendirdim ve bugün adetim 1 gun gecikti dün hem idrarda hem kanda hamile oldugumu ogrendim çok şükür ama daha doktora gitmedim çünkü çok küçük değer 76 insaalah sağlıklı bir geceliktir. Allah nasip ederse ben de ocak 2019 annesi olurum 2 yıl beklemenin ardindan

Hayırlı Ramazanlar herkese Allah bu mübarek gunler hürmetine dualarimizi kabul etsin sağlıkla anne olmayı isteyen herkese nasip etsin .
Çok garip geldi buraya yazmak daha bir iki hafta önce asilama başlığina yazıyordum tek tupum tikali cikti pko var polip olabilir dediler kısacası çatlama iğnesi olmuş asilama beklerken başka bir doktora danıştım hiç aşılamaya vakit kaybetme dedi histeroskopi yapalım sonra tup bebek dedi ve ben son gün asilamadan vazgeçtim gitmedim ama malum günleri değerlendirdim ve bugün adetim 1 gun gecikti dün hem idrarda hem kanda hamile oldugumu ogrendim çok şükür ama daha doktora gitmedim çünkü çok küçük değer 76 insaalah sağlıklı bir geceliktir. Allah nasip ederse ben de ocak 2019 annesi olurum 2 yıl beklemenin ardindan
Gözünüz aydın olsun...ne mutlu...

Allah tan ümidi hiç kesmemek lazım bazen doktorlar çok karamsar yapıyor insanı ama her şey nasip kısmet işi aslinda Allah ol der ve olur

Anne olunca bambaşka oluyorsun gözünü ondan ayiramiyorsun
İlk anne olduğunda bebişini herkesten
kiskaniyorsun
Biraz fazla uykusa başında bitiyor yokluyorsun
Allah her kadına bu duyguyu sağlıkla ve hayırlısı ile nasip etsin inşallah
Aminnn inşallah cnm minicikken bile bu kadar düşünüyoruz doğunca kimbilir nasıl oluruz

Gözün aydın cnm rabbim devamını nasip etsin kalp atisini duydik dedigon günleri görelim

Hey iyi geceler..

Son adet tarihim 14nisan..
6hafta 2 gunluk hamileyim.
Tahmini dogum tarihi 19ocak
5yasinda bir oglum var. Bu ikinci insallah
Adana'dan katiliyorum. 30 yaşindayim.
Cuma günü keseyi gordum. 2hafta sonra gel kalp atisina bakalim dedi doktor.

Suan gribim. Uyuyamayinca bakiyim dedim.
Sizlerden dua istiyorum. Iyilesmek istiyorum. Uyuyamamak cok kotu.

Hayirli olsun. Allah saglikla kucaguna almayi nasip etsin

Hey iyi geceler..

Son adet tarihim 14nisan..
6hafta 2 gunluk hamileyim.
Tahmini dogum tarihi 19ocak
5yasinda bir oglum var. Bu ikinci insallah
Adana'dan katiliyorum. 30 yaşindayim.
Cuma günü keseyi gordum. 2hafta sonra gel kalp atisina bakalim dedi doktor.

Suan gribim. Uyuyamayinca bakiyim dedim.
Sizlerden dua istiyorum. Iyilesmek istiyorum. Uyuyamamak cok kotu.
Allah sifa versin

6+4 te iyi bir cihazla karindan bakilinca kalp atisi duyulabilir. Gonlunu ferah tut birkac gun geriden gelebilir bebek keseyi ölçme acisiyla da alakali olabilir. Ilerleyen aylarda 3 haftaya kadar da geriden gelen bebekleri normal kabul edecez. Hayirli olsun. Bi de bildigim kadariyla ultrasona cok girmek zarar vermiyor bebege

İnşallah canım sağ ol cevabın için :)

X