2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?


  • Ankete Katılan
    271
Evet canım bu da sanıyorum kan hacmimizin iki katına çıkmasından kaynaklanıyor. Bende hep bir kalp çarpıntısı böyle bir bayılacak gibi, nefesime doyamama oluyor. Bi de bulantı arttı mı nefesim iyice kesiliyor, çıkarıyorum akşamları ve geceleri o zaman da artık elim ayağım kesilmiş oluyor halsizlikten. Ama yine de binlerce şükür Allahıma şu mübarek cuma gününde, bunları yaşamak için bile neler yaşadım ne kadar bekledim. Şikayet edersem olmaz. Hamdolsun!
Aynen canım bende kaç yıl bekledim o yuzden hiç şikayet etmiyorum.bebişlerımız sağlıklı olsunda yeter
 
Bende de bu nefes nefese kalma durumu çok oluyor. Az bi hareket edeyim nefesime dıyamıyorum. Biraz kilom var ondan mı diyeceğim ama hamilelik öncesi böyle olmuyordum. Vücudum tam bir prenses oldu hemen yoruluveriyor :)
Ahh bu hormonlar ahh :))
İlerleyen aylarda damperli kamyona döneriz tısıl tısıl :KK70::confused:
 
Cinsiyeti öğrenen anneler size bir sorum olacak.Çin takvimi yada buna benzer farklı tahminlerden tutan oldu mu?
Canım bana doktor %95 kız dedi ama 16. Haftamızda tabii tam netleşir. Çin takvimi de kız dedi:KK49: bekliyorum netleşmesini ama bence de kız öyle hissediyorum:halay:
 
Cinsiyeti öğrenen anneler size bir sorum olacak.Çin takvimi yada buna benzer farklı tahminlerden tutan oldu mu?
Benim arkadaşım çin takvimine göre planladı hamileliğini kız istiyordu, takvimde de kız görünüyordu ama oğlu olacakmış geçen ay öğrendi :) bizim sülalede yüzük falı tuttu hep :confused:
 
X