2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?


  • Ankete Katılan
    271
Hayırlı olsun canım.evet artık rahatla.bılıyorum zor bır sureç.ya tutmasaydı onu duşun ve mutlu ol
 
Aynen kuzum valla sorma,ama gözyaşlarımız akacaksa böyle aksın.
İnşallah siz de güzel haberlerle gelirsiniz :)
Normalde fiziki yapınız nasıl peki ?
ben balık etliyimdir. Ama karnım hep düzdür hatta belim basenime göre iki beden inceydi :) şimdi düzlendi :)) ben de basen ve göğüs vardı. Şimdi göğüs +1 bel +2 gibi oldu :) basen inceldi çok şükür:) kilo verdim ya biraz
 
Amin kuzum inşallah inşallah cümlemiz güzel haberlerle gelelim inşallah
 
Canım çok sevindim bebişinin iyi olmasına, hepimiz böyle güzel haberlerle geliriz inşallah Maşallah bebeğine
 
İnşallah canımm güzel sonuçlar alırız ne olur bana da dua edin miniğim o kadar güzeldi ki elleri yumuk yumuk gözlerini kapanışı ama Dr üç boyutlu sunu basmamış onda baya belliydi.. Becerebilsem atayım fotosunu
 
Kızlar merhaba bugün.doktora gittim minigimin kalp atışını duydum bir ay sonra tekrar çağırdi doktor.minnagim haftasından önde gidiyor maşallah.doktorum çok iyi Konya'da gitmek isteyen olursa adını verebilirim.cok ilgili bı hekim sevdim baya.
 
Gözün aydın canım, maşallah bebeğine
 
Merhaba canım aramıza hoş geldin, sanırım 3-4 kişi varız tüp bebek yaptıran. 12.haftada mısın? Belirtilerin nasıl? İkili test yaptıracak mısın?

Dün doktordaydım gördüm miniği :) 12+2 hesapladı ultrason. İkili test için gitmiştim zaten, cuma günü sonucu alıcam. Ama ben bu testleri güvenilir bulmadığım için fetal dna testti yaptırıcam ücreti yüksek ama diğer tarama testlerine gerek kalmayacak.
Siz yaptırdınız mı ikili testi?
 

Haftaya çarşamba günü yapılacak canım.
 
hamileliğimizin en iyi zamanları endişe ile geçiyor...peki bu testler hakkında fiyat bilgisi aldınız mı?

Evet bir çok yapan yeri aradım. 2275 en düşük ücretti 2800 ve 3000 tl isteyen de var . Cuma günü takibimi yapan hastanenin anlaşması olan yerden de fiyat bilgisi alıp karar vericem.
 

Hiç canını sıkma canım, arkadaşımın 4,5 çıkmıştı ne kadar korktuk sonrasında öğrendik ki testtin hiç güvenilirliği yok. Bebeği de nur topu gibi doğdu.
Gönlünü ferah tut bebişi üzme
 
Senin adına çok sevindim.hangı doktor merak ettım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…