- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
Ağustos anaları görmesinAğustos analarındayım ama sizin gibisi yok keşke benle birlikte hamile kalsaydınız fkdkd çok üzgünüm sizleri arıyor gözlerim
Bu arada inşallah uslu oluruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ağustos anaları görmesinAğustos analarındayım ama sizin gibisi yok keşke benle birlikte hamile kalsaydınız fkdkd çok üzgünüm sizleri arıyor gözlerim
görsünler görsünlerAğustos anaları görmesin
Bizim de öyle canım sürekli eli ağzında oyuncakları falan ağzına götürüyor Arka arkaya bütün dişler gelecek herhalde artık
Amin canım inan uslu bebek gibisi yok milyonda bir ipek çok uslu oluyor gece 1 kere uyanıyor aaa diyorum böyle bebeğim olsa 5 tane de doğururum bi yükü yok ki zor bebek uykusuz bebek anayı da mahvediyor umarım mercimeğimiz uslu olurAğustos analarındayım ama sizin gibisi yok keşke benle birlikte hamile kalsaydınız fkdkd çok üzgünüm sizleri arıyor gözlerim
İnşallahhhh kuzumEmeklemeye başladı mı beste ? Bizimki öne emekleyemiyor geri geri gidiyo bir de hedefe ulaşmak isterse yuvarlıyo kendini tam olarak emeklemeyecek sanırım
Amin canım inan uslu bebek gibisi yok milyonda bir ipek çok uslu oluyor gece 1 kere uyanıyor aaa diyorum böyle bebeğim olsa 5 tane de doğururum bi yükü yok ki zor bebek uykusuz bebek anayı da mahvediyor umarım mercimeğimiz uslu olur
Emekliyor canımEmeklemeye başladı mı beste ? Bizimki öne emekleyemiyor geri geri gidiyo bir de hedefe ulaşmak isterse yuvarlıyo kendini tam olarak emeklemeyecek sanırım
Amin canım inan uslu bebek gibisi yok milyonda bir ipek çok uslu oluyor gece 1 kere uyanıyor aaa diyorum böyle bebeğim olsa 5 tane de doğururum bi yükü yok ki zor bebek uykusuz bebek anayı da mahvediyor umarım mercimeğimiz uslu olur
Aylar sonra kulübe girdimNasılsınız güzel annelerim?
Mesaj kısmı çok sıkıntılı
@atanamayanogretmen
LoveAndMarriage
@Heart of Gold
@merve teacher
@begonyas
Cuttingcorners
different human
@eszcm
@My bayb
@sbry
isimdeyimgucumdeyim
@havadansudan
Lusi
@melike222
fullmoon19
@muttervonmarienkaefer
@Mervusank
Enamm yok etiketleyemediklerim kusuruma kalmasın ayıp olmasın diye diye listenin sonuna ulaşamayacağım sanırım
Bi bildirim gitsinde topiğe gelin diye şeettiydim
Farkettimm bir çoğunuzun son görülmesi aylar öncesinde kalmışAylar sonra kulübe girdim
Selam canım nasılsın nasıl gidiyor hamilelik.ben erkek hissediyorum
Hadi bakalım az kalmış randevuya bende meraklandimFarkettimm bir çoğunuzun son görülmesi aylar öncesinde kalmış
İyiyim kuzum sen nasılsın?
Cinsiyeti topikçe herkes merak ediyorrr Bakalım sadece 2 gün kaldı randevuya
Çoğunluk tahmin erkek yönünde sanırım
Birde beni düşün millet tahmin yürüttükçe acaba diye diye iyice meraklandımHadi bakalım az kalmış randevuya bende meraklandim
Canım gittin mi doktora?Birde beni düşün millet tahmin yürüttükçe acaba diye diye iyice meraklandım
Doktor allahtan gösterirse hemen söyleyeceğim dedi Hemen haber vereceğim öğrenince
Yok canım gidemedim bugün yaCanım gittin mi doktora?
Yaaa neyse geç olsun da güç olmasın meraklandım ya heyecanlıyımYok canım gidemedim bugün ya
Bazı aksilikler oldu.
Pazartesi-salıya kaldı işten ötürü
Sabah sabah kalktım Umay hanım için süt sağıyorum Bugün mülakata gidicem babası bakacak kuzuma sütte az bi kaç gündür süt çıksın diye zorluyorumNasılsınız güzel annelerim?
Mesaj kısmı çok sıkıntılı
@atanamayanogretmen
LoveAndMarriage
@Heart of Gold
@merve teacher
@begonyas
Cuttingcorners
different human
@eszcm
@My bayb
@sbry
isimdeyimgucumdeyim
@havadansudan
Lusi
@melike222
fullmoon19
@muttervonmarienkaefer
@Mervusank
Enamm yok etiketleyemediklerim kusuruma kalmasın ayıp olmasın diye diye listenin sonuna ulaşamayacağım sanırım
Bi bildirim gitsinde topiğe gelin diye şeettiydim
Aynı kuzum bendeSabah sabah kalktım Umay hanım için süt sağıyorum ☺ Bugün mülakata gidicem babası bakacak kuzuma sütte az bi kaç gündür süt çıksın diye zorluyorum
Sen napıyorsun nasıl gidiyor
Minik kuş nasılAynı kuzum bende
Yuvarlanıp gidiyorum iş güç ev
Hellööö kızlar nasılsınız
Nisan hanım gece onyüzmilyonkattrilyonunda kalktığı için hayattan soğudum
Ne derdi var bilmiyorum ama uyanıyor oturuyor zırlıyor memesiz uyutamıyorum emdiği halde de uyumuyor. Memeyi kesmeyi düşünüyorum. Gece emmessini değil komple kesmeyi düşünüyorum .
Düzene girer mi uykular iki saat aralıksız uykuyu mumla arıyorum çok bunaltıcı süreçler yaa
Kaç kere isim değiştirdin ya maaşallah memeyi kesince gece uykuları düzene giriyor diyorlar ama bilemiyorum canımHellööö kızlar nasılsınız
Nisan hanım gece onyüzmilyonkattrilyonunda kalktığı için hayattan soğudum
Ne derdi var bilmiyorum ama uyanıyor oturuyor zırlıyor memesiz uyutamıyorum emdiği halde de uyumuyor. Memeyi kesmeyi düşünüyorum. Gece emmessini değil komple kesmeyi düşünüyorum .
Düzene girer mi uykular iki saat aralıksız uykuyu mumla arıyorum çok bunaltıcı süreçler yaa
İyidir inşallah 2-3 güne kavuşacağızMinik kuş nasıl
Yaa hadi bakalım Öğreneyim haber vericemA April wind iyim cnm minik kızımla uğraşıyorum her ay mutlaka hastalanıyo soğuk algınlığı oluyo,buda beni çok yoruyo,sende iyisin inş ,bu arada bende kız hissediyorum bebişini