- 19 Kasım 2017
- 3.561
- 8.959
Oyy minnağım Sağlıklı olsun da gerisi hiç önemli değil ama nedense kız doğmuştu içimeKordon mu dersin
Sen nasılsın canım? Mide bulantıları devam mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyy minnağım Sağlıklı olsun da gerisi hiç önemli değil ama nedense kız doğmuştu içimeKordon mu dersin
Tabi kiiiOyy minnağım❤ Sağlıklı olsun da gerisi hiç önemli değil ama nedense kız doğmuştu içime
Sen nasılsın canım? Mide bulantıları devam mı?
Benim 9 ay midem bulanmıştı allahtan koku hassasiyeti yoktu tavuk hariç, birkaç haftaya geçer kuzum bu arada karnına hindistancevizi yağı sür kuzum 1 tane bile çatlağım olmadı sayesinde şiddetle tavsiye ediyorumTabi kiii
Devam ama azaldı sanki gerçi belli olmuyor pek benim midenin işi
Koku hassasiyeti var maalesef kii sanırım en sonunda burnumu kesip atıcam
Hindistan cevizi yağına başladım kiiBenim 9 ay midem bulanmıştı allahtan koku hassasiyeti yoktu tavuk hariç, birkaç haftaya geçer kuzum bu arada karnına hindistancevizi yağı sür kuzum 1 tane bile çatlağım olmadı sayesinde şiddetle tavsiye ediyorum
Sağol kuzum benimBildim
Gelsin bakalım paşa
Yaaa coo sevindim)) oğlus geliyor desene, rabbim Hayrlisi ile kucagina da almayi nasip etsin cnm;***Oğlum oluyor Kızlar
Ben de hindistan ceviziyagi kullandım.cnm. Artık ondan midir ya da olmayacagindan mi bilmem bende de sifir çatlak)))Benim 9 ay midem bulanmıştı allahtan koku hassasiyeti yoktu tavuk hariç, birkaç haftaya geçer kuzum bu arada karnına hindistancevizi yağı sür kuzum 1 tane bile çatlağım olmadı sayesinde şiddetle tavsiye ediyorum
Teşekkür ederim kuzum İnşllYaaa coo sevindim)) oğlus geliyor desene, rabbim Hayrlisi ile kucagina da almayi nasip etsin cnm;***
Hayırlı olsun cnmmm bende kız diye tahmin etmiştim,ama senin için oğluş olmasına da ayrıca sevindim Sağlıkla kucağına al büyüt inş,ınstagram fenomeni eylülle beraber doğuracan galiba, geçen senede bizle beraber hamileydi.Oğlum oluyor Kızlar
Teşekkürler canım Bende sevindimHayırlı olsun cnmmm bende kız diye tahmin etmiştim,ama senin için oğluş olmasına da ayrıca sevindim Sağlıkla kucağına al büyüt inş,ınstagram fenomeni eylülle beraber doğuracan galiba, geçen senede bizle beraber hamileydi.
Kesinlikle canım pahalı kremler cildimi kurutmuştu hatta normalde de çatlağım vardır ama doğum kaynaklı sıfır çatlak bence hindistan cevizi yağındanBen de hindistan ceviziyagi kullandım.cnm. Artık ondan midir ya da olmayacagindan mi bilmem bende de sifir çatlak)))
ZMwaisimdeyimgucumdeyim canımm mülakat nasıl geçti kutlama yapıymuyuz
İyi geçti canım. İki soru sordular ikisinide doğru cevapladım. İnşallah olurisimdeyimgucumdeyim canımm mülakat nasıl geçti kutlama yapıyor muyuz
İnşallah canım teşekkür ederimMerhabalar
Burdan hiç bildirim gelmiyor diye yazışma yok sandım şimdi gördüm mesajları
Benim oğlum 9.5 aylık ama emeklemiyor Yüzüstü yatırdığımda kendini geri sırtüstü atıyor. Öyle ayakta da durmuyor. Sadece tek yöne dönüyor ve desteksiz oturuyor. Sizler teşvik etmek için bir şeyler yapıyor musunuz. Her çocuğun gelişimi farklı tabi ama sürünme falan hiç yok ben mi acaba eksik bit şeyler yapıyorum nasılsa sevmiyor diye hep oturarak oynatıyorum.
A April wind hayırlı olsun oğlun canım çok sevindim sağlıcakla gelsin inşallah
Metehan kolunun durumundan dolayı uzun süre hep tek yöne döndü çünkü omuzdan kuvvet alamıyordu. Ama ftr sonrası iki yöne de dönüyor...ve halen yüz üstü yatmıyor sevmiyor yani anlık oluyor sırt üstü yatıyor. Emeklemiyor desteksiz oturuyor 10. Ayını doldurduMerhabalar
Benim oğlum 9.5 aylık ama emeklemiyor Yüzüstü yatırdığımda kendini geri sırtüstü atıyor. Öyle ayakta da durmuyor. Sadece tek yöne dönüyor ve desteksiz oturuyor. Sizler teşvik etmek için bir şeyler yapıyor musunuz. Her çocuğun gelişimi farklı tabi ama sürünme falan hiç yok ben mi acaba eksik bit şeyler yapıyorum nasılsa sevmiyor diye hep oturarak oynatıyorum.
Sütüm azTek isteğim bu oğluma kavuşmak ❤
Herşeye razıyım rabbim evladımı sağ salim bana nasip etsinde ❤❤
Doğum başlıyor sanki sende de canım hayırlısı olsun bakalım ❤
Eltim bağlatırdı canım 31 yaşında 3 tane çocuğu oldu. En son ocakta doğum yaptı işte bağladılar sezaryen esnasında. Şu an için yan etkisi olmadı
Aslında çok büyük bir zafer çok mutluyum oğlumla çok güzel savaştık ve buralara kadar geldik ❤
Mesajında çok pozitif geldin bana kuzum çok sevindim oğlunu görmeye inşallah tez zamanda kucağına alır kokusunu içine çekersin ❤
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim sanada ve kızına güç versin
Sizede çok geçmiş olsun canım ❤ Rabbim yardımcınız olsun. Umarım oğlun hemen toparlanır bu kötü günler geride kalır
Merhaba arkadaşım, benim kızımda 10 aylık bizde aynı durumdayız emekleme, sürünme ,tutunup kalkma sıralama filan yok,benim büyük kızımda 1 yaşında emekledi,1 yaşında diş çıkardı, diğer ablamız 8 ayda emekleyip dış çıkarmıştı, korkulacak bi durum yok henüz hazır değiller,şuan bi kaç gündür yürüteçe bindiriyorum,aslında hiç istemedim yürüteçi ama mecbur kaldık artık emekleme sürünme olmayınca çok yoruyo beni onun yanından ayrılamaz hale gelmiştim. Şimdi azar azar biniyorMerhabalar
Merhaba arkadaşım, benim kızımda 10 aylık bizde aynı durumdayız emekleme, sürünme ,tutunup kalkma sıralama filan yok,benim büyük kızımda 1 yaşında emekledi,1 yaşında diş çıkardı, diğer ablamız 8 ayda emekleyip dış çıkarmıştı, korkulacak bi durum yok henüz hazır değiller,şuan bi kaç gündür yürüteçe bindiriyorum,aslında hiç istemedim yürüteçi ama mecbur kaldık artık emekleme sürünme olmayınca çok yoruyo beni onun yanından ayrılamaz hale gelmiştim. Şimdi azar azar biniyorMerhabalar
Gözümde canlandı koskoca mazi