- 26 Ağustos 2007
- 3.896
- 4.109
- 658
Valla kizlar aynen oyle kakasinin yarisi siyah ip gibi seylerle dolu. Ben bugune kadar hep muzdan diye dusundum onemsemedim ama dun birsey dikkatimi cekti. Kizim hep belini ve poposunu kaldiriyor. Duz yatirdigimda, kucagima aldigimda poposunu kaldirip duruyordu bende netten baktim Allah korusun kil kurdu olan bebekler yapiyormus. Mesela uyutuyorum yarim saat gecmeden aglayarak uyaniyor ne zaman altini acip silersem o zaman sakinlesiyor. Dr tahlil yapmadan anlayamayiz dedi diger kakasinda belli olacak bakalim insallah kotu birsey cikmaz.
Biberonunu hala kaynatirim, herseyi ayri bir yerdedir camasir sepeti de ayridir hatta camasirlarini yikarken bile once bos makineyi duralama yapip icini temizletirim daha sonra kiyafetlerini atarim. İnsallah temiz cikar sonuclari eger Allah korusun aksi birsey cikarsa nerden nasil kapti inanin bilmiyorum. Eltimin cocuklari var acaba onlardan mi gecti anlamadim gitti.
Biberonunu hala kaynatirim, herseyi ayri bir yerdedir camasir sepeti de ayridir hatta camasirlarini yikarken bile once bos makineyi duralama yapip icini temizletirim daha sonra kiyafetlerini atarim. İnsallah temiz cikar sonuclari eger Allah korusun aksi birsey cikarsa nerden nasil kapti inanin bilmiyorum. Eltimin cocuklari var acaba onlardan mi gecti anlamadim gitti.